kist yok cnm,sperm bakılmadı saçma ama gerek yok dedi dr... rahim filmide çekilmedi...tek bilinen sorun yumurta rezervimin az olması ve kan pıhtılaşması... hiç bi gebeliğimde 9.haftayı göremedimbelki 1 kez daha doğal yolla denerim yada tüp bebeği deniycem işte ona karar veremiyorum....
o transferden sonraki bekleme süresi çok fenadır sanırım... ve dediğin gibi son umut tüp bebek olunca ve ya lmazsa korkusu içimi kemiriyo(
canım ben fshya göre rezerv anlıodum ama amh rezervini bilmiorum. düşük çıkardıysa acele et derim. kan pıhtılaşması düşük yapıo. hamile kalır kalmaz ilaçlara başlaman gerek o yüzden sıkı sıkıya hamiş kalıp kalmadığını takip et aman yoksa sonu kesin düşük oluo. verdikleri ilaç yada iğneyle kesin engellersin. ben sperm tahlilini yaptır derim naçizane çünkü morfolojide sıkıntı çıkarsa hem rezerv hem sperm beklememk gerek. belki kızacaksın ama ben keşke daha erken gitseydim diyorum şimdi yumoşlarımın kalitesi de düşmüş

bak bence sen sperm tahlilini yaptır içiniz rahat etsin. sonra yumurta takibi yaptır çatlama sonrası ilişki yap hem doğal hem hamişlik şansın artar. 6 ay hamiş kalmazsan sonra düşün derim. aşılama tavsiye etmiorum