Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

günaydın arkadaşlarrr sizi özledim cuma günü erken çıktım hastaneye gittim üçlü tarama sonucumu aldım iyi çıktı
:nazar:

geçmiş olsun canım dikkat et kendine bu aralar adet olacakmış gibi hissetmen çok normal tüp bebek denemsi yapan arkadaşlarımdan da duyuodum ve çoğu hamile kaldı darısı başına canım.hiç korkma belini Allaha bağla ve kalbini ferah tut.
tüp bebek yaptıranların hepsinde sancı oluyor olumsuzlarda bile benimkiside biraz olması gerekenden çoktu sancı doktorum umutlanma diyede sıkıca bastırdı:50: İNŞALLLAHHHH İNŞALLAHHHH saracım senin bu konuşmaların içimi rahatlatıo rabbimde senin içini gönlünü rahatlatsın ve göbişini bebiş doldursun:16::16:
günaydın arkadaşlarrr sizi özledim cuma günü erken çıktım hastaneye gittim üçlü tarama sonucumu aldım iyi çıktı
MAŞALLAHH nikolaycım darısı bütün muaynelere, sağlıkla kucağına al canım:16:

tüp bebek yaptıranların hepsinde sancı oluyor olumsuzlarda bile benimkiside biraz olması gerekenden çoktu sancı doktorum umutlanma diyede sıkıca bastırdı:50: İNŞALLLAHHHH İNŞALLAHHHH saracım senin bu konuşmaların içimi rahatlatıo rabbimde senin içini gönlünü rahatlatsın ve göbişini bebiş doldursun:16::16:

MAŞALLAHH nikolaycım darısı bütün muaynelere, sağlıkla kucağına al canım:16:

amin canım sağol duaların için.doktorun niye umutsuz konuşuyo bazen bu doktorları anlamıyorum yani % 1 bi şans bile umut demektir sen kalbini ferah tut hiç endişelenip stres yaratma Allah büyük O ol dediyse gerisi hikaye

amin canım sağol duaların için.doktorun niye umutsuz konuşuyo bazen bu doktorları anlamıyorum yani % 1 bi şans bile umut demektir sen kalbini ferah tut hiç endişelenip stres yaratma Allah büyük O ol dediyse gerisi hikaye

umutlanıp büyük bir hayal kırıklığı yaşamayım diye heralde, embriom zor gelişmişdi ve fragmantasyonu var demişlerdi:50::50::50: ama işte ümit. bide rabbim büyük diyorum O ol derse hiçbirşey engelleyemez

umutlanıp büyük bir hayal kırıklığı yaşamayım diye heralde, embriom zor gelişmişdi ve fragmantasyonu var demişlerdi:50::50::50: ama işte ümit. bide rabbim büyük diyorum O ol derse hiçbirşey engelleyemez

fragmantasyon ne demek:26::26::26::26:

gözünaydın cnm çok sevindim allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah aman nazar değmesin:nazar:

merhabalar hatunlar selamlar herkese nassınız bakalım güzellikler? GÜZEL HAFTA DİLİYORUM HEPİNİZE :21::34:

konuşçak halim yok ondan sesim çıkmıyo. girip yazdıklarınızı okuyorum canım. inşallah geçecek bu miğde bulantılarım, uyku halimmm ve sonrasında gümbür gümbür gelicem inşallah

İnşallahhh canım yaaa ama bunları iyiki yaşıyorum de iyi yerinden bakmaya çalışş:16::16::16::16::16: çok mu bulanıo peki?? hiç mi bişey yiyemiyosun??

İnşallahhh canım yaaa ama bunları iyiki yaşıyorum de iyi yerinden bakmaya çalışş:16::16::16::16::16: çok mu bulanıo peki?? hiç mi bişey yiyemiyosun??

az da olsa yiyebiliyorum canım. çok aşırı bulantı yok ama gün boyu azda olsa devam edince kendimi halsiz hissediyorum canımm.

Back
X