Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

iyi geceler kızlar nasılsınız...geldim ama fazla kalamıycam cok uykum geldi...selam vermeden cıkmayım dedim:16:

sağol bebeğim çok iyi baptınnnnnnnn. evde netin varmş ya senin niye gelmiyon akşamları kocanmı izin vermiyo

ah ah zorma şimdik sakaklara düşüyodum kuzum yaaaaaaa nerelerdesin yaaaaaaaaaaaaaaaaa.

seni seviyorum nasılsınnnnn

ehe ehe ehe şımarayım ben şimdi. zorla kendimi sevdiririm :)) iyiyim canım napayım dünden beri miğde bulantısı başladı bende :(( sen nasılsın?? bende seni seviyorummm :))

ehe ehe ehe şımarayım ben şimdi. zorla kendimi sevdiririm :)) iyiyim canım napayım dünden beri miğde bulantısı başladı bende :(( sen nasılsın?? bende seni seviyorummm :))

olsun kuzum bööle olcak mecbur cilveleri işteeeeee inşallah bizimde midelerimiz bulanırrrr

ben de eşimi bekliyorum eli kulağında birazda kavga ettik bakalım nolcak gelince :41:

sağol bebeğim çok iyi baptınnnnnnnn. evde netin varmş ya senin niye gelmiyon akşamları kocanmı izin vermiyo
evde netim var canım ama kociş ızın vermiyo gec vakitte gelemiyorum bugun uyuyada gelebildim ama alışmadıgım icin bu seferde uykum geldi:))
işim var dedi gitti

a.s. canım hoşgeldin ve iyi geceler diyeyim

hoşbulduk canım nasılsın...

hoşbulduk canım. iyiyim sen nasılsın ??

sağol canım iyiyim harıl harıl atkı örüyorum:6: yeğenim hergün gelince ne kadar ördüm diye bakıyo bende kafamı pc den kaldırmıyorumki öreyim ama bu akşam örüyorum aradada size yazıyorum

evde netim var canım ama kociş ızın vermiyo gec vakitte gelemiyorum bugun uyuyada gelebildim ama alışmadıgım icin bu seferde uykum geldi:))

ben boşuna demiyomuşum demekki sana sütlü tatlım diyee

sütmüşsün sen kuzum ya bu saatte insan uyurmu:9:

sağol canım iyiyim harıl harıl atkı örüyorum:6: yeğenim hergün gelince ne kadar ördüm diye bakıyo bende kafamı pc den kaldırmıyorumki öreyim ama bu akşam örüyorum aradada size yazıyorum
resmini koy bitirince. bakalım hem bizimle yazşıp hem ördüğün atkı nasıl olucak yamuk yumuk bişi

olsun kuzum bööle olcak mecbur cilveleri işteeeeee inşallah bizimde midelerimiz bulanırrrr

ben de eşimi bekliyorum eli kulağında birazda kavga ettik bakalım nolcak gelince :41:

neden kavga ettiniz inşallah çabuk barışırsınız

sağol canımiyiyim... benimde eşim gelmek üzere heran kaçabilirim

resmini koy bitirince. bakalım hem bizimle yazşıp hem ördüğün atkı nasıl olucak yamuk yumuk bişi

hiçte yamuk yumuk olmaz:19: hatta gelen misafirime ördüklerimi gösterince nasıl şaşırmıştı nasıl ördün bunları böyle makinede örmüşün gibi dedi :6:

ohhh ör bakalım. benim atkı işlerini annem hallediyo :))her gördüğünü bana yapmak istiyooo. bende örmeyi çok severim ama internete takılmak daha zevkli geliyoo. sende boşverr örme yaz geliyooo zaten :))

neden kavga ettiniz inşallah çabuk barışırsınız

sağol canımiyiyim... benimde eşim gelmek üzere heran kaçabilirim

yine ailesi yüzünden ne olucak. en kötü düşmanlarımız burnumuzun dibinde.

bize başka zarar veren yok anacım. amaaannnn onlar hakkında bu sayfada bir tutam bile yer ayırmayı çok görüyorum ve layık bulmuyorum.

huzur bulduğum yeri kirletemezler:12:

hiçte yamuk yumuk olmaz:19: hatta gelen misafirime ördüklerimi gösterince nasıl şaşırmıştı nasıl ördün bunları böyle makinede örmüşün gibi dedi :6:

makine de mii vayyyyyyyyyy kötü eleverdin kendünü benm doğacak bebişimide nasiplendir

Back
X