Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

tek yumurta ikizinden niye korkuyon kız insan yavrularından korkarmı hem onları herkes aynı gibi görsede anneleri ayırdedermiş biliyomusun ayyyyy çok şeker oluyolar yaaaaa inşallah benimde ikizlerim olur
[/I][/B][/COLOR]
inşallah canım:))) ama tek yumurta ikizleri olan arkadaşım hep kılıkta hem okulda çok zorlanıodu. durmadan günde 30 kişi soruo hangisi hangisi aynı şeylere cvp vermekten bıktımmmmmm:84: diodu. ben de bunaltılmayı sevmem. ne biliim çift daha tercihimdir ama tabiki hayırlısı
yok canım ben burasada değilim ama orda akrabalarım var ben karadenizdeyim

:((( bende sende bursadaysan nazıda kap gelin bigün balıkesire bana diycektim:50::50::50:

inşallah canım:))) ama tek yumurta ikizleri olan arkadaşım hep kılıkta hem okulda çok zorlanıodu. durmadan günde 30 kişi soruo hangisi hangisi aynı şeylere cvp vermekten bıktımmmmmm:84: diodu. ben de bunaltılmayı sevmem. ne biliim çift daha tercihimdir ama tabiki hayırlısı

:((( bende sende bursadaysan nazıda kap gelin bigün balıkesire bana diycektim:50::50::50:

bende eylülde akçaydaydım

çok sağol canım menim ne iyi olurdu ama malesefki ben sizlerden çok uzaktayım :50::50::50::50::50::50::50:

çok haklısın canım ben senin fikirlerine sonuna kadar katılıyorum

sağol bitanesi :38::38::38::38::38::38::38::38:

Son düzenleme:
evet devlette olmazsa bende şahin zeteroğlunu düşünüyorum çok iyi olduğunu duydum

ufff ben rahim filminden çok korkuyom:18:

benim kadar korkamazsın. bak ben nsl çektirdiğimi anlatıım. özel ara tara ara tara yok narkoz altında 700 civarı çeken bulamadım o ara ankarad. bu arada etlik zübeyde hanıma gidiodum ankarada ordaki doktorum hala çektirmedinmi deyince ben çok kasarım kendimi korkuorum falan deyince tamam narkozlu burdada çekilio deyip sevk etti. nsl sevindim nsl sevinddim zaten maddi açıdan bitikdik o ara. bedavaya narkozlu olacaktım. adam beni sevk etti ora bana şu tarihte gel dedi. bi gittim narkozcu falan yok. içerden de çığlıklar geliooo çektiren kaadınlardan. eeee noldu dedim işleri çıktı gelemiolar ya bugün çektirirsin ya iptal dediler. ben elimde telefon 10 tane öze yer aradım o gün çektirebilmek için bi yandanda ağlıyorum. ogün çektirebileceğim son gündü yoksa taa diğer aya kalıodu artık bu işten kurtulmak istiodum. sonra içerden çıkan bi kız hıçkıra hhıçkıra çıktı dedimki çok mu acıo yoooo dedi. e ne bağırıodun o zaman çığlık çığlığa dedim. korkudan bağırdım spektulumu takarken dedi. acı yokmuydu dedim 2 dakika acıdı sadece ilaç sıkıldığında dedi. annemle kıza baka kaldık:53::53::53::53: en sona ben kaldım narkozcular yokkk bismillah dedim girdim ayaklarım titrio yalvardım hemşireye annemde girsin diye annemi aldı annem elimden tuttu işte ilaç geldi:53::53::53:bi an bittim ben dedim yattığıma bi pişman oldum anlatamam acıdan çığlık atamadım bacaklarımıda kasmamaya çalışıorum tabi. sonra pufffffffffff gitti o yoğun acı. 2 dakika canımm. narkoz tavsiyem ama yoksada yaptır gitsin yani acı çok sürmüoo

CANLAR NASILINIZ KONTROLÜMÜZ VARDI BU GÜN çok yorulduk hepinizi öpüyorummm :38::38::38::38::38::38::38::38::38:

benim kadar korkamazsın. bak ben nsl çektirdiğimi anlatıım. özel ara tara ara tara yok narkoz altında 700 civarı çeken bulamadım o ara ankarad. bu arada etlik zübeyde hanıma gidiodum ankarada ordaki doktorum hala çektirmedinmi deyince ben çok kasarım kendimi korkuorum falan deyince tamam narkozlu burdada çekilio deyip sevk etti. nsl sevindim nsl sevinddim zaten maddi açıdan bitikdik o ara. bedavaya narkozlu olacaktım. adam beni sevk etti ora bana şu tarihte gel dedi. bi gittim narkozcu falan yok. içerden de çığlıklar geliooo çektiren kaadınlardan. eeee noldu dedim işleri çıktı gelemiolar ya bugün çektirirsin ya iptal dediler. ben elimde telefon 10 tane öze yer aradım o gün çektirebilmek için bi yandanda ağlıyorum. ogün çektirebileceğim son gündü yoksa taa diğer aya kalıodu artık bu işten kurtulmak istiodum. sonra içerden çıkan bi kız hıçkıra hhıçkıra çıktı dedimki çok mu acıo yoooo dedi. e ne bağırıodun o zaman çığlık çığlığa dedim. korkudan bağırdım spektulumu takarken dedi. acı yokmuydu dedim 2 dakika acıdı sadece ilaç sıkıldığında dedi. annemle kıza baka kaldık:53::53::53::53: en sona ben kaldım narkozcular yokkk bismillah dedim girdim ayaklarım titrio yalvardım hemşireye annemde girsin diye annemi aldı annem elimden tuttu işte ilaç geldi:53::53::53:bi an bittim ben dedim yattığıma bi pişman oldum anlatamam acıdan çığlık atamadım bacaklarımıda kasmamaya çalışıorum tabi. sonra pufffffffffff gitti o yoğun acı. 2 dakika canımm. narkoz tavsiyem ama yoksada yaptır gitsin yani acı çok sürmüoo

ben çektirirken çok acı çektiğim için zaten korkuyorum çünkü rahimde dar bide vaji geçmişimde var...
hatta filmi çektirecem hemşireye sordum çok uzun sürermi ben korkuyorum diye
daha önce vajinusmus olduğumu ve hala normal muanede bile canımın acıdığını ve kasıldığımı söyledim...
çekilirken ben nasıl ağlıyorum hemşire bile acıdı bana...
çıktım odadan hala ağlıyorum herkes benim yüzüme bakıyor...
eşimde içerde bana bişey yaptılar sanmış nasıl korktum seni öyle görünce dedi ...
sonra yüzümü yıkamay gittim aynı hemşire beni teselli etmeye çalışıyor
yanındakine yazık çekmediği kalmamış falan diyor ama ben konuşamıyorum
sonra dışarı çıktık ama gözüm hiç bişey görmüyor...
eşim beni mutlu etmeye çalışıyor gel diyor ne istersen al yok diyorum gözüm bişey görmüyoki...
eve geldim yattım deprosyana girmiş gibi yataktan kalkmadım o gün...
sonraki gün bile aklıma geldikçe irkiliyodum...
herkesin canı yanmıyor ama benim gibi hassas olaylardan geçince acı kaçınılmaz oluyor:14:

ben çektirirken çok acı çektiğim için zaten korkuyorum çünkü rahimde dar bide vaji geçmişimde var...
daha önce vajinusmus olduğumu ve hala normal muanede bile canımın acıdığını ve kasıldığımı söyledim...
eşimde içerde bana bişey yaptılar sanmış nasıl korktum seni öyle görünce dedi ...
eşim beni mutlu etmeye çalışıyor gel diyor ne istersen al yok diyorum gözüm bişey görmüyoki...
herkesin canı yanmıyor ama benim gibi hassas olaylardan geçince acı kaçınılmaz oluyor:14:

cANIM O ZAMAN MECBUR ANESTEZİ ALTINDA HİÇÇÇÇÇ BİŞEY HİSSETMEZSİN. GÜVENİLİR Bİ YERDE YAPTIR

nazoşum herkesin ağrı eşiği farklı kimi çok büyük ağrılara bile dayanırken kimi en ufak bi ağrıyı bile hissedebiliyo benim ağrı eşiğimde çok düşük en ufak bişeyde canım çok yanar.bende rahim filmi çektim ama şimdi bi daha çek deseler asla çekmem yine de büyük konuşmayayım ama gözüm korktu bi kere ben özelde çekmeme rağmen canım o kadar yandıki o spekulum dene alte karşı bile fobim oluştu normal muayenede bile görmeye tahammülüm yok o kadar yani.benim çok şiddetli kanamam oldu film çekiminden sonra doktora sordum normal dedi geçer dedi bi hafta sürdü kanama bitti hiç vajinusmus olmayan ben iki ay eşimle beraber olamadım izmire gittiğimde doktora gittimki doktor bana rahim ağzındaki damarın parçalandığını şans eseri bana bişey olmadığını söyledi tedavi etti sonra düzeldim düşün yani bana kalsa o doktoru dava edecektim ama eşim boş ver değmez dedi mahkemelerde uğraşmayalım dedi o yüzden vazgeçtim. benimde rahim girişim darmış doktorun söylediğine göre şükürki kanallarım açıkmış ve sonrasında hamile kaldım ama düştü kısmet değilmiş.demem o ki gözünü seveyim uzman ellerde çektir hsg ni bişey daha soracam bi defa çekmişsin niye bi daha çekiyosunki :26::26::26::26::26::26::26::26: hele bazıları demiyomu biz rahim filmini, çektik güle oynaya işimize gittik diye onların yüzüne korku filmine bakar gibi bakıyorum inanki:53::53::53::53::53::53::53::53::53::53:

Back
X