ben varya kan testi sonucunu görene kadar hatta doğurana kadar inananamam buna.bende hiç bi belirti yok. sadece göğüslerim çok şişti. ama adet dönemindede şişiyodu. bakalım bi kan testi yaptırayımda ondan sonra sevinirim.
günaydııııııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaaaar
gece ne güzel kaynatmışsınız oku oku bitmedi
bende dün gece çok güzel eğlendim doğum günümü kutladıkkayınvalidemlerle beraber annemlerlede bol bol telefonda konuştuk onlar uzak malesef neyse sonra eşimle hep dans ettik biz dans ettikçe kayınvalidemin gözlerinin içi gülüyodu bol bol resim çektik pasta kestik görümcemle beraber iki renkli kurabiye yaptık çok güzel oldu isterseniz size tarifini veririm hazır kurabiyelere benzedi aynen eşim bana çok güzel iki tane gümüş kolye almış görenler bayıldı biri dört yapraklı yonca şeklinde diğeride şu şans kolyeleri varya hani şu zincirin üzerinde hem kartanesi hem kalp hem nal hem nazar boncuğu hem kelebek olan onlardan işte
bu arada kızlar topiğime kadar gelip beni tebrik etmişsiniz hepiniz çok sağolun topiğimdede yazdım ama burayada yazayım didim ben hepinizi çok seviyom iyiki varsınız
tamam tatlım aklım sende kalmıycak sağol
bak ben oku oku en sonunda işten kovalandım dikkat et
cnnnmmmmmmmm çok sevnmdm bi tanem yaaaaaaaaaaaaaaa.
darısı diğer başaklaraaaaaa
kız karııııııııı bak benm topik sana uğurlu geldiiiiiiiiii.
inşallah hamilesindir. Rabbim büyük hiöç olmaz dediğin anda olur
tamam tatlım aklım sende kalmıycak sağol
bak ben oku oku en sonunda işten kovalandım dikkat et
cnnnmmmmmmmm çok sevnmdm bi tanem yaaaaaaaaaaaaaaa.
darısı diğer başaklaraaaaaa
kız karııııııııı bak benm topik sana uğurlu geldiiiiiiiiii.
inşallah hamilesindir. Rabbim büyük hiöç olmaz dediğin anda olur
offf allahım ya kafayı yiycem ben daha 1 ay önce sperm testi yaptırdık sayımız az ve ileri hareketimiz 0 dı. umudum her zaman var ama bu ay yoktu. keçiboynuzu içiyodu kociş. yaaa inşallah kan testindede yüzüm güler.
bende nedeni benmdir tatlıminşallah öyleyimdir canım. zaten hamileysem bunun P sebebi sizsiniz. bide kan testi yaptırayım da ondan sonra sevinicem.
hayırlı olsun diyorum o zaman kesin 2 tane yaptıysan :) ama sabırlısın valla ben olsam şimdi yollara düşmüştüm kan testi içingecenin 12 sinde kan testine gittiğimi bilirim,sende gidebilirsen git aslında için rahatlar kesinleşince
misafirde tam zamanını bulmuş, neyse sabah erkenden gidersin artık.çook sevindim senin adına gerçekten çok tanımıyorum sizleri ama sevincini bende yaşadım,ne kadar büyük mutluluk allah tamamına erdirsin hepimizede nasip etsin....bende giderdimde misafir geliyo şimdi. mecburen yarına kaldı canım
iyi gecelerrr kızlaaaar,,, burda her gece güzel bi haber öğrenip öyle çıkıyorum yarında biri hamile olsunnnnn olurmuuuuuuuu
nazo nasılsın kuzum pek konuşamadık bu aralar baksana hamileler arttı maaşallah
inşallah sıra bize geliyor
bende nedeni benmdir tatlımneşeyle yumurtladın bak.
kocana sööledin mi
hadi yaaaa inşallah diğer biri senin diğeride benmdiriyiyim canım konuşuruz daha eşimin gelmesine nerdeyse 3 saat var bol konuşuruz sen nasılsın
ne güzel artsın elbet sıra bizede gelir ben bu aydan çok ümitliydim ümitlerim boşa gitmedi
hem rüyamda 4 bebek görmüştüm ikisinin haberini aldık bakalım daha devamı gelecekmi
söyledim tatlım şimdi eczaneye gitti dayanamadı bi kaç test daha alıcak :))
hadi yaaaa inşallah diğer biri senin diğeride benmdir
yazık yaaaaaaa çok sevndi mi
senin rüyaların çıkar mıdaha benim var batıma önceliği sıradaki batı olanlara veriyorum ben inşallah sırayla alırız bu haberleri ve sevincimizi paylaşırız birbimizle
senin rüyaların çıkar mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?