patatesli falanmı yapcan sultanım..
Uyar kuzucummmaraştırmalara başlayim ben hemenn
seni adanaya kazandırmam lazımm
![]()
sağol cnm cvp verdiğin için ewet patesli yapıcam

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
patatesli falanmı yapcan sultanım..
Uyar kuzucummmaraştırmalara başlayim ben hemenn
seni adanaya kazandırmam lazımm
![]()
hiç içmedim bu güne kadar özenmedim de leş gibi kokan bişey ne kadar güzel ve vazgeçilmez olabilir kii
kocam içiyodum çıkmaya başladığımız ilk gün bıraktırdım şimdi bana dua ediyoo
yazık çoluk çocuğun var kötü örnek olma hem cebine hem bünyene zarar
onu yicene süt iç ceviz yee sigaradan pahalıdır totalde belki ama faydası vardır hiç değilse
ben haybeden verilen paralara çok acırım ama kendim için faydalıysa yüzbinler harcarım umrumda olmaz
sağlığınızı kıymetini bilin onu böyle harcamayın kızlar hem bebiş olmamasında da büyük payı var bu meretin
bende bendeeeeeeee hamiş kalayım bırakıcam saracım sözzz![]()
Kızlar fırında tavuk yapıcam değişik tarifi olan varmı acaba?![]()
sigara bırakıldıktan sonra etkisi vucuttan 2-3 yılda geçer organlar kendini anca yeniler yani siz hamiş kaldıktan sonra bırakırsanız bi anlamı olmaz
bebiş yine alacağını alır kanımca
tmm anladım sağol bırakıcam inşallah
ben göğüsten rulo sarma yapıyorum garnitürlü üzerine de beşamel sos ya da kaşar peyniri koyuyorum hoop fırına muhteşem oluyoo![]()
sigara bırakıldıktan sonra etkisi vucuttan 2-3 yılda geçer organlar kendini anca yeniler yani siz hamiş kaldıktan sonra bırakırsanız bi anlamı olmaz
ben göğüsten rulo sarma yapıyorum garnitürlü üzerine de beşamel sos ya da kaşar peyniri koyuyorum hoop fırına muhteşem oluyoo![]()
ohh ohhh..akşama yemek yapmıcam:)yapcam kendime bi hamburger,yeter bana,
bıktım pilav çorba salata yemek yapmaktan,yaptıkta yaranabildik sanki..
mutfağıda bi dağıtmış h.sonu...ıyyy... evi terket de temizliyim dedim,sen evdeyken içimden temizlik yapmak gelmiyor
dedim iyi demişim dimiiiiiiieee??
adanadan istanbula içgüveysi alırık kız: valla gelemem oralara anamdan babamdan uzak duramam..
zaten yeni yeğenim doğduu..eykeğimmm benimmm...teyzesini göndeymezz oyalaraaa:)
dün ilk bıcı bıcısını yaptık tam sıpaaa yaa suyu çok sevdi kurban olurum onaaaaaaaaaa![]()
sağol cnm cvp verdiğin için ewet patesli yapıcamyanına pilav ,salata ve mercimek çorbası var daha ne olsun dimi
![]()
ohh ohhh..akşama yemek yapmıcam:)yapcam kendime bi hamburger,yeter bana,
bıktım pilav çorba salata yemek yapmaktan,yaptıkta yaranabildik sanki..
Mutfağıda bi dağıtmış h.sonu...ıyyy... Evi terket de temizliyim dedim,sen evdeyken içimden temizlik yapmak gelmiyor
dedim iyi demişim dimiiiiiiieee??
kızlar fırında tavuk yapıcam değişik tarifi olan varmı acaba?![]()
ohhhhhhhhhhhh ne güzel miss eline sağlık cnm ben çıkıom oğluşlar gelicek pilavı yapayım yarın grşrüz öptüm![]()
ulen tamam yaa içmicezz bi sigara içek dedik burnumuzdan getirdiniz yaaa...Allah Allah...içiyosak sebebi var kardeşimm
evde yarım şişe şarabım var kavaklıdere yakut..sevgililer gününde kendime almıştım,yarısını içip sarroş olmuştum.naapsam onumu içsem..ya içincede hemen çarpıyo..
bizimkinin üstüne atlarım kesin,neyse içmicem..su içicem onun yerine![]()
myhosumm verdiğin bilgiler süper umarım uygulayabilirimm...bide rica etsem beşamel sosu nasıl yapıonn?
detaylı tarif verde yeni kocama bunlardan yapıyım..ilerde lazm olur:)şimdili kocam ziftin pekini yesin,yedi bitirdi beni..![]()
hahahhahha ya dolunayım sen beni bu gün öldürcennn heee
hepsinden aynı oranda koyuyorum canım
2 kaşık un 2 kaşık tereyağ 2 bardak süt
miktar arttırdıkça diğerlerini de aynı oranda arttıracaksın canım tam kıvam oluyo![]()
unu yağda kavurup üzerine sütümü ekliyoz pekii...pişirimi nasıll...çok oldum ayy..ama bugün biftek yapcam sos yapım ona eşimin bifteğini öle yapim bari...ben dietteyimde..(
canım tereyanı ve unu kavuruyosun iyice kavruldukran sonra sütü ekliyosun hafif hafif çırpma teliyle çırpıyosun ki topaklanmasın
koyu muhallebi kıvamına gelince de pişmiş sayılır tuzunu ayarlarsın bifteğin üzerine koyup fırınlarsan şahane olur![]()
günaydın kızlarr:)nasılsınız:)
yaa bu başak ne deli bi kız yaa:)biz burda derdimizi anlatıyoruz o ben buraya döndüm diye seviniyo
elimden bi kaza çıkçaaak yaaoyyyyyyyy bitanemm o benim yaaa
![]()
kıs ciddi ciddi kabullendimi eşin yaaa..bence inanmıodur sana o..bu kadar ciddi oldugunu sanmıodur..iyi demişin ama
olurrr öle olsun bakemm..walla haklısın bırakılmaz o mis kokulularr...
bırakmam yaaa heryerine kurban olurum onunn...
yanii yeter tabi cnmm..şimdiden afiyet olsunnn
myhosumm verdiğin bilgiler süper umarım uygulayabilirimm...bide rica etsem beşamel sosu nasıl yapıonn?
kasaptan tavuk göğsünü alırken dövdürüp incelltiriceksin canım baya ince olucak
zevkine göre içine bezelye havuç patates mantar domates ne istersen bi karışım yapıcaksın karışımı hafiften tuzlayıp baharatlıycaksın özellikle kekik çok yakışıyo
tavuğun göğsünün üzerine koyup rulo şeklinde sarıcaksın uçlarını kürdanla tutturucaksın fırın tepsisine diziceksin
üzerine beşamel sos yapabilirsin salçalı sos yapabilirsin zevkine göre yaniii
fırınlıycaksın fırından çıkaracağın zaman kaşar peyniri rendesini döküceksin
kaçar peynirleri eriyince çıkarıp afiyetle yeni kocanla yiyceksinn
sonra yeni kocan buna bayılıcak bidaha bidaha istiycek![]()
dolunayım ne çok mesaj yazmşın bugün parmakalrına sağlık
benm bügün izin gününm şu an biraz işim var birasdan gelirimmmmmmmm
dün baya bi konuştuktan sonra biraz sırıtmaya başladı,ne gülüyosun dedim..
gülmüyorum diyor..yakında şaka yapmadığımı anlayıca gözüde seğirmeye başlarohh ohhh
daha yeni başlıyooo dolunayla cehennem saatleri
yeni kocama bi tabak yeter ikincisi yatak odamızdaaaaaa:26:
bebekte bebek bebekte bebekkk..
ahanda dolunay bacınızın kayışı koptuu![]()
dolunayım ne çok mesaj yazmşın bugün parmakalrına sağlık
benm bügün izin gününm şu an biraz işim var birasdan gelirimmmmmmmm
Anammm başak geldi gördünüzmü yanlışmı görüom yoksaaa![]()