- 12 Şubat 2010
- 22.140
- 4.034
- 448
sağlık olsun da benuyandım bilgisayarı açtımkahvaltımı yapıyım gelirim yine
![]()
tamam canım afiyet olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağlık olsun da benuyandım bilgisayarı açtımkahvaltımı yapıyım gelirim yine
![]()
günaydın arkadaşlarrr sizi özledim cuma günü erken çıktım hastaneye gittim üçlü tarama sonucumu aldım iyi çıktı
![]()
tüp bebek yaptıranların hepsinde sancı oluyor olumsuzlarda bile benimkiside biraz olması gerekenden çoktu sancı doktorum umutlanma diyede sıkıca bastırdıgeçmiş olsun canım dikkat et kendine bu aralar adet olacakmış gibi hissetmen çok normal tüp bebek denemsi yapan arkadaşlarımdan da duyuodum ve çoğu hamile kaldı darısı başına canım.hiç korkma belini Allaha bağla ve kalbini ferah tut.
MAŞALLAHH nikolaycım darısı bütün muaynelere, sağlıkla kucağına al canımgünaydın arkadaşlarrr sizi özledim cuma günü erken çıktım hastaneye gittim üçlü tarama sonucumu aldım iyi çıktı
![]()
tüp bebek yaptıranların hepsinde sancı oluyor olumsuzlarda bile benimkiside biraz olması gerekenden çoktu sancı doktorum umutlanma diyede sıkıca bastırdıİNŞALLLAHHHH İNŞALLAHHHH saracım senin bu konuşmaların içimi rahatlatıo rabbimde senin içini gönlünü rahatlatsın ve göbişini bebiş doldursun
MAŞALLAHH nikolaycım darısı bütün muaynelere, sağlıkla kucağına al canım![]()
amin canım sağol duaların için.doktorun niye umutsuz konuşuyo bazen bu doktorları anlamıyorum yani % 1 bi şans bile umut demektir sen kalbini ferah tut hiç endişelenip stres yaratma Allah büyük O ol dediyse gerisi hikaye
umutlanıp büyük bir hayal kırıklığı yaşamayım diye heralde, embriom zor gelişmişdi ve fragmantasyonu var demişlerdiama işte ümit. bide rabbim büyük diyorum O ol derse hiçbirşey engelleyemez
günaydın arkadaşlarrr sizi özledim cuma günü erken çıktım hastaneye gittim üçlü tarama sonucumu aldım iyi çıktı
![]()
fragmantasyon ne demek:26::26::26::26:
kız patitis niye sesin çıkmıo artık senin??
konuşçak halim yok ondan sesim çıkmıyo. girip yazdıklarınızı okuyorum canım. inşallah geçecek bu miğde bulantılarım, uyku halimmm ve sonrasında gümbür gümbür gelicem inşallah
gözünaydın cnm çok sevindim allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah aman nazar değmesin![]()
İnşallahhh canım yaaa ama bunları iyiki yaşıyorum de iyi yerinden bakmaya çalışşçok mu bulanıo peki?? hiç mi bişey yiyemiyosun??