Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

aynen yaa benim eşimde mecburiyet gibi hissedince yapamıomuş..şu aralar en verimli dönemler halbuki ama bıraktım bende ne zaman isterse o zaman yapsın diom ama bu bencillik oluyo işte ..kendi isteyince var biz isteyince yorgunlar..valla aynılar hepsi..dolunaycım seni kaybedeceğini anlasa tepkisi nolur acaba korkarmı? yaptıklarını anlarmı?pişman olurmu?

Son düzenleme:

canım benim eniştemde öyle 7 seneye yakın evliler ablam diyoki hep ben istiyorum ben istemesem hiç yapmıyo karı gibi bahane üretiyo belim ağrıyo felan 2 veya 3 ayda bir halvet yapıyolar eee tabiki çocukları olmuyo ben bu erkeklere anlam veremiyorum hem çocuk istiyorlar hemde kendini naza çekiyolar.

inana bana ne diyeceğimi şaşırdım ancak şunu diyebilirim biraz sakinleş daha sağduyulu ve etraflıca düşün inşallah hamilesindir ama bence şu aşamada hamile kalmaman senin için şans bence sorunlu bi eş ileride sorunlu bi babada olabilir o zamanda çocuğunuza yazık olur diye düşünüyorum nolur böyle yazdığım için beni yanlış anlama ama senin üzülmeni istemem bende diş doktorundan geliyorum canım dolgu yaptırıyorum ağzım uyuşuk şu anda ve başım ağrıyo ben çıkıyorum canım ama yazdıklarını okuyacam elimden geldiğince cevapda yazarım kendine iyi bak Allaha emanet ol unutma sen çok değerlisin

2 -3 ayda yapıyorlarsa bu işte bit yeniği var canım

bence bi doktora gitmesi lazım ben olsam süphelenirdim

hersey olabilir??

evet canım sanki bilerek düştüm sonra teyzemler felan kızdı ben üzüldüğüm için için kızıyorum diyo bu nasıl üzülmekse. canını sıkma zaten mutsuz bi evlilik varsa ortada çocuk olmaması daha iyi bence

hersey olabilir??

yok canım taa ilk evlendiklerindede pek istek yokmuş eniştemde ağır işte çalışıyodu beyaz eşya kaldırma felan beli ağrıyo ama o işide yapmıyo allahtan değmesin ablama çok değer veriyo ve çok seviyo yani mutlular tek istekleri bebek bide ablam regl olmuyo o sorunda var malesef

hersey olabilir??

yok canım taa ilk evlendiklerindede pek istek yokmuş eniştemde ağır işte çalışıyodu beyaz eşya kaldırma felan beli ağrıyo ama o işide yapmıyo allahtan değmesin ablama çok değer veriyo ve çok seviyo yani mutlular tek istekleri bebek bide ablam regl olmuyo o sorunda var malesef bu arada dr gitmişlerdi zaten bi sorun yok

hersey olabilir??

yok canım taa ilk evlendiklerindede pek istek yokmuş eniştemde ağır işte çalışıyodu beyaz eşya kaldırma felan beli ağrıyo ama o işide yapmıyo allahtan değmesin ablama çok değer veriyo ve çok seviyo yani mutlular tek istekleri bebek bide ablam regl olmuyo o sorunda var malesef bu arada dr gitmişlerdi zaten bi sorun yok

hersey olabilir??

ben kaçar eve gider herşeyi unutun boşverin diyecem ama olmuyo ama yinede hayar yaşamaya değer üzülmeyin sakın bırakın onlar üzülsün niye hep biz üzülüyoruzki. sizi seviyorumm mutlu akşamlar.

Bu bebek olayında baktı çocuk mocuk olmuyo sayıyı baya arttırdık onda hakkını yemiyim ama
arada yine pazarlık yapıyor tabi..bugün olmasında yarın olsunmuş...ulan benim yumurta 24 saat sonra mefta zaten..
bizler 2aydır deneyen çiftler değilizki..dile kolay yaa 25 aydır deniyoruz...demekki yetmiyor...

beni hiçbir zaman kaybetme korkusu yaşamadı...çünkü benim gibi karaktersiz biri asla onu tehtit etmedi..hep sarıldım..hep özürdileyen ben oldumm..sinirlenince öfkeme yenilebiliyorum..ama bu benim hatalı olduğum anlamına gelmez yinede küs kalamayan hep bendim..şimdi ise içimden sarılmak şöyle dursun aynı odada bile kalmak bana hakaret geliyor..acıyorum ona.

borçlarımız olmasa tüp bebek yapacaktım...beyfendinin beceremediğini teknolojiyle çözücektik..iyikide param yokmuş..
oramı buramı iğnelerle deldireceğime,adam gibi birini bulur normal yolla kavuşurum bebeğime..

geçmiş olsun saracım..şuanda çok sinirliyim...yazılarımda değişti zaten farkındayım regl olacağım zaman estradan böyle olurum zaten....

iyi o zaman insallah olur bebekleri evleri şenlenir

ben kaçar eve gider herşeyi unutun boşverin diyecem ama olmuyo ama yinede hayar yaşamaya değer üzülmeyin sakın bırakın onlar üzülsün niye hep biz üzülüyoruzki. sizi seviyorumm mutlu akşamlar.

iyi akşamlar canım,kendine ve oğluşumuza iyi bak canım...:)

aynı ben yaaa bende hiç küs kalamam haklı bile olsam kabullenirimm..özürdilerim..ama allah var eşimde diler yani..bilmiolarmı işlerinemi gelmio kaç kere mail attım açıkladım yumurtlama dönemlerini falan ...ben anlamadım dedi anlattımm...ama hala demioki ne zaman dönemin ne yapcaz şu bu dediğin gibi 24 saat kalıolar bende durmadan yapmanın heveslisi değilim demi..nie kendine o kelimeyi kullanıosunki..napcan ozaman bundan sonra acımıcaksın tehditmiş gerekşo tehdit et..küs sen hatalı olsanda özür dileme yaaa sana yapılanları anlasın biraz...boşver kuzucum...hayat güzel...olmadı bırakırsın..seni etkilemek falanda değil amacım ama daaha fazla üzülme kendine yaparsın olan sana olur..umarım düzelir tabi ilk temennim bu..düzelmezsede dediğin gibi adam gibi birini bul başta ipleri eline al sonrada bebeğini kucağına al cnmm..sen bayağ sinirlenmişsin walla..

ya ben benimkine yazı tahtasında anlattım da anlamadı yaa..kalemle yazdım bak şu şu günler önemli diye..
hala pazarlık yapıyor ya..keşke elimizde olsa da hiç kocamı yormadan marketten satın alarak hamile kalsam ama
napalım ki Allah bebeği ancak çiftler arasında sevişme olursa vermeyi taktir etmiş ki birbirlerini sevsinler incitmesinler demiş..
sevişemeyen çifler savaşır kardeşim 2+2=4

selam kızlar hayırlı günler hepinize...doktordan randevu aldım pazartesi günü rahim filmi cektircem inş dualarnızı bekliyorum... inş bir sorun yoktur...hakkımızda hayırlısı olsun hepimiz icin...

selam kızlar hayırlı günler hepinize...doktordan randevu aldım pazartesi günü rahim filmi cektircem inş dualarnızı bekliyorum... inş bir sorun yoktur...hakkımızda hayırlısı olsun hepimiz icin...

Pelinim hoşgeldin canım..inşallah bu filmden sonra hemencik hamile kalırsın canım:)

Pelinim hoşgeldin canım..inşallah bu filmden sonra hemencik hamile kalırsın canım:)

hoşbulduk dolunayım nasılsın...inş canım ya senin kırmızılarda gelmemiş inş gelmez bize mujdeyi verirsin...bu arada yazdıklarını okudum eşlerin cogu oyle ya benim eşimde diyokı rabbim nasip ettikten sonra olur yumurtlama dönemi filan hikayeymiş...bende zorlamıyorum zaten aklındayeken o işi yapınca olmuyo canım...oluruna bırak eşinle bebiş icin degil...istediginiz icin birlikte olun ben oyle yapmaya calışıyorum...lütfen sıkma canını stres bizim icin iyi degil...

ayh pelin vala strese giriyo insan canım, herşeyi biz düşünüyoz benimde 5 gün kaldı adetime hiç belirti yok al yine stres işte, tutmadı yine kafayı yiyorum adet yaklaştığında, beni anlıyan bi burası zaten ağlıycam şimmdi gözlerim doldu yeminle

canım cok haklısın bende strese girmeyin diye yazıyorum ama sizden aşşagı kalır yanım yok ama doktorum bana stres bebişin gelmemesindeki en buyuk etken dedi elimizde olmasada düşünmemeye calışmalıyız...bende bu aralar stresliyim rahim filmi cektircem belki ondan sonra biraz daha icim rahat eder inş... üzülme lütfen inş senin kırmızılarda gelmez bu ay mujdeli haberi verirsin hayırlısyla....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…