Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

dolunay nerelerdesin sen be kuzum naparsın iyimisin

hacerim..çok iyiyim canım...belki bilmiyorsunuzdur..canım babam çok ciddi bir trafik kazası geçirdi..
öldük öldük dirildik resmen..ama Allahımm babamı önce anneme sonrada bize bağışladı...
Allah çok büyük kızlar...tüm duaları duyuyor...

ohhh iyi bakalımmm darısıda bizlere olsun inşallahhh...bende çok mutlu oluyom wallaaa...ohhh herkes böle olsunn inşallahhhhhh

doğru kız depolayalım neşeyi... seninde kırmızılar gelmiş benimde yeni bitti çalışmalara devam..

geldi bakalım gelsinler napimmm gelecek ayda gelsinler başımın üstünde yerleri var artık.. hiiiçççççç takmıcammmm napimmm...Allahım ol dedimi oluyo zatii...hiç bi kür falanda yapmıcamm..bıraktım ölee iştee

hayatımın en zor günlerini yaşadım şu 1ayda..neyse çok şükür şimdi çok iyiyiz..

hatta bebiş çalışmalarına bile başladık...

Allahım yaşatmasın bidaha tatlımm...baban kazamı geçirmişti yanlış hatırlamıosam...iyi ama demii...ohh ohhh iyi çalışmalarda sonuç verirse o zor günlerin ardından mutlu bi haberle neşelenirsiniz iyicee...

kızlar selamlarrr nasılsınız

merhaba kızlar nasılsınız:)görüşmeyeli hamişlerimiz olmuş:)
hepsini tebrik ediyorum,inşallah sağlıkla kucaklarına alırlar:)

saolasın kuzum bebiş gelsin dediğin gibi inşallah neşeleniriz

hayatımın en zor günlerini yaşadım şu 1ayda..neyse çok şükür şimdi çok iyiyiz..

hatta bebiş çalışmalarına bile başladık...

hoşgeldiniz kızlar dolunaycım babanın iyi olmasına ve senin iyi olmana çok sevindim inşallah seni burada daha çok görürüz özledik seni

amin canım:)inşallah hepimiz bebeklerimizle daha da neşeleniriz:)

Büyük geçmiş olsun canım, verilmiş sadakanız varmış, Allah bağışlamış babanı,kız süt buharı sütü kaynat buharına poponu tut sonra eşiniin kollarına anladın sen

hoşgeldiniz kızlar dolunaycım babanın iyi olmasına ve senin iyi olmana çok sevindim inşallah seni burada daha çok görürüz özledik seni

sağol bitanem bende çok özledim sizleri:)
yaşadığım acıdanmıdır nedir biraz tuhaflaştım..hani çok gelemezsem buralara darılmayın bana:)

amin canım:)inşallah hepimiz bebeklerimizle daha da neşeleniriz:)

bende yaptım geçen ay ama adetin bittikten sonra 3 gün yapcan diolardı...ben adet bittikten bayağ sonra 1 kere yaptım 1 litre sütle yaklaşık 1 demet maydonozu kaynattım...accık soğumasını bekledimmm...çünkü çok sıcak oturmayın diolar...sonracıma bi kaba koyup klozetin içine koydum üzerine oturdum...sonra üşütmeyim diede açık yerlerimi örttüm havluyla soguyana kadar bekledim sonradaaaa atla kocişin kollarına

seraycım bende takmamaya çalışıyorum canım.. Allaha dua ediyorum napim.. onun ol demesi yeterli.. bende kür falan bıraktım dediğin gibi.. inşallah olur hayırlısı kuzucuuum bee nereye gittin kız

erenayım,başağım veeee çiçeği burnundaa hamişim Pınarıma benden mesaj var...

kızlar sizleri çok özledim,geldim ama sizleri göremedim,neyse bir dahakine inşallah..
kendinize iyi bakın fıstıklar:)

sağol bitanem bende çok özledim sizleri:)
yaşadığım acıdanmıdır nedir biraz tuhaflaştım..hani çok gelemezsem buralara darılmayın bana:)

arada iyi olduğunu yaz yeter merakta bırakma bizi ama inşallah kendini toparlayıp gelirsin yine sık sık

aynen Hacercim...babamda karıncayı incitmeyi bırak,karıncayı besleyen insandır...çok şükür Allahımm onu bize bağışladı..

sadece süt değilmiş galiba?

Büyük geçmiş olsun canım, verilmiş sadakanız varmış, Allah bağışlamış babanı,kız süt buharı sütü kaynat buharına poponu tut sonra eşiniin kollarına anladın sen

benim adetin 16günü şuan,geçmi kaldım bacım?bide maydonoz mu doğrucaz?

çorba gibi bişey yani:)

erenayım,başağım veeee çiçeği burnundaa hamişim Pınarıma benden mesaj var...
kızlar sizleri çok özledim,geldim ama sizleri göremedim,neyse bir dahakine inşallah..
kendinize iyi bakın fıstıklar:)

eranayın kocası bugün izinliymiş cuma gününe kadar gelemeyecek başakta 3..7 çalışıyor öğleye kadar ve akşam gelebiliyor pınarda gelmişti bi ara ama denk gelemediniz

arada iyi olduğunu yaz yeter merakta bırakma bizi ama inşallah kendini toparlayıp gelirsin yine sık sık

yine gelirim canım:)bukadar seviliyomuydum ben yaasağol tatlım:)

babam iyi oldukça bende iyi oluyorum...bide ben anneci sanıyodum kendimi..
asla anne ve baba arasında fark yokmuş kızlar..ikiside senin canın,ikisininde canının bir parçasıyız..

Allahımm hepsini korusun....kurban olurummm ben onlara..

walla bende anca ozamanlarda yaptım dolunaycımmm...ben maydonozu koyarken iri iri doğradım yinede...ölede koyabilirsin heralde...kafana göre yanii... çorba gibi bişiii heeee

eranayın kocası bugün izinliymiş cuma gününe kadar gelemeyecek başakta 3..7 çalışıyor öğleye kadar ve akşam gelebiliyor pınarda gelmişti bi ara ama denk gelemediniz

erenaya lafımız yok,hasret gidersinler bakalım kocoşuyla
başağımda naapsın ekmek parası iştee,gelemiyo demek çalışırken buralara,olsun canı sağolsun:)
Pınarımı bi tebrik etseydim neyse denk geliriz inşallah...

sağol haber verdiğin için tatlım:)

tabi seviliyodun şüphen olmasın
hiç işte insan anca böyle hastalıkta anlıyor ne kadar çok sevdiğini yakındakilerinin ALLAH bidaha yaşatmasın

walla bende anca ozamanlarda yaptım dolunaycımmm...ben maydonozu koyarken iri iri doğradım yinede...ölede koyabilirsin heralde...kafana göre yanii... çorba gibi bişiii heeee

yanii..biraz da şehriye kattıkmı al sana şehriyeli çorba:)

bu akşam yapıyımmı?16.günümdeyim...bak eğer tutmazsa eşime çok pis madara olurum he:)

tabi seviliyodun şüphen olmasın
hiç işte insan anca böyle hastalıkta anlıyor ne kadar çok sevdiğini yakındakilerinin ALLAH bidaha yaşatmasın

amin canımm....inan düşmanıma bile dilemem ogünleri..Allah daha beterinden saklasın..
ablamda o sırada 8aylık hamileydi biliyormusun,şimdi doğuma günelr kaldı ve çok şükür herşey yolunda...Derdi veren Allah dermanıda veriyor..çok şükür..

Dolunaycımmmmm hoşgeldin kuzummmmmm
Nasılsın iyileşmiş baban gözün aydın allahh sana bağışladı çok şükürrr .....

iyiki üzüntüden erken gelmedi bebek ALLAH yardım etmiş aman geçmiş bitmiş hatırlama o günleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…