Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ayy süper yaaa çocuk ruhlu eşin war galiba :55::55::55:benimkinde yok öle şeylerr ağır abilikten anlar o ..ben bazen bişeyler yapalım derim oda çocuklaşma die bana tepki gösterir....alem bu erkeklerrr yawww

hemde ne çocuk sorma.ben onun zaten çocuksu yönünü seviyorum.çocukluğundaki oyuncaklarını saklamış bugüne dek hepsi gıcır gıcır valla. çocuğumuz erkek olursa oynatırsın diyorum olmaz diyyoo. ben çocuğumuza başka alırım onlar benim arabalarım diyo koca adam :))

nice mutlu yıllar olsun ömür boyu mutluluk sizin olsun
benimde akıntım gelmedi sadece yumurtlama zamanı geldi o da normal zaten
ama sen boşa geçiriyorum diye düşünme sanki gün aşırı yapıyoz da ne oluyo olacağı varsa 1 kereden bile olur ben ilk hamile kaldığımda doğru dürüst bişey yapmamıştık çünkü memleketten misafirle gelmiştim sonrada adetime 1 hafta kala 1 haftalığına gezmeye gitmiştim ve hamile kaldım

tşk ederim cnmmm mümkünse tartışmasız bi ömür dilerim bende hepimiz mutlu olalım inşallahhhh :12::12::12:
ewet cnmm kısmet bu işlerrr amannnnn ufffff:31:
dün çocuk yapmaktan wazgeçmiştim ne kadar dilim sölesede kalbim wazgeçemiyoo :31:

aaaaaaaaaa hatun insna biraz acır dimiiiiiii:22:

"neden televizyonun yok paranız mı yok yoksam" falan diye bi soraydın iyiydiiiiiiiiiii:19::19::19::19:

canım benim tv iyi bişey değilki olanlarda atsın çöpe. tv bence insan ilişkilerini azaltıyo. bu kadar çok kanal yokken ne güzeldi.izleyeceğin şey belliydi.şimdi herkes ayrı odada ayrı şey izliyo. atın tvleri muhabbet edin ailenizlee. yeni kampanya başlattıp tvler atılsın muhabbet başlasın... tvler atılsın muhabbet başlasın....

hemde ne çocuk sorma.ben onun zaten çocuksu yönünü seviyorum.çocukluğundaki oyuncaklarını saklamış bugüne dek hepsi gıcır gıcır valla. çocuğumuz erkek olursa oynatırsın diyorum olmaz diyyoo. ben çocuğumuza başka alırım onlar benim arabalarım diyo koca adam :))

:)):9::9::9:kaç yaşında benimki 32 ye girdi :9:

ne güzel ALLAH mutluğunuzu daim etsin

aaaaaaaaaa hatun insna biraz acır dimiiiiiii:22:

"neden televizyonun yok paranız mı yok yoksam" falan diye bi soraydın iyiydiiiiiiiiiii:19::19::19::19:

3 tane pc var aç birinden izle

nazo senden bi konuda yardım istiycem

bildiğim bişeyse yardım ederim tabi

canım benim tv iyi bişey değilki olanlarda atsın çöpe. tv bence insan ilişkilerini azaltıyo. bu kadar çok kanal yokken ne güzeldi.izleyeceğin şey belliydi.şimdi herkes ayrı odada ayrı şey izliyo. atın tvleri muhabbet edin ailenizlee. yeni kampanya başlattıp tvler atılsın muhabbet başlasın... tvler atılsın muhabbet başlasın....

evet tamam affettirdin kendini sonuna kadar hak veriyorum. :34::34::34::34:

hep istersim kendi evimde tv olmasın diye.
şimdi ise gerçekten tv ile hiç alakam yok ve izlediğim 1tane bile dizi veya program yok:50:
hiç bir reklamdan haberim yok.

3 tane pc var aç birinden izle

bildiğim bişeyse yardım ederim tabi

aaa nazoo 3tane pc var evet:21::21::21::21::21::21:

41zeynep var listede hatırladınmı.
uzun süredir gelmiyor buraya fakat ocak 15te kkya girmiş.

ama bize en son ne zmaan gelmiş liste dışı etmemiz gerek. zamanı geçmesin hakszılık yapaamyız

evet tamam affettirdin kendini sonuna kadar hak veriyorum. :34::34::34::34:

hep istersim kendi evimde tv olmasın diye.
şimdi ise gerçekten tv ile hiç alakam yok ve izlediğim 1tane bile dizi veya program yok:50:
hiç bir reklamdan haberim yok.

sen zaten beni hep affedersinki bende bu şımarıklık olduğu sürece sen bana kıyamazsın :))

aaa nazoo 3tane pc var evet:21::21::21::21::21::21:

41zeynep var listede hatırladınmı.
uzun süredir gelmiyor buraya fakat ocak 15te kkya girmiş.

ama bize en son ne zmaan gelmiş liste dışı etmemiz gerek. zamanı geçmesin hakszılık yapaamyız

eroşun memleketlisiydi galiba ozaman tez çıkar listeden

Back
X