iyiyim canım çok saol . Sürekli uyuyorum ben yaaa bugün işe geç kaldım zaten. Bi uyandım saat 9.30 olmuş ben gelene kadar 11 oldu saat :))
hemen geliyorum canımhamilelik bu aralar biraz zor geçiyo baş dönmesi şeker düşmesi felan oluyo inş haftaya sendende bebiş haberini duyarız canım.
selam kızlaaaarrr hepinize iyi bir hafta diliyoruuummmm
canım 4 ay oldu demi senin, Allah kolaylık versin, yanında atıştırmalık bişeyler götür işyerine, dikkatet aman,inşallah benim bu ay sonu adetim:) gelmesinde bende hayırlısıyla kavuşayım bebeğime
evet canım gitmiştim geri döndüm ama annemide aldım 3 gün kalacak burda :)saol canım iyi gidiyo şimdilik sen nasılsın mersinde annene gitmiştin galiba öyle hatırlıyorum. senin nasıl gidiyo hamişlik
aman iyi tatlım moral bozma tabinapim yeşilimmm iyiyimmm moralim hiç bozulmadıki kısss...pek umudum yoktu zaten..kısmet napalım ...düşünmüom hiç walla...keyfine yapıomsen nasılsın?bebiş nasıl? nasıl gidio? mersindesin sanırım ohhh gez anacım gezz
saol canım benim sen nasılsın nasıl gidiyo hamişlik?
yaaa ben nazoşu özledim ama yaaa
ya herkes sözleştide başka topiğemi gidiyonuz siz. bi benim haberim yok galiba. biriniz bile gelmediniz yawww
canım bende bi kaza yaşadım üst geçitten inerken merdivenlerden yuvarlandım. hemen ambulans geldi allahtan bebişe bişi olmadı ama benim sırtım bacaklarım çok kötü oldu 3 haftaya yakın oldu sağ bacağım hala ağrıyo geçmedi. babanın iyi olmasına sevindim.ve yeğen gerçekten çok güzel oluyo benim de 3 ay önce abimin oğlu oldu emirhan ismi görmediğim zaman çok özlüyorum.
çok geçmiş olsun. Allah korusun. besmelesiz çıkma dışarı arkadaşım . Allah nazarlardan da korusun.
ksel naber canım? uyuyan güzelkülkedileri nerdee???
iyiyim canım nasılsın. bizim külkedileri kayıp kimsecikler yokkk
çok geçmiş olsun. Allah korusun. besmelesiz çıkma dışarı arkadaşım . Allah nazarlardan da korusun.
ksel naber canım? uyuyan güzelkülkedileri nerdee???
aaaaaaaaaaaaa külkedisi yapmış bunlar biziiiiiiiiiyiyim canım nasılsın. bizim külkedileri kayıp kimsecikler yokkk
aaaaaaa niye adım çıkmş külkedisinee.selam başakcım
annem senin adın çıktı bi kere,bi daha sen sindirella çok zor olursun ben sana deyim.
aaaaaaa niye adım çıkmş külkedisinee.
adımm kıskanca çıktı biliyorumda külkediside mi ben oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?