Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

iyiyim canım çok saol . Sürekli uyuyorum ben yaaa bugün işe geç kaldım zaten. Bi uyandım saat 9.30 olmuş ben gelene kadar 11 oldu saat :))

ohhh uyu uyu tadını çıkar ne kadar uyursan o kadar ii senin için şimdi...bebiş doğunca uyuyamıcan..umarım gazsız bi bebiş olur kselcimm...

hemen geliyorum canım hamilelik bu aralar biraz zor geçiyo baş dönmesi şeker düşmesi felan oluyo inş haftaya sendende bebiş haberini duyarız canım.

canım 4 ay oldu demi senin, Allah kolaylık versin, yanında atıştırmalık bişeyler götür işyerine, dikkatet aman,inşallah benim bu ay sonu adetim:) gelmesinde bende hayırlısıyla kavuşayım bebeğime

canım 4 ay oldu demi senin, Allah kolaylık versin, yanında atıştırmalık bişeyler götür işyerine, dikkatet aman,inşallah benim bu ay sonu adetim:) gelmesinde bende hayırlısıyla kavuşayım bebeğime

inş canım ALLAH sanada nasip eder biran önce

saol canım iyi gidiyo şimdilik sen nasılsın mersinde annene gitmiştin galiba öyle hatırlıyorum. senin nasıl gidiyo hamişlik
evet canım gitmiştim geri döndüm ama annemide aldım 3 gün kalacak burda :)
idare ediyor canım arada hafif bulantım oluyor şimdilik okadar
aman iyi tatlım moral bozma tabi daha doğru zamanda gelecek demekki bebiş :)
yap kuzum yap keyfine ohhh sefan olsunnn :)
idare ediyoruz tatlım işte şimdilik
yok kız haftasonu için gitmiştik döndük şekerim ahh mersin ahhh
saol canım benim sen nasılsın nasıl gidiyo hamişlik?

şimdilik hafif bulantılarla gidiyor canım bakalım...

ya herkes sözleştide başka topiğemi gidiyonuz siz. bi benim haberim yok galiba. biriniz bile gelmediniz yawww

çok geçmiş olsun. Allah korusun. besmelesiz çıkma dışarı arkadaşım. Allah nazarlardan da korusun.

ksel naber canım? uyuyan güzel külkedileri nerdee???

selam başakcım
annem senin adın çıktı bi kere,bi daha sen sindirella çok zor olursun ben sana deyim.

ama kuzucum şimdi sen külkedisine kötü karakter mi diyorsun aaaaa

halbuki ne yüce bir karakterdir kendisi ve temz bir kişilik sadece üvey anne ve ksrdeşleri yüzünden ezik durumdadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…