- 7 Aralık 2010
- 9.450
- 454
- 398
nazooo
gel kader arkadasım nasılsın
yok kız yumutrtlama zamanlarım şu an belkide ALLAH söyletmiştir regenede bu ay hamiş olurum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nazooo
gel kader arkadasım nasılsın
Bebeğimm nerelerdesinn sen ya kesin kaynanasına gitmiştir dedik nazoyla valla nasılsın iyimisin bebikom
Hoşbulduk canım iyiyim çok şükür sen ne yaptın bugün görüşemedik senle
Yok bacım kafayı sıyırıdm yalnızlıktan deliliğie vuruyorum bende ne yapayım![]()
kız bu ne mutlulukmasallah
![]()
çok üzüldüm yaa insanlar ne zor şartlar altında yaşıyo(
Bebeğimm nerelerdesinn sen ya kesin kaynanasına gitmiştir dedik nazoyla valla nasılsın iyimisin bebikom
Yok bacım kafayı sıyırıdm yalnızlıktan deliliğie vuruyorum bende ne yapayım![]()
mervecim keyfin yerinde oh ne güzel...
kusura bakma canim yaaa hatirlatmak istemezdim cok özür dilerim..
yok kız yumutrtlama zamanlarım şu an belkide ALLAH söyletmiştir regenede bu ay hamiş olurum
ask olsun hayatim bizler burdayiz neden yalniz olasin?? kocan iste mi???
yok canım benim canımı yakmıyor bunlar inşallah bir dahakine hayırlısıyla sağlıkla kavuşurum bebişime
eşim izinli azıcık gireyim dedim ama yarım saattir çıkamadım sıkılır şimdi
Yok kız ne yapayım içim fıkırdadı bi andadeliliğe vuruyorum yalnızlığımı
![]()
demi halimize şükürr hamd olsun rabbime babası ıckıcı annesı ılıskısı var ayy ne zor offf
bı onlar bizde kaldı hafta sonu boz gıttık dunde esımle küstümmm aynı sendekı sorun bendede var erken yattık kuzum
Evet canım taa 5'te gitmişti sabah gelir artıkın inşallah
Sağolun valla burası olmazsa halim nasıl olurud bilemem![]()
yok canım benim canımı yakmıyor bunlar inşallah bir dahakine hayırlısıyla sağlıkla kavuşurum bebişime
eşim izinli azıcık gireyim dedim ama yarım saattir çıkamadım sıkılır şimdi
nasılsın kuzummmmmood canim sana da iyi aksamlar... hosgeldin..
ahhh cnmmmm nerde o günlerriim bende tatlım sakin burası yinemood yaa ben seni hep hamile gibi düşünüyorum diildin dime??
Leyy leyy leyyy gelin halay çekelimm![]()
Aaa durduğun kabahat hadii hadii git canımm hiç durma burada
Bak hemide yumurtlama gününmüşş boş durmayınnn bacım
bzim gibi kaçırmayın![]()
nasılsın kuzummmm
ahhh cnmmmm nerde o günlerrinşallah en kısa bi zamanda hamiş kalırızzz
hşgldn kuzu maşallahhhh mutlusunnn allah bozmasınnn
Ahh kaderdaşım benimmmgeleydin ya burayaa accık dertleşirdik canım
Eee şimdi hallettiniz mi pekii:26:
Annem arıyo onunla konuşup geleyim belianysu bacım çıkacan mı sen
Anam bugünde herkesin kocişşi evde bi benimki yokk![]()
biz nedense izinli olduğu günlerde halvet yapmıyozbeyefendi kendini dinlenmeye adıyor olduğu zaman şaşıyom
ama çalıştığı günlerde ben kaçıyom o kovalıyo![]()
benimki de beni cagirip duruyor özlemis adam ben de hemen pc basina cöktümkalkam da gidem birazdan..
tabiki canim olacak.. ben de bi düsük yasadim ama üstüne 1,5 seneden fazla gecti.. insallah hamis kalcaz ve bebislerimizin telasiyla dolcak hayatimiz..
Annem arıyo onunla konuşup geleyim belianysu bacım çıkacan mı sen
Anam bugünde herkesin kocişşi evde bi benimki yokk![]()