Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nazoşum herkesin ağrı eşiği farklı kimi çok büyük ağrılara bile dayanırken kimi en ufak bi ağrıyı bile hissedebiliyo benim ağrı eşiğimde çok düşük en ufak bişeyde canım çok yanar.bende rahim filmi çektim ama şimdi bi daha çek deseler asla çekmem yine de büyük konuşmayayım ama gözüm korktu bi kere ben özelde çekmeme rağmen canım o kadar yandıki o spekulum dene alte karşı bile fobim oluştu normal muayenede bile görmeye tahammülüm yok o kadar yani.benim çok şiddetli kanamam oldu film çekiminden sonra doktora sordum normal dedi geçer dedi bi hafta sürdü kanama bitti hiç vajinusmus olmayan ben iki ay eşimle beraber olamadım izmire gittiğimde doktora gittimki doktor bana rahim ağzındaki damarın parçalandığını şans eseri bana bişey olmadığını söyledi tedavi etti sonra düzeldim düşün yani bana kalsa o doktoru dava edecektim ama eşim boş ver değmez dedi mahkemelerde uğraşmayalım dedi o yüzden vazgeçtim. benimde rahim girişim darmış doktorun söylediğine göre şükürki kanallarım açıkmış ve sonrasında hamile kaldım ama düştü kısmet değilmiş.demem o ki gözünü seveyim uzman ellerde çektir hsg ni bişey daha soracam bi defa çekmişsin niye bi daha çekiyosunki :26::26::26::26::26::26::26::26: hele bazıları demiyomu biz rahim filmini, çektik güle oynaya işimize gittik diye onların yüzüne korku filmine bakar gibi bakıyorum inanki![]()
merhaba mood cum ben iyiyim sen nasılsın
kızlar dün akşam portakal reçeli ile ayva reçeli yaptım bu akiamda armut reçeli yapacam severmisiniz bi ara resimlerini çeker gösteririm size
200 lira farkı var canım ya tüpe beşlamadan git yaptır benim kinin süresi 8 ay olmuş dosyasını değiştirip tarih attım napiim bidaha uğraşamazdımozaman anestezili yaptırıldığını bilmiyodum bide özelde çektirmiştim
ben balık yedim. pilav tereyağlımıııkızlar akşama ne yaptınız ben kurutulmuş sebzeyle güveç
pirinç pilavı ve cacık yaptım
maşallah canım ne güzel ben hiç reçel yapmadım koy resmini bi ara ben portokal reçeli severim. tarifinide alırıskızlar dün akşam portakal reçeli ile ayva reçeli yaptım bu akiamda armut reçeli yapacam severmisiniz bi ara resimlerini çeker gösteririm size
iiiyim cnmmm akşama bişey yapmadım yapmayıda düşünmüyorum çünküüüü dünden kalan pilawım we nohutum yardı kociş aşkam üstü yemiş onları bende güne gittim orda tıkındım bisürüüü bakalım çay yaparım belki aperatif bişilerr:)
sende hamaratsın gülüm maşallahhhh cnm sen çalışmıyorsun dimii sanki çalışıyormuşsun die biliyordum ben senii
nasılsınız kızlarrr![]()
kızlar akşama ne yaptınız ben kurutulmuş sebzeyle güveç
kızlar dün akşam portakal reçeli ile ayva reçeli yaptım bu akiamda armut reçeli yapacam severmisiniz bi ara resimlerini çeker gösteririm size
iiiyim cnmmm akşama bişey yapmadım yapmayıda düşünmüyorum çünküüüü dünden kalan pilawım we nohutum yardı kociş aşkam üstü yemiş onları bende güne gittim orda tıkındım bisürüüü bakalım çay yaparım belki aperatif bişilerr:)
sende hamaratsın gülüm maşallahhhh cnm sen çalışmıyorsun dimii sanki çalışıyormuşsun die biliyordum ben senii
200 lira farkı var canım ya tüpe beşlamadan git yaptır benim kinin süresi 8 ay olmuş dosyasını değiştirip tarih attım napiim bidaha uğraşamazdım
ben balık yedim. pilav tereyağlımııı
maşallah canım ne güzel ben hiç reçel yapmadım koy resmini bi ara ben portokal reçeli severim. tarifinide alırıs
![]()
sende az çekmemişin canım ALLAH korumuş.... aynen rahim filmi hiç korkulacak gibi değil diyorlarya bide normal hayatlarına dönüyorlar ne güzel keşke bizde öyle olabilsek ama ben çok çektim eşimde diyor şu kukudan çektiğim kadar çekmedim diyorhalbuki bütün acıları ben çekiyorum
canım devlette tüp yaptırırsam son 6 ay içinde çekilmiş olması gerekiyormuş yoksa bende diyordum birdaha kesinlikle yaptırmam diye ama mecbur olursam narkozsuz cesaret edemem:18:
merhaba canım iyiyim yemeklerimi ısıtıyorum karnım çok acıktıkarnımı doyurayım geleyim
benimde dün akşamdan haşlama var azıcıkda makarna onları yicem şimdi
ben portakal ve ayva reçelini severim bak benimde yapasım geldi ayvadan ama armut yemedim hiç
ooooh sefan olsun canım afiyet bal şeker olsun yarasın mood cuma
tatlım ben çalışıyorum memurum akşamlar işten gelince yapıyorum işlerimi yemeklerimi mutfakta oyalanmayı seviyorum boşuna 90 kilo değilim dimi
resmini çekip akşam bırakırım canım tarifinide veririm şimdi eşim aradı geliyomuş yoldaymış gidip sofrayı hazırlayayım öptüm sizi
evet canım uzman ellerde ve anestezili çek Allah yardımcın olsun inşallah bu sefer hiç canın yanmaz 2 dakkkada olup biter
afiyet olsun canım
bende armut reçelini ilk kez yapacam deveci armudu varya ondan almıştk baktım dolapta duruyo yemiyoruz reçel olarak değerlendireyim dedim güzel olursa tarif ederim sizde yaparsınız![]()
güne giden kadınlara tilt olurdum şimdi bi gidesim var ayyyy canım pasta börek istediii![]()
cnm bende tilt olurdum kocakarı işi derdim hep ama bizim grup gayet genç çok tatlı kişilerr we şimdi ise güne gitmeye can atıyorummhangi şehirdesin mood? beni gününüze alın![]()
ooooh sefan olsun canım afiyet bal şeker olsun yarasın mood cuma
tatlım ben çalışıyorum memurum akşamlar işten gelince yapıyorum işlerimi yemeklerimi mutfakta oyalanmayı seviyorum boşuna 90 kilo değilim dimi
resmini çekip akşam bırakırım canım tarifinide veririm şimdi eşim aradı geliyomuş yoldaymış gidip sofrayı hazırlayayım öptüm sizi
cnm bende tilt olurdum kocakarı işi derdim hep ama bizim grup gayet genç çok tatlı kişilerr we şimdi ise güne gitmeye can atıyorumm...
cnm gel kırklarelindeyim senide alalım aramızasen neredesinnn
harikaa şeyler yapılıyooo walla sırf onları yicem die kahwaltı bile yapmadımm gel buyur haftaya bende toplanıcazz beklerimmm
tşk ederim gülümmm
abowwwwwwwwwww sen 90 kilomusunnn
olsun gülüm canın saolsunnnnn oohhhh sefamız olsunnnn![]()
a.s iyiyim karnım aç yemek yicem ama hala buralarda geziniyom
merhaba bengisucum nasılsın canım
kızlar akşama ne yaptınız ben kurutulmuş sebzeyle güveç
ayyy ben de kereviz salatası yiyecektim tedavim sırasında zararı olur mu die korktum yiyemedim çok severim çokkk sen nerdeydin bengisu senin eşin askerdi dimi?bende iyiyim kıslar sizleri sormalı? Aa saracım merak ettim nasıl yapılıyo o göveç tarifini verirmisin hiç denememiştim onu bak güsele benziyo bende dünden kçük cabalarda göveç makarma ve mercimek çorbası var yanınada kereviz salatası yapıcam bugün rahatım yani![]()
ben bandırmadayım vapur varmış oraya diye duymuştum bi gün kafama eser mi eser bakarsın bi gününüze gelirim![]()