Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Bebeğimm nerelerdesinn sen ya kesin kaynanasına gitmiştir dedik nazoyla valla nasılsın iyimisin bebikom

Hoşbulduk canım iyiyim çok şükür sen ne yaptın bugün görüşemedik senle:16:

Yok bacım kafayı sıyırıdm yalnızlıktan deliliğie vuruyorum bende ne yapayım:27:

ask olsun hayatim bizler burdayiz neden yalniz olasin?? kocan iste mi???

çok üzüldüm yaa insanlar ne zor şartlar altında yaşıyo :((

demi halimize şükürr hamd olsun rabbime babası ıckıcı annesı ılıskısı var ayy ne zor offf:14:

Bebeğimm nerelerdesinn sen ya kesin kaynanasına gitmiştir dedik nazoyla valla nasılsın iyimisin bebikom

bı onlar bizde kaldı hafta sonu boz gıttık dunde esımle küstümmm aynı sendekı sorun bendede var erken yattık kuzum

mervecim keyfin yerinde oh ne güzel...

kusura bakma canim yaaa hatirlatmak istemezdim cok özür dilerim..

yok canım benim canımı yakmıyor bunlar inşallah bir dahakine hayırlısıyla sağlıkla kavuşurum bebişime

eşim izinli azıcık gireyim dedim ama yarım saattir çıkamadım sıkılır şimdi

yok canım benim canımı yakmıyor bunlar inşallah bir dahakine hayırlısıyla sağlıkla kavuşurum bebişime

Aaa durduğun kabahat hadii hadii git canımm hiç durma burada
Bak hemide yumurtlama gününmüşş boş durmayınnn bacım:23:
bzim gibi kaçırmayın:31::31:

demi halimize şükürr hamd olsun rabbime babası ıckıcı annesı ılıskısı var ayy ne zor offf:14:

bı onlar bizde kaldı hafta sonu boz gıttık dunde esımle küstümmm aynı sendekı sorun bendede var erken yattık kuzum

Ahh kaderdaşım benimmm :5:geleydin ya burayaa accık dertleşirdik canım
Eee şimdi hallettiniz mi pekii:26:

Evet canım taa 5'te gitmişti sabah gelir artıkın inşallah
Sağolun valla burası olmazsa halim nasıl olurud bilemem:50:

benimki de beni cagirip duruyor özlemis adam ben de hemen pc basina cöktüm :9: kalkam da gidem birazdan..

tabiki canim olacak.. ben de bi düsük yasadim ama üstüne 1,5 seneden fazla gecti.. insallah hamis kalcaz ve bebislerimizin telasiyla dolcak hayatimiz..

Annem arıyo onunla konuşup geleyim belianysu bacım çıkacan mı sen
Anam bugünde herkesin kocişşi evde bi benimki yokk:5:

Aaa durduğun kabahat hadii hadii git canımm hiç durma burada
Bak hemide yumurtlama gününmüşş boş durmayınnn bacım:23:
bzim gibi kaçırmayın:31::31:

biz nedense izinli olduğu günlerde halvet yapmıyoz:31:beyefendi kendini dinlenmeye adıyor olduğu zaman şaşıyom :53:
ama çalıştığı günlerde ben kaçıyom o kovalıyo:17:

Kızlar merhaba bugun doktora gıttım ve konustum doktor yumurtlama gunlerımızı atladıgımızı soyledı yumurta takıbıne alınıyorum :) adetım bıttıkten sonra yumurtalar takıpte bakalım hayırlı olacak mı:) hormon testı yaptıracaktım doktor guldu :) neden dedım yaptırayım ılıskı cogunlugu olmayan evlılıklerde bebek sansı dusuk olurmus :) haftada 3 gun ılıskıye gıren bırı bıle yumurtlamayı takıp eden gunu kacırırsa o ay çöp kızlar uyanalım yumurta takıbıne alınalım hep beraber bebiş yapalım oleyyy:)

Ahh kaderdaşım benimmm :5:geleydin ya burayaa accık dertleşirdik canım
Eee şimdi hallettiniz mi pekii:26:

hallettık canım ben koly kolay barısmam kı yanına gitmem carsıdan berı kavga ettık kac defa elımı tuttu eve geldık gene sarıldı yanına gıtmedım gıttım yatak odasına geldı saıldı bagrdım gıttı uyumusum uykudan kalktım tv bakacaktım sınır ettı gerı gıttım gene geldı :60: bu sefer agzıma gelene saydım bütün kış sıkıntıdan catladım hep uyudun herseye yogunum dedın gıt yanımdan dedım ayy nasıl agladıı sende hec kaybetme korkusu yokmu hep ben senden özür diliyom dedı bende sarıldı öptum uyuduk:38::38::38::38::38::38:

biz nedense izinli olduğu günlerde halvet yapmıyoz:31:beyefendi kendini dinlenmeye adıyor olduğu zaman şaşıyom :53:
ama çalıştığı günlerde ben kaçıyom o kovalıyo:17:

tatlim esine de ki, üşenenin cocugu olmaz, de kaldir yerinden.. ayda bir de fedakarlik yapsin umurta bu her cani istediginde buluncak bir sey degil.. hadi bi git sirnas bakalim ne tepki vercek..

kizlar ben de kactim bi uyku da batirdi, kocis de bagirip duruyor zaten.. hadi öptüm hepinizi cookkk :10::10::10::10:

benimki de beni cagirip duruyor özlemis adam ben de hemen pc basina cöktüm :9: kalkam da gidem birazdan..

tabiki canim olacak.. ben de bi düsük yasadim ama üstüne 1,5 seneden fazla gecti.. insallah hamis kalcaz ve bebislerimizin telasiyla dolcak hayatimiz..

bende 2005 te hamile kaldım 2006 da dış gebelik geçirdim bidahada olmadı ama inşallah yakındır olması

Annem arıyo onunla konuşup geleyim belianysu bacım çıkacan mı sen
Anam bugünde herkesin kocişşi evde bi benimki yokk:5:

merak etme haftaya pazartesiye kadar benimkide olmuyacak :43:

Back
X