Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

tatlim esine de ki, üşenenin cocugu olmaz, de kaldir yerinden.. ayda bir de fedakarlik yapsin umurta bu her cani istediginde buluncak bir sey degil.. hadi bi git sirnas bakalim ne tepki vercek..

kizlar ben de kactim bi uyku da batirdi, kocis de bagirip duruyor zaten.. hadi öptüm hepinizi cookkk :10::10::10::10:

önceden yok yumrta günüymüş falan ben dönüyordum adamın etrafında o da daha çok kaçıyodu bende artık hiç uğraşmıyom o benim peşimde pervane oluyor kaçan kovalanırmış gerçekten doğru

idare eder hayatim sen nasilsin???

bende iyiyim cnm siparişlerim war onu boyuyorum bi yandan dizi izliyorum lale dewri netten ....bu ayda çöpe gitti benim 26 nisana kısmeti görücez artıkkk...

Kızlar merhaba bugun doktora gıttım ve konustum doktor yumurtlama gunlerımızı atladıgımızı soyledı yumurta takıbıne alınıyorum :) adetım bıttıkten sonra yumurtalar takıpte bakalım hayırlı olacak mı:) hormon testı yaptıracaktım doktor guldu :) neden dedım yaptırayım ılıskı cogunlugu olmayan evlılıklerde bebek sansı dusuk olurmus :) haftada 3 gun ılıskıye gıren bırı bıle yumurtlamayı takıp eden gunu kacırırsa o ay çöp kızlar uyanalım yumurta takıbıne alınalım hep beraber bebiş yapalım oleyyy:)

hşgldn cnm....hayırlı olsun inşallah sonucun güzel olur ....
ben kaç aydır yumoş takibine gidiyorum ama tık yok :5:

Kızlar merhaba bugun doktora gıttım ve konustum doktor yumurtlama gunlerımızı atladıgımızı soyledı yumurta takıbıne alınıyorum :) adetım bıttıkten sonra yumurtalar takıpte bakalım hayırlı olacak mı:) hormon testı yaptıracaktım doktor guldu :) neden dedım yaptırayım ılıskı cogunlugu olmayan evlılıklerde bebek sansı dusuk olurmus :) haftada 3 gun ılıskıye gıren bırı bıle yumurtlamayı takıp eden gunu kacırırsa o ay çöp kızlar uyanalım yumurta takıbıne alınalım hep beraber bebiş yapalım oleyyy:)

ben yumutlama günlerimi iyi degerlendirdim ya bakalı kismett yarın bellı olcak :60:
nasılsın bu arada canım

tatlim esine de ki, üşenenin cocugu olmaz, de kaldir yerinden.. ayda bir de fedakarlik yapsin umurta bu her cani istediginde buluncak bir sey degil.. hadi bi git sirnas bakalim ne tepki vercek..

kizlar ben de kactim bi uyku da batirdi, kocis de bagirip duruyor zaten.. hadi öptüm hepinizi cookkk :10::10::10::10:

iyi geceler kuzum:16::16::16::16:

bende iyiyim cnm siparişlerim war onu boyuyorum bi yandan dizi izliyorum lale dewri netten ....bu ayda çöpe gitti benim 26 nisana kısmeti görücez artıkkk...

hşgldn cnm....hayırlı olsun inşallah sonucun güzel olur ....
ben kaç aydır yumoş takibine gidiyorum ama tık yok :5:

yaaa canım neden olmuyor kı esının durumuna baktırdınız mı ılk gebelık mı?

ben yumutlama günlerimi iyi degerlendirdim ya bakalı kismett yarın bellı olcak :60:
nasılsın bu arada canım

hadı bakalım ınsallah bebıs gelır bu sefer ben de nasıl olayım canım vallahı sıkıldım artık bebek ıslerıyle ugrasmaktan psıkolojım duzelmıyor :( bır an once gelse su bebıslerde hamılelıgın tadını cıkarsak:D

nereye gidiyo kocısın kız:44::44::44:

işe gidecek biyere değil ama akşamları evde olmuyor restoranda çalıştığı için

canım dün girdim sınava
sanırım bi açıköğretim bölümüne girebilirim

ben seni kpssy girecen sanmıştımda neyseki geçmiş inşallah güzel geçmiştir

mood merhaba canım ama benim çıkmam lazım iyi gecelr

yaaa canım neden olmuyor kı esının durumuna baktırdınız mı ılk gebelık mı?

sebepsiz benimki cnmm eşimede baktırdık bi sorun yok yüce rabbim daha beni annelik makamına layık görmüyo sanırım...
ama çewremdeki herkez bana sen çok iyi bi anne olucağına eminiz diyo :14:inşallah rabbim çok bekletmez benidee:14::14::14:

sebepsiz benimki cnmm eşimede baktırdık bi sorun yok yüce rabbim daha beni annelik makamına layık görmüyo sanırım...
ama çewremdeki herkez bana sen çok iyi bi anne olucağına eminiz diyo :14:inşallah rabbim çok bekletmez benidee:14::14::14:

canım ınsallah en kısa zamanda anne olursun yumurta takıbını vajınal ultrasondan mı yapıyor doktor?

nasılsın bu arada canım

hadı bakalım ınsallah bebıs gelır bu sefer ben de nasıl olayım canım vallahı sıkıldım artık bebek ıslerıyle ugrasmaktan psıkolojım duzelmıyor :( bır an once gelse su bebıslerde hamılelıgın tadını cıkarsak:D

tatlım inş en kısa zmaanda kalırsın:16::16:

bende bı yere gidiyo sandım

kız devlettemı verdınız esının spermını nasıl oluyo bana da bi deyın eger kırmızı kartı ersem esım de sperm vercekde

canım adetin çok gecikmiş kanda baktırdınmı
üstelik çekinme doktoruna sor
bu akıntılar felan hamileykende oluyor

daha ne bekliosun şekerim hemen kan testi yaptır teste sorun çıkma ihtimali oluor kesin sonuç alırısn 12 gün geçmiş nasıl sabrettin ben 2 gün geçsin hemen kan testi yaaprım:)

ah cnm ya az dediysem damla değil yani hiç pedim dolmadı...
yani dierlerine nazaran az geliyo ama işte benimkide saçma bi hewess:25::25:

kıss hiç belli olmu normal adet gören bile adeet kalabilio inşallah sende hamişsindir bak yine sölüorum kalbim temizdir sevinç ii bilir tomestos kullanıorum.:)

merhaba cnmmm ok iyi geceler sana tatlı rüyalarr bende çıkıcam birasdan zatenn
canım ınsallah en kısa zamanda anne olursun yumurta takıbını vajınal ultrasondan mı yapıyor doktor?
yok cnmidrare sıkışıp gidiyorum karından bakıyo zaten kendi dr.ma gitmedim takip için burdaki dandirik bi dr.dewlet hastanesi nde baktırdım yani ...hatta en son gittiğimde kayıtçı kız dr.a dioki çok sık gelmiş bu hasta ne böle :47:sinir oldum gıcıkkk şeyy içimden başına gelirse görürsün ne olduğunu dedimmm...dr.da yumoş takibi yapıyoruz o yüzden die bilgilendirdi kızı.....
ters tarafıma gelseydi iyice bi haşlardım kızıda işte günümde diildimm...

tatlım inş en kısa zmaanda kalırsın:16::16:

kız devlettemı verdınız esının spermını nasıl oluyo bana da bi deyın eger kırmızı kartı ersem esım de sperm vercekde
yok cnm ben özel hastanede gittim ilk olarak bi kaçkez eşimede orda yaptırmıştım ....eşime küçük bi kap werdiler git işini hallet getir dediler ....gülüm bayaa bi zorlanmıştı kan ter içinde kalmıştıı doğal olarakk ...allahtan bişey çıkmadıı...
inşallahhh sende gerek kalmaz cnmm

hadiskooooo nbrsin cnmm

merhaba cnmmm ok iyi geceler sana tatlı rüyalarr bende çıkıcam birasdan zatenn

yok cnmidrare sıkışıp gidiyorum karından bakıyo zaten kendi dr.ma gitmedim takip için burdaki dandirik bi dr.dewlet hastanesi nde baktırdım yani ...hatta en son gittiğimde kayıtçı kız dr.a dioki çok sık gelmiş bu hasta ne böle :47:sinir oldum gıcıkkk şeyy içimden başına gelirse görürsün ne olduğunu dedimmm...dr.da yumoş takibi yapıyoruz o yüzden die bilgilendirdi kızı.....
ters tarafıma gelseydi iyice bi haşlardım kızıda işte günümde diildimm...

yok cnm ben özel hastanede gittim ilk olarak bi kaçkez eşimede orda yaptırmıştım ....eşime küçük bi kap werdiler git işini hallet getir dediler ....gülüm bayaa bi zorlanmıştı kan ter içinde kalmıştıı doğal olarakk ...allahtan bişey çıkmadıı...
inşallahhh sende gerek kalmaz cnmm

hadiskooooo nbrsin cnmm

ayy inş gerek kalmaz tatlım ya:18::18::18::18::18:

Back
X