Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hemen geliyorum canım hamilelik bu aralar biraz zor geçiyo baş dönmesi şeker düşmesi felan oluyo inş haftaya sendende bebiş haberini duyarız canım.

aaaaaaa yetişin a dostlar bunlar nasıl arkadaş beklememişler beni

canım kıyamam sana cok uykum geldı herıfde kaneoede uyuyodu yataga gecmedı mecbur kaktım
bu arada günaydınnnnn

selam kızlar hayırlı günler hepinize...inş güzel haberler alırız bu hafta....

slm canımm ıns hepımız hamıle kalırız bu ayda topınkın adı degısırr neşelı hamısler dıye

kıslaaarrr günaydınnnn...dünkü kan testinden sonra idrar testini yaptım sabah...neseki negatifff ohhh be içim rahatladı...bu belirsizlik sinir ediodu beni
demekki idrar testine her zaman güvenmemek gerekiyormuş
neyse hakkımızda hayırlısı
kız sen nerelerdesin gördün seni dün başka topiklerdeymişsinm ama buraya gelmemişsin

canım kıyamam sana cok uykum geldı herıfde kaneoede uyuyodu yataga gecmedı mecbur kaktım
bu arada günaydınnnnn
günaydın cnm.

bi geldimki kimsecikler kalmamış tı gece korktum yani
ee tatlım ne yapıyosun kaçta kalktın

evet canım ya cok güzel olur hemde :)) inş o günleride görürüz...nasılsın bu arada

kız sen nerelerdesin gördün seni dün başka topiklerdeymişsinm ama buraya gelmemişsin

aynen canımmm...hepinize iyi tatiller kızlar ben çıkıommm öptüm

canımmm gelmez olurmuyum geldim ama kımsecikler yoktu diye yazmadım..bundan sonra inş her zaman buralarda olcam bu kadar uzaklaşmak yeter özledim sizleri...

günaydın cnm.

bi geldimki kimsecikler kalmamış tı gece korktum yani
ee tatlım ne yapıyosun kaçta kalktın

oyy korktunmu sennn
kız kaynanan yokmuyduuu
yenı kalktım cnm 12 sımdık ıs yapacam baslamadan once sıze bı slm vereyım dedım

evet canım ya cok güzel olur hemde :)) inş o günleride görürüz...nasılsın bu arada

ıyım annem benım ıcımde bu ay cook umut var gecen rüyamda dogum yapmıstım erkek bebegım oluyodu ustunu gıydyryolardı balık falan gordummm

saracım portakallı keke bayılırım bende:) üzerine pudingi bende denicem hsonu yapayım ama kilo alıyoruz sonra ya :)

boşver kiloları canım yaaaa portakallı keke bayılıyorum bende

saracımm neyli puding kullanıosun üzerine onuda sölesen hangisi güzel olurki acep

çikolatalı puding yazmıştım canım

ayyyy saracım yaaaa çikolatalı puding yazmışsın zatennn...neremle okuduysam kusura bakma...

bende güzelim dimi evet

tabikide güzelsin deli kız süslü kokona

sanada hayırlı günler canım duaların içinde amiiiiiiiiiin diyorum pelincim

ayy canım ne güzel ruyalar görmüşsün hayırlara cıksın inş...bende rüyamda balık gördügüm ay hamiş kalmıştım...senin icinde oyle olur inş...
günaydın kızlaaaaaaaaaaaar

günaydın canım nasılsın...

sagol canım benimm...rabbim inş dualarımızı kabul eder saracım

canımmm gelmez olurmuyum geldim ama kımsecikler yoktu diye yazmadım..bundan sonra inş her zaman buralarda olcam bu kadar uzaklaşmak yeter özledim sizleri...
tmm cnm nasıl istersen . akşamları da gelirsen mümkünse daha kalabalık olma şansmız artıyor.
eskisi gibi gündüzleri pek kimse bulunmuyor bebeğim.
sara abla niko hürrr vs vs gündüzleri daimi gelirler

oyy korktunmu sennn
kız kaynanan yokmuyduuu
yenı kalktım cnm 12 sımdık ıs yapacam baslamadan once sıze bı slm vereyım dedım
kız kaynanamı napiyim asıl ondan korkarım zati
istemem şöyle dursun
günaydın kızlaaaaaaaaaaaar
günaydınnnnnnnnn hayatımmmmmmmmmmm

tabikide güzelsin deli kız süslü kokona
sağol bebekimmmmm o zenin güzelliğinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…