bende kocişi bekliyorumm canım sıkıldııı
yarasınn cnmmmm
anladın cnmm nezaman gidiyolarrrr pekiii sahalar sensiz kaldıııı
valla topiğin karılarını misafirler sardı bizde de vardı şimdi gittiler
nazo gelcem artık bursaya kovcam misafirini yaaaaa
salı günü gidecek bende eskisi gibi sahalara dönerim
ama şimdi çıkıyorum çünkü eşim gelecek misafir var diye biraz erken çıkıyor onun içinde fazla takılamıyorum size iyi geceler kendinize iyi bakın görüşürüz
senin paşayla ilgilimikızlar kusura bakmayın,kendi çapımda bi araştırma içine girdim ve aktif olamadım
off ya moddcum ikimiz kaldık annem
kaldık ya cnmm nasılsınnn
5. günü neden yaptınkızlar ben reglinin 5.günü süt buharı yaptım ama 1 kez bidaha yapmadım bakalım kısmettt ama hiçç akıntım olmadı iltahap akar diolardı ya olmadı:44:
senin paşayla ilgilimi
5. günü neden yaptın
inşallah sebebin olur o zaman tatlım bence yapmakta geç bile kaldın baksana millet süt buharından sonra hamile kalıyor. sen ilk kez yaptın dimicnm bimiyorum ki öle yazmışlardıı bende öle yazdımmm wee hemen halwet oluyo tabiii
senin konun mu vardı kuzumyok canım,çok çok geçmişte yazdığım bi yazı,daha doğrusu tarihi bulmaya çalışıyorum,sene i devriyesi sanıyodum da,ama o zamanlar bizim topicde de millet çok geveziymiş,bulmak baya mesele
senin konun mu vardı kuzum
sende mi süt buharuından sonra hamile kaldınmodd cum,başakcım ben çıkıyorum,iyi geceler size
modd cum,ben de süt buharı yapınca hiç bişey gelmemişti,belkide sevinmeliyiz,iltihap falan yok diye
oleyy yaaaaaa nerde kaldın kuzum yoksam seninde mi misafirlerin vardıgeç oldu ama ben geldimmm.. nasılsınızzzz?
oleyy yaaaaaa nerde kaldın kuzum yoksam seninde mi misafirlerin vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?