kıslaaarrr günaydınnnn...dünkü kan testinden sonra idrar testini yaptım sabah...neseki negatifff ohhh be içim rahatladı...bu belirsizlik sinir ediodu beni
iyim canım şükür, sen nasılsın hamilelik iyimi, bende yumurtlama dönemini bitirdim beklemedeyim bakalım haftaya dananın kuyruğu kopcak:), belli olcak bakalım inşallah tutmuştur, hsonu tatiline giriyoruz temizlik çamaşır derken pzt işbaşı, havalarda malum biyere çıkamıcam yine sıkılcam evde bana gelsene hsonu:)
anlam veremedim o zamn niye silik çizgi çıkmıştı off yaaa neyse inş öbür aya
aaaaaaa yetişin a dostlar bunlar nasıl arkadaş beklememişler beni
selam kızlar hayırlı günler hepinize...inş güzel haberler alırız bu hafta....
demekki idrar testine her zaman güvenmemek gerekiyormuşkıslaaarrr günaydınnnn...dünkü kan testinden sonra idrar testini yaptım sabah...neseki negatifff ohhh be içim rahatladı...bu belirsizlik sinir ediodu beni
kız sen nerelerdesin gördün seni dün başka topiklerdeymişsinm ama buraya gelmemişsinselam kızlar hayırlı günler hepinize...inş güzel haberler alırız bu hafta....
günaydın cnm.canım kıyamam sana cok uykum geldı herıfde kaneoede uyuyodu yataga gecmedı mecbur kaktım
bu arada günaydınnnnn
canım kıyamam sana cok uykum geldı herıfde kaneoede uyuyodu yataga gecmedı mecbur kaktım
bu arada günaydınnnnn
slm canımm ıns hepımız hamıle kalırız bu ayda topınkın adı degısırr neşelı hamısler dıye
demekki idrar testine her zaman güvenmemek gerekiyormuş
neyse hakkımızda hayırlısı
kız sen nerelerdesin gördün seni dün başka topiklerdeymişsinm ama buraya gelmemişsin
demekki idrar testine her zaman güvenmemek gerekiyormuş
neyse hakkımızda hayırlısı
kız sen nerelerdesin gördün seni dün başka topiklerdeymişsinm ama buraya gelmemişsin
günaydın cnm.
bi geldimki kimsecikler kalmamış tı gece korktum yani
ee tatlım ne yapıyosun kaçta kalktın
evet canım ya cok güzel olur hemde :)) inş o günleride görürüz...nasılsın bu arada
aynen canımmm...hepinize iyi tatiller kızlar ben çıkıommm öptüm
saracım portakallı keke bayılırım bende:) üzerine pudingi bende denicem hsonu yapayım ama kilo alıyoruz sonra ya :)
saracımm neyli puding kullanıosun üzerine onuda sölesen hangisi güzel olurki acep
ayyyy saracım yaaaa çikolatalı puding yazmışsın zatennn...neremle okuduysamkusura bakma...
bende güzelim dimi evet
selam kızlar hayırlı günler hepinize...inş güzel haberler alırız bu hafta....
günaydınnn ablacımm
aynen canımmm...hepinize iyi tatiller kızlar ben çıkıommm öptüm
ayy canım ne güzel ruyalar görmüşsün hayırlara cıksın inş...bende rüyamda balık gördügüm ay hamiş kalmıştım...senin icinde oyle olur inş...oyy korktunmu sennn
kız kaynanan yokmuyduuu
yenı kalktım cnm 12 sımdık ıs yapacam baslamadan once sıze bı slm vereyım dedım
ıyım annem benım ıcımde bu ay cook umut var gecen rüyamda dogum yapmıstım erkek bebegım oluyodu ustunu gıydyryolardı balık falan gordummm
günaydın kızlaaaaaaaaaaaar
boşver kiloları canım yaaaa portakallı keke bayılıyorum bende
çikolatalı puding yazmıştım canım
tabikide güzelsin deli kız süslü kokona
sanada hayırlı günler canım duaların içinde amiiiiiiiiiin diyorum pelincim
tmm cnm güle güle akşamları gelaynen canımmm...hepinize iyi tatiller kızlar ben çıkıommm öptüm
tmm cnm nasıl istersen . akşamları da gelirsen mümkünse daha kalabalık olma şansmız artıyor.canımmm gelmez olurmuyum geldim ama kımsecikler yoktu diye yazmadım..bundan sonra inş her zaman buralarda olcam bu kadar uzaklaşmak yeter özledim sizleri...
kız kaynanamı napiyim asıl ondan korkarım zatioyy korktunmu sennn
kız kaynanan yokmuyduuu
yenı kalktım cnm 12 sımdık ıs yapacam baslamadan once sıze bı slm vereyım dedım
günaydınnnnnnnnn hayatımmmmmmmmmmmgünaydın kızlaaaaaaaaaaaar
sağol bebekimmmmm o zenin güzelliğinnn
tabikide güzelsin deli kız süslü kokona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?