Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ne yapmak lazım bebişlerimizin tutunması için doktora gitsek aynı şeyler 1 yıl normal sonra ilaç sonra igne sonra tüp bebek bunu uzatmadan yapıverselerde bizde muradımıza ersek gidecem soracam doktora ya yokmu bunun baska formulu heray bu sıkıntıyı üzüntüyü yasamak istemiyorum
ahh cnm yaa bende gidicemm bayadır gitmedin kendi dr.uma inşallah kısmet olursa gidicemm...
Bi bilsemmm allahtan umut etmekten başka bişey gelmiyoki elimdennn

ahhh bu kocişlerrrrr:84::84::84::84::84::84: Canım adını unuttun öğreniyim yazıcam sana. Gelirsemde kesin haber veririm:16: Hele gününüze denk gelse ne gsel olurr

ok cnmm ...hbrleşiriz ben de sana uyarım bekliyorum mutlakaa:16:

abooooooov 2009 bu yana kadınlarla kadınmış gibi sohbet yapmış yani ne tuhaf insanlar var ya :47::47::47::47::47::47::47::47:

evet canım anca erkek olduğu ortaya çıkıyor ve ben bunu eşime söylemedim yoksa buraya girmeme izin vermez

sara_28,
mood,
nazemir+

selammm kızlar nasılsınız???

a.s canım nasılsın erken geldin bugün erkenden uykun geldiği içinmi

evet canım anca erkek olduğu ortaya çıkıyor ve ben bunu eşime söylemedim yoksa buraya girmeme izin vermez

a.s canım nasılsın erken geldin bugün erkenden uykun geldiği içinmi

iyiyim canım bugün miğde bulantım yok çok şükür. erken geldim çünkü hep muhabbetleri kaçırıyorum :))

$biskolata.webp süprissssssssssssssssssssss

resimdeki senmisin papatyacım
yok be canım face de dağılmış. ben bu biskolota herifleri hiç beğenmedim:120::120::120::120: eşimede öle diodum. eşimde her reklam çıktıpında sinir oluodu zevzek herifler die:1: baktım bi gün tvde ne hoş hatun falan dedi birine. bende başladım biscolata reklamı çıkınca biscolata die:27: ağzım sulu numaran bakmaya. fıttırıo fıttırıo bunu da facede yayılmış ordan buldum. :1::1::1:sizede paylaşıım didim:1::1:

tatlım kimyasal gebelik denen olay şu hamile kalıyosun ancak bebek sağlıklı olmadığı için tutunamadığından daha kan pıhtısıyken düşüyo bi kaç günlük gecikmeyle kan testi yaptırısan beta hcg değerin düşük çıkıyo ve sonrasında değer katlanmadığından adet olup bebeği düşürüyosun bi çok kadın bunu yaşıyo ve hamile kaldığının farkına bile varmıyo gecikmeli adet olduğunu sanıyo anlatabildim mi :34::34::34::34::34::34::34:

canım senin çektiklerinin mükafatıda büyük olacak inşallah yetercim Mevlamın her işi güzeldir elbet bizede mcizelerini gönderecek ben inanıyorm.bu arada msn ye niye gelmiyosun kız hı söyle bakim:34::34::34::34::34::34:

sarammmmmmmmm canım inşşşşşşşş kuzum inşşşşşşşşşşşşş
saram ben aslında çok fazla nete giremiyorum msn ye haftada bir defa falan maileri kontrol için giriyorum face olsaydı oaraya günde bir kaç defa giriyorum çünkiii kardeşlerim oyun oynuyorlar bu oyunlardada bir şeyler isteniyor telefon edip faceyi istekleri kabul et diye tehdit ediyorlar beni o yüden günde bir kaç kez açıyorummmm facen olsa orada karşılaşırdıkk

sarammmmmmmmm canım inşşşşşşşş kuzum inşşşşşşşşşşşşş
saram ben aslında çok fazla nete giremiyorum msn ye haftada bir defa falan maileri kontrol için giriyorum face olsaydı oaraya günde bir kaç defa giriyorum çünkiii kardeşlerim oyun oynuyorlar bu oyunlardada bir şeyler isteniyor telefon edip faceyi istekleri kabul et diye tehdit ediyorlar beni o yüden günde bir kaç kez açıyorummmm facen olsa orada karşılaşırdıkk

nsl???:53::53::53: telefonunu nerden buluolar?:53::53::53: ve ne akla hizmet tehdit ediolar? dağ başı mı bu memleket? ver savcılığa. tespitide çok kolay canım. ama ben anlamadım tam olark ne noluo?:53::53::53:

Back
X