Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

maalesef yaşamıştık öyle durumlar
sinir krizi falan geçiriyorum sanmıştım
birde tedaviye başlamıştık
klomene
12 14 16 full dü
artık ne düşündüler bizim için bilmem:17::17::17:
halbuki mecburiyetti

sizin için normal canım asıl onların anormal oluyo onlar utansınlar diycem ama bende utanıyom kaynanamlarda halvetten duşuda öle gece neyim alamamki anca sabaha kalır iş :18: ama görümcemin yada eltimin evinde çekinmiyom sabahda rahatça bıcımızı alabiliyoz kendi annemlerde zaten çekinmiyoz :1:

:14::14::14::14:

anammmm bu topic husui kurulmuşşş ankara severlerrrrr:72:

canım belirtileerini yazıyorum
1)gecikmen
2)adet sancısı gelip gitmesi
3)ağzındaki o tat
ümitlendirmek istemiorum bi yandan ama seni hamiş düşünmek istiorum semicimmmmmmm:16::16::16::16: Rabbim İnşşallh hamişim yazmanı nasip eder:49::49::49::49:

evet tüp bebek canım:14::14::14: ve ne yazıkki tek transfer eedildi. devlette yaptırdım çünkü.:50: devlette 35 yaş altına tek yapıolar ve şansın azalıoo:14::14::14::14::14:

canım benim 3-4 damla geldi ama ben adetimden 10 gün sonra çektirdim. sen kaçıncı gün çektirdin??
anladım cnm hayırlısı olsun inşallah güzel haberler alırız senden...

semi sanırım hamilelik şüphen var,idrar renginde koyulaşma varmı?? benim 3 ünde de en büyük belirtim o olmuştu...

Eee kimse böyek tarifime yarum yapmadıı küstüm sizee :14: başak sorumada cevap veymedin zaten kaale almıyo beni kimse anlaşılan hıh bende didiyom işte saçımı düzleştiricem :33:

sen moralin bozuk olduğunda saçınlamı uğraşıyon:12:

bende çok severim saçıma özel vakit ayırmayıııııı

dünya bi yana saçım bi yana

kimdi bu topikte birinin saçları elidorun pasaklı saçını oynamıştı kimdi kız:44:

tatlım bizim oda da banyo var Allah'tan o konuda rahatız her dakka banyo yapıyosss:32::32:

:9::9::9::9::9::9::9::9::9:
ya şöyle dövüne dövüne gülen bir smile vardı
onu kaldırmışlarmı bulamıyorum

sağol papatyacım işallah hep beraber veririz güzel haberleri

kimdi bu topikte birinin saçları elidorun pasaklı saçını oynamıştı kimdi kız:44:
aaa kimmişki o pasaklı saçlı???

yanlış yazmışım canım 3 , 5 gün demek istemiştim

yok test yapmadım ama yarın alıcam cesaret edeblirsemde yapıcam
çift çizgiyi görürsem kanda baktırmaya giderim

ha ok ozaman bencede hamişlik gibim geldi banada hadi hayırlısı canım :46: öğrenir öğrenmez bizede haber vermeyi unutma :21:

heheh ozaman zaten gelememiştirki gözünü onla açmışın sen nerdeyse :46: maaşallah size yaa aşkınız eskimemiş desene :nazar:
evet tatlım yaa şükürrrrr:16::16::16::16::16: ben liseye gidiyordum:12:eşimde 19 yaşındaydı

hala peşimi bırakmadı beni istanbula kadar getirdi:4::4:
ne bileyim bi türlü okuyamadım o sayfayı neyse artık
neden bırakıyon canım memnundun işinden söyleyebileceğin bişeyse tabi
nazom söylenicek bişi tabii ama topikin formatına uygun olmaz

kiraya çıkmak istiyorummmm eşimmm bu eve yatırım yaptık gidemeyiz diyor. bende ısrarla burda oturmak istemiyorumçünkü biraz daah yatırım yaparsak senelerce çakılırız buraya

o yyüzden ortak yol bulalım anlaşalım diyorum anlaşamıyoruz

bende ankaraya gitmek istiyorum belki uzaktan anlaşırız. bi süre kalma fikri var kafamda bakalım

yoo moyalim bozuk diilki saçımıda bıcı yapmıştım ya akşam kuruttum bıraktım size koştuydum yatmadan düzleştiririm diye ondan canım :1: benim saçlarım çok cicidir dalgası falan su dalgası gibim yaa :46:

yoo moyalim bozuk diilki saçımıda bıcı yapmıştım ya akşam kuruttum bıraktım size koştuydum yatmadan düzleştiririm diye ondan canım :1: benim saçlarım çok cicidir dalgası falan su dalgası gibim yaa :46:

aman hemende şımarcak yer arıyo bu kız yaa saçını başını yolcam su dalgasını görcek:41::41::41::41::41::22::22::22:

:9::9::9::9::9::9::9::9::9:
ya şöyle dövüne dövüne gülen bir smile vardı
onu kaldırmışlarmı bulamıyorum

sağol papatyacım işallah hep beraber veririz güzel haberleri

60 nolu smiley canım o bende çok seviyom onu aklımda oyüsden 60 ın iki yanına : koy olur :1::1:

iyi geceler kızlarr çıkıyorum ben öptüm hepiciğinizi hadi çıkın sizde kocişlerinizin yanına gidin :1::1: hoşçakalııııııınnnnnnnnnn:79::79::79::79:

yaşlıların yaptığını düşünüce bi tuhaf oluyo insan dimiii. küçükken de midem bulanırdı düşününce şimdide halaaa öyleyim...

iyi geceler canımmmmm
ayyy bide inada bence benimkisinde şahsen öyle ben gencim edasında 65inde:120::120::120::120::120::120::120::120::120::120:
maalesef yaşamıştık öyle durumlar
sinir krizi falan geçiriyorum sanmıştım
birde tedaviye başlamıştık
klomene
12 14 16 full dü
artık ne düşündüler bizim için bilmem:17::17::17:
halbuki mecburiyetti
boşver canım ya ne düşünürlerse düşünsünler. o zaman özel banyo açsalardı size. sizin suçunuz yok. bende kendimde sabrediorum ama aynı evde yaşasak bide bu edepsizliğiyle inada hep duşa girerdim diye düşünüorum tabi düşüncede:1::1:
tatlım bizim oda da banyo var Allah'tan o konuda rahatız her dakka banyo yapıyosss:32::32:
ohhh iyi bariii başakscım
hangi film ki bu bizi bırakıp gidebiliyon:6::6::6:
:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:
yanlış yazmışım canım 3 , 5 gün demek istemiştim

yok test yapmadım ama yarın alıcam cesaret edeblirsemde yapıcam
çift çizgiyi görürsem kanda baktırmaya giderim
semicim bence önce kanda baktır evdekilerde bazen çıkmıo bide
Adetim bittiğinin ertesi günü....
canım olabilir o zaman çünkü ilaç dolaştı bütün tüpleri. 2günü geçerse doktora git derim

canım havalı saçlı bendim elidor reklamlarında oynayan:1::1::1:

dumancım pasaklıda belinaydı canımm:52::52::52:

anladım cnm hayırlısı olsun inşallah güzel haberler alırız senden...

semi sanırım hamilelik şüphen var,idrar renginde koyulaşma varmı?? benim 3 ünde de en büyük belirtim o olmuştu...

aslında hiç dikkat etmemiştim,sen sorunca aklıma geldi
bu akşma farkettim çok koyu idi
üşüttüğümü düşünmüştüm

inşallah canım
sağolasın

iyi geceler kızlarr çıkıyorum ben öptüm hepiciğinizi hadi çıkın sizde kocişlerinizin yanına gidin :1::1: hoşçakalııııııınnnnnnnnnn:79::79::79::79:
kıskandın dimi bizi aklın bizde kalcak:21:

oh gitmiyos işte kocişlerin yanına zati gitsekte bişi olmuyo tık yok:25:
kıskanç karı düzdür allah bilir senin saçın kıskandın dimi benim güzel uzun dalgalı saçımıııı heheh çatlaaa :60:

hıh:19: nasıl olsa görmüyoss salla

benim saçımda kıyafetime göre renk değiştiriyo:25::25:

nsl uykum geldiiiiii hapımın bitanesini yuttum bitanesini vajenden aldıım sırf ayık kalıım diye. sizin için ha:30:
ama ben kaçar bende güzel rüyalar görmek istiorummmmm:16::16::16::16: yrn hatırlarsam anlatırım. beni görün rüyanızdaaaaaa:)))):12:

Back
X