bende 2005 te hamile kaldım 2006 da dış gebelik geçirdim bidahada olmadı ama inşallah yakındır olması
merak etme haftaya pazartesiye kadar benimkide olmuyacak![]()
nereye gidiyo kocısın kız:44::44::44:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende 2005 te hamile kaldım 2006 da dış gebelik geçirdim bidahada olmadı ama inşallah yakındır olması
merak etme haftaya pazartesiye kadar benimkide olmuyacak![]()
tatlim esine de ki, üşenenin cocugu olmaz, de kaldir yerinden.. ayda bir de fedakarlik yapsin umurta bu her cani istediginde buluncak bir sey degil.. hadi bi git sirnas bakalim ne tepki vercek..
kizlar ben de kactim bi uyku da batirdi, kocis de bagirip duruyor zaten.. hadi öptüm hepinizi cookkk![]()
idare eder hayatim sen nasilsin???
Kızlar merhaba bugun doktora gıttım ve konustum doktor yumurtlama gunlerımızı atladıgımızı soyledı yumurta takıbıne alınıyorum :) adetım bıttıkten sonra yumurtalar takıpte bakalım hayırlı olacak mı:) hormon testı yaptıracaktım doktor guldu :) neden dedım yaptırayım ılıskı cogunlugu olmayan evlılıklerde bebek sansı dusuk olurmus :) haftada 3 gun ılıskıye gıren bırı bıle yumurtlamayı takıp eden gunu kacırırsa o ay çöp kızlar uyanalım yumurta takıbıne alınalım hep beraber bebiş yapalım oleyyy:)
Kızlar merhaba bugun doktora gıttım ve konustum doktor yumurtlama gunlerımızı atladıgımızı soyledı yumurta takıbıne alınıyorum :) adetım bıttıkten sonra yumurtalar takıpte bakalım hayırlı olacak mı:) hormon testı yaptıracaktım doktor guldu :) neden dedım yaptırayım ılıskı cogunlugu olmayan evlılıklerde bebek sansı dusuk olurmus :) haftada 3 gun ılıskıye gıren bırı bıle yumurtlamayı takıp eden gunu kacırırsa o ay çöp kızlar uyanalım yumurta takıbıne alınalım hep beraber bebiş yapalım oleyyy:)
tatlim esine de ki, üşenenin cocugu olmaz, de kaldir yerinden.. ayda bir de fedakarlik yapsin umurta bu her cani istediginde buluncak bir sey degil.. hadi bi git sirnas bakalim ne tepki vercek..
kizlar ben de kactim bi uyku da batirdi, kocis de bagirip duruyor zaten.. hadi öptüm hepinizi cookkk![]()
amin inşallah...iyiyim evet örüyorum ama yetişecekmi bilmiyorum ben elimden geldiğince bitirmeye çalışacam
ders çalışmaları nasıl geçiyor
bende iyiyim cnm siparişlerim war onu boyuyorum bi yandan dizi izliyorum lale dewri netten ....bu ayda çöpe gitti benim 26 nisana kısmeti görücez artıkkk...
hşgldn cnm....hayırlı olsun inşallah sonucun güzel olur ....
ben kaç aydır yumoş takibine gidiyorum ama tık yok![]()
ben yumutlama günlerimi iyi degerlendirdim ya bakalı kismett yarın bellı olcak
nasılsın bu arada canım
hadı bakalım ınsallah bebıs gelır bu sefer ben de nasıl olayım canım vallahı sıkıldım artık bebek ıslerıyle ugrasmaktan psıkolojım duzelmıyorbır an once gelse su bebıslerde hamılelıgın tadını cıkarsak
![]()
nereye gidiyo kocısın kız:44::44::44:
canım dün girdim sınava
sanırım bi açıköğretim bölümüne girebilirim
yaaa canım neden olmuyor kı esının durumuna baktırdınız mı ılk gebelık mı?
Başlık için AMİNNNNNNNN diyorum, Allahım hayırlısıysa hayırlı bir evlat ilerde hayırlı kul olacak bir bebek nasip et inşallah isteyen herkeseeeeeeee... aminnnnnnnnnn
sebepsiz benimki cnmm eşimede baktırdık bi sorun yok yüce rabbim daha beni annelik makamına layık görmüyo sanırım...
ama çewremdeki herkez bana sen çok iyi bi anne olucağına eminiz diyoinşallah rabbim çok bekletmez benidee
![]()
kızz heç sorma pazartesi günleri benim dip bucak temizlik günüm yemekti şuydu buydu derken
yorgunluktan maymuna döndüm haa
ben yumutlama günlerimi iyi degerlendirdim ya bakalı kismett yarın bellı olcak
nasılsın bu arada canım
hadı bakalım ınsallah bebıs gelır bu sefer ben de nasıl olayım canım vallahı sıkıldım artık bebek ıslerıyle ugrasmaktan psıkolojım duzelmıyorbır an once gelse su bebıslerde hamılelıgın tadını cıkarsak
![]()
tatlım inş en kısa zmaanda kalırsın
işe gidecek biyere değil ama akşamları evde olmuyor restoranda çalıştığı için
ben seni kpssy girecen sanmıştımda neyseki geçmiş inşallah güzel geçmiştir
bende bı yere gidiyo sandım
mood merhaba canım ama benim çıkmam lazım iyi gecelr
sebepsiz benimki cnmm eşimede baktırdık bi sorun yok yüce rabbim daha beni annelik makamına layık görmüyo sanırım...
ama çewremdeki herkez bana sen çok iyi bi anne olucağına eminiz diyoinşallah rabbim çok bekletmez benidee
![]()
kız devlettemı verdınız esının spermını nasıl oluyo bana da bi deyın eger kırmızı kartı ersem esım de sperm vercekde
hadiye sesime gel anam hu huu :13:![]()
gene çay içecem haaa![]()
canım adetin çok gecikmiş kanda baktırdınmı
üstelik çekinme doktoruna sor
bu akıntılar felan hamileykende oluyor
ah cnm ya az dediysem damla değil yani hiç pedim dolmadı...
yani dierlerine nazaran az geliyo ama işte benimkide saçma bi hewess![]()
hadiskooooooo nerelerdesinn kuzummmm ....
sabah biras geçmişi okudum da yazılarını çok beğendimm çok haklısınnnn ......
merhaba cnmmm ok iyi geceler sana tatlı rüyalarr bende çıkıcam birasdan zatennişe gidecek biyere değil ama akşamları evde olmuyor restoranda çalıştığı için
ben seni kpssy girecen sanmıştımda neyseki geçmiş inşallah güzel geçmiştir
mood merhaba canım ama benim çıkmam lazım iyi gecelr
yok cnmidrare sıkışıp gidiyorum karından bakıyo zaten kendi dr.ma gitmedim takip için burdaki dandirik bi dr.dewlet hastanesi nde baktırdım yani ...hatta en son gittiğimde kayıtçı kız dr.a dioki çok sık gelmiş bu hasta ne bölecanım ınsallah en kısa zamanda anne olursun yumurta takıbını vajınal ultrasondan mı yapıyor doktor?
yok cnm ben özel hastanede gittim ilk olarak bi kaçkez eşimede orda yaptırmıştım ....eşime küçük bi kap werdiler git işini hallet getir dediler ....gülüm bayaa bi zorlanmıştı kan ter içinde kalmıştıı doğal olarakk ...allahtan bişey çıkmadıı...tatlım inş en kısa zmaanda kalırsın
kız devlettemı verdınız esının spermını nasıl oluyo bana da bi deyın eger kırmızı kartı ersem esım de sperm vercekde
inşallahhh sende gerek kalmaz cnmm
hadiskooooo nbrsin cnmm
merhaba cnmmm ok iyi geceler sana tatlı rüyalarr bende çıkıcam birasdan zatenn
yok cnmidrare sıkışıp gidiyorum karından bakıyo zaten kendi dr.ma gitmedim takip için burdaki dandirik bi dr.dewlet hastanesi nde baktırdım yani ...hatta en son gittiğimde kayıtçı kız dr.a dioki çok sık gelmiş bu hasta ne bölesinir oldum gıcıkkk şeyy içimden başına gelirse görürsün ne olduğunu dedimmm...dr.da yumoş takibi yapıyoruz o yüzden die bilgilendirdi kızı.....
ters tarafıma gelseydi iyice bi haşlardım kızıda işte günümde diildimm...
yok cnm ben özel hastanede gittim ilk olarak bi kaçkez eşimede orda yaptırmıştım ....eşime küçük bi kap werdiler git işini hallet getir dediler ....gülüm bayaa bi zorlanmıştı kan ter içinde kalmıştıı doğal olarakk ...allahtan bişey çıkmadıı...
inşallahhh sende gerek kalmaz cnmm
hadiskooooo nbrsin cnmm
ayy inş gerek kalmaz tatlım ya:18::18::18::18::18: