Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

cnmm bence kesin hamilesinnn ..allahın işi işte werende alanda yüce rabbim ahhh ahh o nelere kadirdirr.......darısı bizlerin başına inşallahhhhhhhhhhhhhh..........

gel başak gelllllllllllllll yeni hamişimiz warrrrrrrrrrrrrrrrrr:81::86::102::118::119::118::119::118::119::119::119::119:

inşallah öyleyimdir canım. zaten hamileysem bunun %50 sebebi sizsiniz. bide kan testi yaptırayım da ondan sonra sevinicem.

benim yazdığım cevap geldimi bi problem var anlamadım

canım demekki zamanı gelmiş ne desek boş sayı azmış çokmuş farketmiyor zamanı gelince oluyor sende bir an önce kan testi yaptırda rahatla

inşallah öyleyimdir canım. zaten hamileysem bunun P sebebi sizsiniz. bide kan testi yaptırayım da ondan sonra sevinicem.
bende nedeni benmdir tatlım neşeyle yumurtladın bak.

kocana sööledin mi

Son düzenleme:

bende giderdimde misafir geliyo şimdi. mecburen yarına kaldı canım

bende giderdimde misafir geliyo şimdi. mecburen yarına kaldı canım
misafirde tam zamanını bulmuş, neyse sabah erkenden gidersin artık.çook sevindim senin adına gerçekten çok tanımıyorum sizleri ama sevincini bende yaşadım,ne kadar büyük mutluluk allah tamamına erdirsin hepimizede nasip etsin....

iyi gecelerrr kızlaaaar,,, burda her gece güzel bi haber öğrenip öyle çıkıyorum yarında biri hamile olsunnnnn olurmuuuuuuuu

nazo nasılsın kuzum pek konuşamadık bu aralar baksana hamileler arttı maaşallah

inşallah sıra bize geliyor

nazo nasılsın kuzum pek konuşamadık bu aralar baksana hamileler arttı maaşallah

inşallah sıra bize geliyor

iyiyim canım konuşuruz daha eşimin gelmesine nerdeyse 3 saat var bol konuşuruz sen nasılsın
ne güzel artsın elbet sıra bizede gelir ben bu aydan çok ümitliydim ümitlerim boşa gitmedi
hem rüyamda 4 bebek görmüştüm ikisinin haberini aldık bakalım daha devamı gelecekmi

hadi yaaaa inşallah diğer biri senin diğeride benmdir
söyledim tatlım şimdi eczaneye gitti dayanamadı bi kaç test daha alıcak :))
yazık yaaaaaaa çok sevndi mi

Son düzenleme:
hadi yaaaa inşallah diğer biri senin diğeride benmdir

yazık yaaaaaaa çok sevndi mi

daha benim var batıma önceliği sıradaki batı olanlara veriyorum ben inşallah sırayla alırız bu haberleri ve sevincimizi paylaşırız birbimizle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…