Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

2 yıl olacak evleneli daha önce korunuyoduk 8_9 ay oluyo bıarakalı korunmayı ama düzenli ilişkiye girmiyoduk işlerden dolayı falan 3 aydır deniyoruz ama yine aynı hiçbişi yok allah sabır versin bana ve benim gibilere çok zor çook

canım yanlış anlamada yolun başındasın daha. yumurta takibi yaptır, hormonlarına baktır, rahim filmi çektir, sperm tahlilini de hallet. daha 1 sene dolmamış. hamişlik şansı için 12 ay düzenli ilişki önerilior. 12 de 1 miş zaten şans. doktorunda diycek. olur olur Allahın izniye hiç canını sıkma

canım yanlış anlamada yolun başındasın daha. yumurta takibi yaptır, hormonlarına baktır, rahim filmi çektir, sperm tahlilini de hallet. daha 1 sene dolmamış. hamişlik şansı için 12 ay düzenli ilişki önerilior. 12 de 1 miş zaten şans. doktorunda diycek. olur olur Allahın izniye hiç canını sıkma

doktora gittim kan tahlili yaptı rahime baktı hiç bi sorun yok dedi ama yumurta takibi hiç istemedi niye istemedi ozaman bu doktorya kafam karıştı şimdi bak

saol canım tsk ederim bu arada kimyasal gebelik nasıl oluyo ben bilmiyorum canım

tatlım kimyasal gebelik denen olay şu hamile kalıyosun ancak bebek sağlıklı olmadığı için tutunamadığından daha kan pıhtısıyken düşüyo bi kaç günlük gecikmeyle kan testi yaptırısan beta hcg değerin düşük çıkıyo ve sonrasında değer katlanmadığından adet olup bebeği düşürüyosun bi çok kadın bunu yaşıyo ve hamile kaldığının farkına bile varmıyo gecikmeli adet olduğunu sanıyo anlatabildim mi :34::34::34::34::34::34::34:

CANLARIM SAĞOLUNNN EŞİMİN KONTROLÜ rapor içindi amliyat olduğundan bu yana eşim rapolu işgöremez raporu alıyoruzz onun için gittik
kızlar gelelim şu insanların çatır çatır doğurmasınaaa bu gün has bir kadın gördümmmm ELİNDE BİR BEBEK SANIRIMMM 8.9 AYLIKK VE KARNINDADA VAR BİR TANE 6.7 AYLIKKK BİR GÖRSENİZ NASIL HIRPALIYORRR (kadını ayıplamıyorum çünki hem bebeği var sanırım rahatsızda ayrıca hamile eşi ilgilenmiyor )rabbim sen neylersen güzel eylersin dedimmmm VERMEK İSTEDİĞİNE SAYISIZ VERİYOR BİZLERİDE BEKLETİYORRRR ALLAH BÜYÜK KIZLARRRR BİZİM SINAVIMIZDA BU RABBİM DAHA BÜYÜK (ALTINDAN KALKAMAYACAĞMIZ )SINAVLARA TABİ TUTMASIN BİZLERİ

canım senin çektiklerinin mükafatıda büyük olacak inşallah yetercim Mevlamın her işi güzeldir elbet bizede mcizelerini gönderecek ben inanıyorm.bu arada msn ye niye gelmiyosun kız hı söyle bakim:34::34::34::34::34::34:

neeeee:53::53::53::53: canım yemem seni ya
bak netten istersen aslında hamiş oluosun ama tam döllenemediği için düşüo. ben 1 kez yaşadım. kanda hamiş çıkıosun ama değer düşük oluo 0layıp düşüo hemen

yiyeceğinden değilde işte ne biliyorsun kk dekilerin kadın olduğuna diyor bir sürü kötü olaylar okuyoruz görüyoruz tv lerde çevrede o da onun için biraz çekimser kalıyor güvenemiyor, hatta geçenlerde yazıştığım bi topikte biri yazmıştı ordaki arkadaşa msn ye ekle beni gibi şeyler oldu sonra öğrendikki erkekmiş
yani seninle alakası yok

tatlım kimyasal gebelik denen olay şu hamile kalıyosun ancak bebek sağlıklı olmadığı için tutunamadığından daha kan pıhtısıyken düşüyo bi kaç günlük gecikmeyle kan testi yaptırısan beta hcg değerin düşük çıkıyo ve sonrasında değer katlanmadığından adet olup bebeği düşürüyosun bi çok kadın bunu yaşıyo ve hamile kaldığının farkına bile varmıyo gecikmeli adet olduğunu sanıyo anlatabildim mi :34::34::34::34::34::34::34:

canım senin çektiklerinin mükafatıda büyük olacak inşallah yetercim Mevlamın her işi güzeldir elbet bizede mcizelerini gönderecek ben inanıyorm.bu arada msn ye niye gelmiyosun kız hı söyle bakim:34::34::34::34::34::34:

anladım canım bidahikine bende öyle yaptırım saol bilgilendirdiğin için

yiyeceğinden değilde işte ne biliyorsun kk dekilerin kadın olduğuna diyor bir sürü kötü olaylar okuyoruz görüyoruz tv lerde çevrede o da onun için biraz çekimser kalıyor güvenemiyor, hatta geçenlerde yazıştığım bi topikte biri yazmıştı ordaki arkadaşa msn ye ekle beni gibi şeyler oldu sonra öğrendikki erkekmiş
yani seninle alakası yok

oki o zaman canım evime kadr bırakır kocana meraba deris kızlarla sonra akşama kadar basta börek lak lak:16::16::16::16::16:

yani seninle alakası yok

o yazıştığın topik hangisi ve erkek olan hangi nick hemen şikayet etseydiniz kk yönetimine

arkadaşlarının şişman olması senin için sorun olurmu nazcım merak ettim :26::26::26::26::26::26::26::26:

yok canım neden sorun olsun benim için iyi insan olması önemli kiloymuş boymuş özürmüş beni etkilemez:38:
beni arkadaşlarımda etkileyen şeyler kendini beğenmişlik, küçümseme,arkadan iş çevirme,kullanma, yalan gibi şeyler etkiler beni zaten arkadaş bile olamam anladığım an uzaklaşırım işim olmaz öyle insanla:47:
zaten kendimde zayıf sayılmam bildim bileli hiç cılız zayıf olamadım en son hatırladığım ilkokul 5 teyken zayıftım birdahada yok:8:

sürekli o doktoru bırakmayan bi arkadaş vardı o aradaş 2 hafta sonra gelecek öğrenince sana msj atarım moodcum, hatta o kadar övdülerki burdan oraya gitme planım vardı bi ara. Ahh canım haftaya çarşamba nsl gelmek isterdim anlatamam. Tanıdık şart diil bi gün topic günü yapıcam, naz bursadan, başak istanbuldan sen ordan, kocaeli olanlar vardı bende toplancezzz:16::16::16::16:

Canımmmm üzülme diyemiyorum o hayal kırıklığını biz biliriz.:38: Gecikme oldumu hiç peki belki kaldın ama kanda baktırmadığından bilemedin kimyasal olup düşüo?
ahh cnm öğrende bare beraber gideriz walla gülümm hem tanışmış oluruzzz...
Keşke gelmek isterim bende ama kocişşşşş ahh ahhh

aminnn ama dayanamıyorum artık ya her ay aynı sıkıntı olacakmı diye sürekli kendini dinlemek üfff
aynı şeyleri çokk yaşadık gülümm benim tam 1.5 sene olduuu:5:
neeeee:53::53::53::53: Canım yemem seni ya

bak netten istersen aslında hamiş oluosun ama tam döllenemediği için düşüo. Ben 1 kez yaşadım. Kanda hamiş çıkıosun ama değer düşük oluo 0layıp düşüo hemen

bende yaşadım cnm tutunamamış bebişimmmmm uffffff:5:

ne yapmak lazım bebişlerimizin tutunması için doktora gitsek aynı şeyler 1 yıl normal sonra ilaç sonra igne sonra tüp bebek bunu uzatmadan yapıverselerde bizde muradımıza ersek gidecem soracam doktora ya yokmu bunun baska formulu heray bu sıkıntıyı üzüntüyü yasamak istemiyorum

yok canım neden sorun olsun benim için iyi insan olması önemli kiloymuş boymuş özürmüş beni etkilemez:38:
beni arkadaşlarımda etkileyen şeyler kendini beğenmişlik, küçümseme,arkadan iş çevirme,kullanma, yalan gibi şeyler etkiler beni zaten arkadaş bile olamam anladığım an uzaklaşırım işim olmaz öyle insanla:47:
zaten kendimde zayıf sayılmam bildim bileli hiç cılız zayıf olamadım en son hatırladığım ilkokul 5 teyken zayıftım birdahada yok:8:

benim içinde kişinin insan olması önemli dürüst olması kibirli olmaması bencil olmaması önemli canım menim

oki o zaman canım evime kadr bırakır kocana meraba deris kızlarla sonra akşama kadar basta börek lak lak:16::16::16::16::16:

tamam ozaman:9:

o yazıştığın topik hangisi ve erkek olan hangi nick hemen şikayet etseydiniz kk yönetimine

zaten kadın şikayetini yapmış sonra birden kazen o topikte o şahsa seslendi bende ne oluyo dedim arkadaşa yoksa erkekmişmi dedim ve erkek çıktı ve üyeliği iptal edildi üstelik 2009 da üye olmuş ve yeni anlaşıldı jandarmaymış üstelik

ahhh bu kocişlerrrrr:84::84::84::84::84::84: Canım adını unuttun öğreniyim yazıcam sana. gelirsemde kesin haber veririm:16: hele gününüze denk gelse ne gsel olurr

zaten kadın şikayetini yapmış sonra birden kazen o topikte o şahsa seslendi bende ne oluyo dedim arkadaşa yoksa erkekmişmi dedim ve erkek çıktı ve üyeliği iptal edildi üstelik 2009 da üye olmuş ve yeni anlaşıldı jandarmaymış üstelik

abooooooov 2009 bu yana kadınlarla kadınmış gibi sohbet yapmış yani ne tuhaf insanlar var ya :47::47::47::47::47::47::47::47:

Back
X