canım benm kıyamam sana yaaa o halde ne yapacaksın ipleri bi kez daha ele alacaksın ama bu sefer kendin için.eskisi gibi giyinip süslenip kendine bakacaksın birazda kendin için yaşayacaksın eski dolunay olacaksın eşinin evlenmeden önce tanıyıp aşık olduğu dolunay anlatabildim mi bırak işler aksasın evi çöp götürsün herşeyede ben koşamamya de yetişemiyorum evin erkeği sensin ben değilim desandığın gibi güçlü değilim artık yoruldum de hayatını yaşamaya bak belki başlard eşin snirlenecek buna ama kafasına dank edecektir gerçekler ve yeniden sana aşık olup peşinden koşacaktır.
bizler evlendikten sonra kendimizi çok bırakıyoruz kadınların doğasındada bu var galiba oysa daha çok bakmalıyız kendimize bide çalışıyosun ekonomik bağımsızlığın var boş versen rahat ol birazda eşin düşünsün gece sabahakadar oturup film izleyeceğine sabaha kadar oturup ben bu işlerin altından nasıl kalkarım diye düşünmeye başlayacaktır emin ol sen böyle yaparsan
şuanda kaç tane ip elimde inanamazsın...zaten bu ipler yüzünden benimde hayattan tat almam imkansızlaştı..
eşim herşeye evet der..beni illet eder..çoğunlukla takılırım zaten,git kendini camdan at diye..ay dur atma ben dedim diye derim.bakar bana öyle..

komut istiyor illa..napayım eve bi köpek alıp birliktemi eğitiyim bunları..
hormonal olarak zaten her ay savaş veriyor bedenim,bebek gelmez tabi,bunca huzurlu anne adayı varken beni istemiyor bebeğim

süslenmek püslenmek içten gelecek...bırak saç baş boyatmayı bir rimel bile sürmeye eriniyorum...
Son düzenleme: