canım inşallah kavuşursun minnak bebişine:)

belkide 3üz olur:)bak iki tanesini dağıtırsın bize hee
ahhh ahhh mantık evliliği yapeyydim şimdi onun ağzını burnunu sürmüştüm yerlere ama sevdiğim adam be nazoo
nasıl kıyayım ben ona,zaten hasta olmuş ilaç falan almış
neysee tamam yelkenleri sudan kaldıralım hemen...kaç gündür mahfetti beniiii intikamım acı olicikkk
her bunaldığımda açıp açıp okuyayım:)
ellerin dert görmesin bacımm sağoll:13:

belkide 3üz olur:)bak iki tanesini dağıtırsın bize hee

evet tüp canım
barış kıs başla hemen çalışmalara. bu sümbül ağanın dansı gibi hem gel gel de hem naza çek git git de hop hop![]()
ahhh ahhh mantık evliliği yapeyydim şimdi onun ağzını burnunu sürmüştüm yerlere ama sevdiğim adam be nazoo
nasıl kıyayım ben ona,zaten hasta olmuş ilaç falan almış

neysee tamam yelkenleri sudan kaldıralım hemen...kaç gündür mahfetti beniiii intikamım acı olicikkk

saracım sağol bitanem vallahi bi kitap yazda başucuma koyayım:)hemen atlama bırak o uğraşsın sen kolaya alıştırmışın onun için bakacak senden bi hareket yok nasıl harekete geçecek görürsün
hem biraz nazlan flört et bırak uyuyun uyuyakalın bugün uyursunuz yarın bişeyler olur acele etme... barışırsanız sarılın öpüşün koklaşın ama sırf çocuk için olsun bitsine getirme hep karşıdan bekle hareketi anlasın gerçekten kırıldığını ciddi olduğunu tamammı yelkenleri indirmek yok hemen![]()
her bunaldığımda açıp açıp okuyayım:)
ellerin dert görmesin bacımm sağoll:13:
sen eşini eşinde seni seviyor sevgi emek ister fedakarlık ister karşılıklı hoşgörü ve güven ister bi tarafın kızgın olduğu anda öbür tarafın susması gerekir bazen sen bazen eşin alttan almaı gerekir öyle ilk fırıtınada gemyi terk etmek olmaz çocukda bulunur borçda biter eşyada alınır ama sevdiğin elinden uçup gidince kendini sudan çıkmış balığa dönersinunutma öfkeyle kalkan zararla oturur insanlar neler yaşıyo sen bu admı boşasan başkasıyla mutlu olabilecekmisin gözün heryerde onu aramayacakmı bunları düşün ve şunuda unutma yuvayı yapan dişi kuştur her zaman. ha bu kadar olayın üzerine hemen sazan gibi atlama barışma taktiklerine biraz ağırdan al alki senin ne kadar ciddi olduğunu anlasın varsın bu ayki çalışmalarınız boşa gitsin bebek öbür aya yada sonraki aylara gelsin ama temeli sağlam mutlu ve huzurlu bi yuvaya gelsin.hemen pes der barışırsan yarın çok daha ciddi olduğunda eşini inandıramazsın.nazlan biraz istemem ama yan cebime koy misali davran burnu sürtsün aklı başına gelsin sonra affet affetmekde bir erdemdir tamam mı canım.
bu arada dolunay kız senin sayende kitap yazacam heeeee baksana ne kadar uzun yazıyorum.![]()