Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kuzumm burda taoplanma amacımız bebek zati tabii bunlareı konşcaz ne demek sohbeti bölmek yavrummmm
bende bir ay ölçmüştüm ateş.
hamilelik gibi giderken ateşim bir anda düşünce moralim bozuldu bi daha da ölçmedim
kandırıyo bu ateş adamı valla ben tavsiye etmiyorum![]()
canım benimde biraz bu konuda bilgim var adetin ilk gününden itibaren her sabah saat 6 ila 8 arası ateşini dilaltından ölçüyosun.ve bi yere not ediyosun yumurtalama zamanı aniden düşüp ertesi gün tekrar yükseliyo sonra küçük düşüşler ve yükselişler oluyo yumurtlamadan 7 ila 10 gün sonra anş düşerse ve tekrar yükselirse buda yerleşme düşüşü oluyo adete yakın adet yüksek seyreder ve sabitlerse hamilesin demektir ama giderek düşerse adet geliyo demektir.kısaca böyle
ben geldım![]()
yaşasınnnnnnnnnn
bi bakiyim tadınaüüüüüüüüüüüüüpppppppppp
ohhhhh missssss
ellerine sağlıkkk
bende bendeee banada ekinezyali cay yaparmisin saracimmmm :*)
ayyyy İNŞALLAHHHH İNŞALLAHHHHHHH Allahım dediğn seneryoyu hepimize sağlıkla, hayırla yaşatsınnndua edin bana nolur duşa giremiyorum abdestte alamıorum içimden ediorum geldiğince ama eksik hissediyorum o zamanda kendimi dualarınıza ihtiyacım var kızlar
canım ben bi ara tam başlıodm doktorum tüp bebişe kara verdi. 36 da olması gerekiodu die hatırlıorum bilmem yanlışmıyım o teknikle çok kalan duydum topiklerde yap kesinlikle
ellerin dert görmesinnnnnnnnn![]()
aşşşşşkııııııııııımmmmmmmm naber bebekimmmmmmm
kız burda kıslar senin arkandan didikii saçları pasaklıymıştaaaaaa hedenşordırs reklamında pasaklı saçı canlandırmışta
paranın dibine vurmuş didilerrrrr![]()
kalpli kahveeeee çook lezzetli görünüyoo ımmmmmmmafiyet olsun canım
ne demek canım al sanada ekinezyalı çay
afiyet olsun canım
Eki Görüntüle 359820
Eki Görüntüle 359817 Eki Görüntüle 359818
Eki Görüntüle 359819
tesekkür ederim tatlim cok sagolun...
tesekkür ederim tatlim cok sagolun...
evet saracim, hepsini biliyorum hatta bu f.f. sitesine kaydediyorum.. saatlerime felan cok dikkat ediyorum hep ayni saatte ölcüyorum, cünkü yarim saatte bi 0,1 derece oynuyor vücut sicakligi.. ayyy hayirlisi olsun![]()
hoşgeldiiinnnnn![]()
kizlar sohbetinizi bölmüs gibi olmayim ama sey sormak istiyorum ates ölcüyormusunuz??? ben ölcüyorum da uzun zamandir, epeyce de bilgim var ama henüz hamilelik tecrübesi yasayamadigim icin hamilelikte ates durumu nasil seyrediyor bilginiz var mi fistiklarimmm????? yükselip sabitlendigini biliyorum ama sizler neler söylersiniz bu konuda??
kızlar çaylarınız geldiiiiiii
nazemire yeşil çay
başakıma sütlü kahve
papatyama melisa çayı
insanın evi gibisi olmuo. ayyy ana baba tai ziyaret edilecek ama bu mecburiyet niye gönülsüzleştirme
naz sinir etme adamı ya sen dün bişeyde demedin sadece doktordan sonuç alacaktın ama yazmadın. ne dedi??? ne canını sıktı???![]()
''zorunda'' degiliz ama iste.....
tatlim, biz de bi arada oturdugmuz icin o iiiyyyyyk tepkini cooook iyi anliyorumkaynanamin melekligi konusuna gelince iyidir hostur, ama azrail de bir melektir
![]()
kalpli kahveeeee çook lezzetli görünüyoo ımmmmmmm![]()
dil çıkarmana güldümmm
ya başım ağrıo falan kocan başbaşa eve falan kaçamıomusun. oysa gönüllü koşsan onada daha iyi annem deyip yardım edersin
![]()
aynen.
bizizm topikin daimi müdavimlerinden dolunay hatunu biliyormusun.
onun bir sözü vardır aklıma yer etmiş: en iyi kaynana mort kaynana![]()
yumurtlama gününüzü nasıl hesaplıyosunuz?? adetin bittiği gün ve devamındaki bikaç gün çok kolay hamile kalnıyo kızlar bilginiz olsun...
ilk 8 gün yasak. sıcak su tutunmayı engelliomuş ben ne derseniz deyin sonucu alana kadar girmiycemduşa girmen yasakmı????
ama çatlama olması mümkünmü adetin bittiği gün? nerden duydun duman?yumurtlama gününüzü nasıl hesaplıyosunuz?? adetin bittiği gün ve devamındaki bikaç gün çok kolay hamile kalnıyo kızlar bilginiz olsun...
yazıyorummm bennn bi yandanda indiana jonesa bakıorumsen daha çok gülersin cazgır karıı iki saatttir devirdin totonu oturuyon ellerine kuşmu pisledi niye yazmıyon![]()
çok ispiyoncu gördüm seniiiiiiiiiiiiii![]()
bende ateş ölçer aldım ama 2 gün yaptım unuttum birden yataktan kalkıyodum sonra aklıma geliyodu bende bıraktım
çok sağol canım ellerine kollarına sağlık
ilgisizliği canımı sıktı adama yumurta takibi yaptırmak istiyorum diyorum gerek yok diyo sorun yok diyor bende dedim 14 yıllık evliyim tüpte yaptıramıyorum şimdi belki klomen falan yazarsınız takip falan dedim, al bu ilacı kullan 16. günde çatlatma iğneni ol dedi.
bende ne zaman geleyim bidaha dedim hamile kalınca gelirsin yoksa adet olunca gel dozunu artırırz dedi birkaç ay böyle kullanacaksın diyor.
çok canım sıkıldı işte benim zorumla klomen yazdı yumurta takibinede çağırmadı
![]()
ilk 8 gün yasak. sıcak su tutunmayı engelliomuş ben ne derseniz deyin sonucu alana kadar girmiycemzaten tutunamıo bende bebikler
ama çatlama olması mümkünmü adetin bittiği gün? nerden duydun duman?
yazıyorummm bennn bi yandanda indiana jonesa bakıorum
nazım nedern sesin çıkmıooo yoksa ben mi yazını göremedim?![]()
o başakımın sütlü kahvesi topik başkanına özel![]()
bende ateş ölçer aldım ama 2 gün yaptım unuttum birden yataktan kalkıyodum sonra aklıma geliyodu bende bıraktım
çok sağol canım ellerine kollarına sağlık
ilgisizliği canımı sıktı adama yumurta takibi yaptırmak istiyorum diyorum gerek yok diyo sorun yok diyor bende dedim 14 yıllık evliyim tüpte yaptıramıyorum şimdi belki klomen falan yazarsınız takip falan dedim, al bu ilacı kullan 16. günde çatlatma iğneni ol dedi.
bende ne zaman geleyim bidaha dedim hamile kalınca gelirsin yoksa adet olunca gel dozunu artırırz dedi birkaç ay böyle kullanacaksın diyor.
çok canım sıkıldı işte benim zorumla klomen yazdı yumurta takibinede çağırmadı
![]()
basim agriyo desem gec iceri yat der kis, burda kalirken yattigmiz yatagimiz felan duruyo
öyle sey degildir, hani kaynananin yaninda oturulmaz uzanilmaz konusulmaz diye sIkan biri degil, mutvaga birlikte gireriz üstüme yikmaz isleri, cogu kez kendi kalkar bir sey istediginde ama iste baska huylari var onun da...
heheheee valla cok iyi demis evet ben de derim en iyi kaynana ölü kaynanaay allahimin gücüne gimesin.. neyse
ben ates tablosu, gün sayma ve yumurtlama testiyle hesapliyorum canim benim siklusum uzun biraz..
korumaya çalştım ama dövüyolardı benihosbuldukk kuzumm nasılsınız
basakkkkkk annem nasılsın
veee benım saclarıma kımse laff soleyemezzzz
ben her 15 gunde bı kaım yaparım 2 gunde byıkarım duzlestrrm tost yaparım masa yaparım ben saclarımla cook mutluyummm
bunu kıskananlar demısrt bı kermmm
sen neden benı korumaddın basak hanımmm hıı![]()
bana ispiyoncu denildiii bir daha gelmem buralaraa silin beni listedennnnn
eveeeeettttttt ööleyimm
ispiyoncu kıskanç bencil pislikin tekiyim![]()