dizi izliyorum kuzum bitince yatcam aslında pek uykucuğum yokkkbaşakcmmmmm sendemi uykusuzsunn
dizi izliyorum kuzum bitince yatcam aslında pek uykucuğum yokkk
seninnn
benim hiç uykum yok cnm yaa sabahtan buyana kahwe tükettim sen düşün artıkk
ya duş almam lazım ama korkuyorum tek başımayımmm kociş yok ewdee sabah erken kalkmam lazım anca sabah alırım duşumu tabii sabah kalkabilirsemmm
benmde hamama girmem lazımdı ama erindim yarın giricem. yoksam berabermi girsek kızzzzzzzhangi dizi acaba bu saatte
benmde hamama girmem lazımdı ama erindim yarın giricem. yoksam berabermi girsek kızzzzzzz
kocan gecede mi çalşıyor bugünn.
dünde benm ki gecedeydii ohh 5e kadar oturdummmmmm sonrada yayıla yayıla yattımmmm
diziyi netten izliyorum cnm avrupa yakasının bölümleriini izliyorum
kız ne biliyim gündemde izlediğim hiç bi dizi yok. avrupa yakası dabeni çok eğlendiriyordu.cnm şehir dışına çıktı iş için kışın arada gidiyo ama yazın gün aşırı şehir dışında benimkisi
aynen gell beraber hamama girelimm kese yaparız birbirimizee
ayy bende napıcam bilmiyorum yarın kurs war günüm yar öleden sonra ooooo
ahh be gülümm awrupa yakası mazide kaldıı hala onumu isliyon be yaww .......
ayy hatıralarım canlandı awrupa yakası ddeyinceee ahhh ahhhhhne günlerdiiiiii
eroşun kocası evde sanırım gündüzleride yine yoğun geçiyodur onun gezmler misafirler falanerenaycımm nerelerde yaa yine kayboldu bu gacııı
ösledim yahuuu
kız ne biliyim gündemde izlediğim hiç bi dizi yok. avrupa yakası dabeni çok eğlendiriyordu.
hatta yaprak dökümüyle aynı saate denk geldiği için avrupa yakasını hep kaçırıyordum.
şimdi baştan izliyorum işte
senin anılar istanbulla ilgili galiba
eroşun kocası evde sanırım gündüzleride yine yoğun geçiyodur onun gezmler misafirler falan
kızzzz sürekli kkdan çıkarılıyorumm aaaaaaaewet cnm istanbulla ilgiliiiii
toplam 29 kullanıcı okuyor. (1 üye ve 28 ziyaretçi)Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)
papatyac:82:
erenaycımm nerelerde yaa yine kayboldu bu gacııı
ösledim yahuuu
eroşun kocası evde sanırım gündüzleride yine yoğun geçiyodur onun gezmler misafirler falan
hoşbuldumm sabahtan beri bakıyomm kimsecikler yokk yalnız kaldımm burdaaaaa iyiki geldiniz yaaerenayyyyy hoşgeldinnnn kimsecikler yok yaaa burdaa...( nasılsınnn ?
merhaba erenayımmmmm:)serayımmm nabersiniz kızlar:)
:13:
hoşbuldumm sabahtan beri bakıyomm kimsecikler yokk yalnız kaldımm burdaaaaa iyiki geldiniz yaa
dolunayım canım nasılsın kuzumm ?
yeğeninizi güle güle sağlıkla büyütünn inşallah
keyfin nasıl bitanem?
sağol canım çok şükür iyiyim,babam iyi yeğenim yanımızda:)daha ne isterimki..
firelerimizde var ama olsun..canımız sağolsun..
allah mutluluğunuzu daim etsin canım!!!!
hayırdır fireleriniz derken?ne oldu kimi,neyi kaybettiniz?
bir insanı ancak en kötü gününde tanırısn ya..
nebileyim ..eşim sınıfta kaldı..aramız limoni bu ara..
niye ki...
yeterli desteği vermedimi???
bazen onlarda şaşırıyorlar ,kızma onada belki o da şaşkınlık dönemi yaşamıştır
senide anlıyorum insanı zor zamanında eşi bile anlamıyorsa yanında olamıyorsa çok zor olur herhaldee,
inşallah düzelir aranızz,umarım sonucu kötü olacak yerlere gitmez bu konuu...
bilmiyorum erenayım zaten bazı sıkıntılarımız vardı ama bu son olay beni kahretti..
bana verdiği değeri apaçık gördüm..yok olamaz diyorum ama adam beni sadece para makinası olarak görüyormuş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?