Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sağol tatlım burası hepimizinnn yeriiiii

nice sayfalara hamile olarak inşallahhh

her zmaan diyorum iyiki varsınız iyiki buradasınız iyiki başka topiklere kaptırmadım sizleriiiiii:21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21:

sen bizim sabah şekerimizsin fazla denk gelemiyoruz seninle tatlım ama okuyorum yazdıklarını:38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38:

evet di mi ben ve benim bu tatlı dilim iyiki varız:76::76::76::76::76::76::76::76::76:

seni seviyorum sarammmm:29:

teşekkür ederim canım evde net olsaydı girerdim gelirdim yanınıza ama olsun gönlümüz bir aklıma ne geldi pınar hamile olduğunu söyledikten sonra bidaha gelmedi nazar değer diyemi girmiyo artık acaba?

sağlık olsun kuzum hepimizin sonu böyle aslında tek tek hamile kalıp çocuklarla meşgul olup bırakacağız buraları

ya da arada bir uğramaya başlayacağızzzzz:25::25::25::25::25::25::25:

aynen öyle haklısın canım gelsinde veletlerimiz bizde buraya arada sırada uğrayalım

yok bitanem dişim değil bu seferde mideden muzdaribim ya gastrit var bende

hııııı öylemi senin bu tatlı dilin olmasa varya :48::48::48::48::48::48::48::48:

geçmiş olsun canımmm...çok ii bak kendinee....:54:

iyi tatlımm pasaklı pasaklı oturuyorummmm:25::25::25::25:

birasdan çıkıcam süslenirim o zaman:12::12::12:

kız burda kar var yine her taraf bembeyaz ama hava güneşliiiii ve soğukkkk ilginççççç:55:

burdada sabah yağmur yağıodu sonra güneş açtı şimdi yine yağıo insanın psikolojisinide bozuo bu hava...

haklısın ama deli ettiler.

deli olma kuzucum bebişin için yap bunu oki:34:

teşekkür ederim canım evde net olsaydı girerdim gelirdim yanınıza ama olsun gönlümüz bir aklıma ne geldi pınar hamile olduğunu söyledikten sonra bidaha gelmedi nazar değer diyemi girmiyo artık acaba?

bilmemki cnm bi kaç defa geldi ama haberlerini verdi

evde net var sanırım arada geldiğine göre neden gelmiyo ki

bak üzüldüm şimdik hemen sattı bizi yanii fdaha bebek doğmadan:43::43::43::43::43:

canım olumsuzluk için canını sıkma oluyo böyle şeyler insanlık halii yarın sakin kafayla gider yaptırırsın

ben birazdan kan testine gidicem araç çıkmasını bekliyorum saat 2 gibi çıkıcakmış araç iş yerim hastaneye baya uzak çünküü

saat 2 gibi kan aldırsam kaçta verirler sonucu
:26:

myhosum ben burda poliklinikte akşam verdim öğleden sonra 2 de almıştım sonucu ama bazı yerler 1-2 saatte veriolar..

inşallah myhos hamiledir:97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97:

yemek falan yapamıyo bari çocuk yapsın off inşallah hamiledirrrr

evet canım akşamları hemen pinekliyorum eşimde bana gülüyo bi ara geçmişti yine başladı bu aralar uyku.

hadi sen ine erken kalkıyorsun biliyoruz ama yeşilcik varya o da hemen yatıyor

yok şuram ağrıyo yok buram ağprıyo yok başım dönüyo yok yok yok......

yeşilim seni seviyorum annem yanlş anlama ama hemen uyuyosunnnnnn

önceden akşamları sohbet ederdikkkkkkkk

hamileliğin cilveleri demekkiiii.

hadi sen ine erken kalkıyorsun biliyoruz ama yeşilcik varya o da hemen yatıyor

yok şuram ağrıyo yok buram ağprıyo yok başım dönüyo yok yok yok......

yeşilim seni seviyorum annem yanlş anlama ama hemen uyuyosunnnnnn

önceden akşamları sohbet ederdikkkkkkkk

hamileliğin cilveleri demekkiiii.

valla öyle kolay gibi görünüyo ama zor bulantıyı geçtim bel ağrısı öldürüyo kasık ağrısı uyku bişey olacak korkusu ALLAH herkese kolaylık versin. tabi kolay geçirenlerde var.

valla öyle kolay gibi görünüyo ama zor bulantıyı geçtim bel ağrısı öldürüyo kasık ağrısı uyku bişey olacak korkusu ALLAH herkese kolaylık versin. tabi kolay geçirenlerde var.

ayyyyyy hamile kalsam da öyle geçse annem beeee hayırlısı tabiiiii

tatlımk ben çıkıyorum süslendim.

Back
X