annem ben burdayımda kımsecıkler gelmedı kac saat yaaa
banada bı tabakk yolla acıktımksell
merhaba cnm nasılsınnnn kimseler gelmemiş bu gecee bi bakim dedim bende napıyosunuz die çıkıcam birasdann kociş yanımda
kselsim bana da yollarmısınnnn sarmadannnnn
yeşilim sanada hayırlı yolculuklarrrrrr dilerim git anacığınla hasret gider bolbolllllll kocaman bi sarılll doya doya öp kokla içine hapset kokusunuuuu we yüce rabbime şükret kıymetini bil
keşke bende gitsem görsem sarılsammmm hasret giderebilsem
ayyy duygulandım yine dayanamıyorum bazennnn kusura bakmayın kızlarrr
bugun kımsecıkler yokya cok sıkıldım yaaa
annen nerde cnm
çooooooooookkkkkkk uzaklardaaaaçokkkkkkkkkkk
hasret kaldim gulusune
o sicacik opusune
seviyorum degisine
hasret kaldim hasret kaldim sevgilim
boynu bukuk durusuna
ardim sira bakisina
kollarimda yatisina
usul usul sokulmana
icin icin aglamana
canim deyip sarilmana
seni sensiz yasamak
en kotu kader olsa gerek
ey benim hasret kokan sevgilim
bu ayriliga dayanir mi yurek
gel desem gelemezsin biliyorum
ama ben seni yasiyorum
seninleyim ve tek.........
cnm benımmm cook uzuklarda derkenn[/QUOTE
..........
anladın cnm üzdüm senide kusura bakma
cnm benımmm cook uzuklarda derkenn[/QUOTE
..........
anladın cnm üzdüm senide kusura bakma
cnm ne kusuru sen uzulme yeter
ellerıne saglık bı tabak alayım cnmsonunda sarma işide bitti bana fenalık geldi ama bidaha yapmam çok feci belim ağrıdıya kocişe yalvardım yardım etsin diye tamam dedi o bi tane sarana kadar ben bitirdim hepsini.
evet bu gece kımsecıkler gelmedı kac saatr burdayımm
cnm ne kusuru sen uzulme yeter
ellerıne saglık bı tabak alayım cnm
evet bu gece kımsecıkler gelmedı kac saatr burdayımm
hemen gönderiyorum canım sizlere kocaman bi tabak :)) ya bu akşam çok kötü bi geceydi yaaa. balık aldık bu akşam için. fırına attım tammm pişerken elektriklerr bi gitti balıklar yarı pişmiş bi halde fırında kaldı.(( 1,5 saat elektrik gelmedi. tabi ben acıktım. sonra neyse kahvaltılık bişeyler yedik. ardından elektrikler geldii. ama balıklar o halde 1,5 saat bekledi ve bizim karnımız toktu. bende balıkları sokak köpeklerine ziyafet yaptım:)))
hemen gönderiyorum canım sizlere kocaman bi tabak :)) ya bu akşam çok kötü bi geceydi yaaa. balık aldık bu akşam için. fırına attım tammm pişerken elektriklerr bi gitti balıklar yarı pişmiş bi halde fırında kaldı.(( 1,5 saat elektrik gelmedi. tabi ben acıktım. sonra neyse kahvaltılık bişeyler yedik. ardından elektrikler geldii. ama balıklar o halde 1,5 saat bekledi ve bizim karnımız toktu. bende balıkları sokak köpeklerine ziyafet yaptım:)))
sizin icin kötu ama kopekler ıcınn ıyı bı gece gecmıs
saglık olsun cnmm
sizin icin kötu ama kopekler ıcınn ıyı bı gece gecmıs
saglık olsun cnmm
olsun napalımmm onların kısmetiymişşşş
ay cnmm olsun bu wesileyle sebap işlemiş oldun bebeişin içinnn
nası gidiyo hamişlikkk
ohhh ellerine sağlıkkkk süper olmuşşşşşşşşş sarmannn
ayy benimde belim boynum tutulurrrsarma sararkennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?