Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

evet canim ben de öyle elimden geleni yaptim, gerisi allaha kalmis :31::31::31: benim persembe günü canim, gögüslerim agriyo ve oturup kaldikca da rahim kasilmalari oluyor, zaten kirmizilar baslayinca cekiyorum ilk biraz sonrasi kolay.. bakalim gecikme olmadan gelsin diyorum ya, gecen sefer gece gelmisti hem de cok agriyla, sabaha kadar uyuyamistim üzüntüden, diyorum sabahtan gel nolur geleceksen :1::1::1: benim 1 sene öncesine kadar öyle güzeldi ki adet düzenim, tam 31.günü sabahi gelirdi, üstelik de dk hapi kullanmadim ben.. simdi ooohhh... iki gün gecikse bile razi oluyorum bi keresinde iki ay adet görmedim ya :30: bakalim senden ne gibi haberler alicaz :16::16::16::16:

tabi canım bu ay bide yumurtam pek büyümemişti ben genede çalıştım vallaa işimi şansa bırakmadım :16: yaa canım evlendim benimde düzenim alt üst oldu şimdi 33 günde bi adet oluyom bakalım bu ay nasıl olcak glukofen yüzünden erken gelir heraldee :26:

kızz rüyalar çıkar inşallah kırmızılar gelene kadar umudunu yitirme sende başak gibi güzel haberler verirsin inşallah :16::16:

kızz dikkat et yorma kendini akıllım bazı bünyelerde belirti vermez benim ilk ay olmamıştı iğneden sonraki ay hamile olmuştum. bekle umudunu yitirme

ayyyyy hade bakalım belinaysu pelin ve senden hamiş haberleri gelsin :16::16::16:
diğer arkadaşlarıda unutmadım hade bakalım sürüyün ayakları kızlaarrr gelsin bebişlerrrrrr :10::10::10::10:

hani ben hanii bitti aramızdaki herşey bitti kız daha benim kırmızılar gelmedi alla alla

kızz rüyalar çıkar inşallah kırmızılar gelene kadar umudunu yitirme sende başak gibi güzel haberler verirsin inşallah :16::16:

kızz dikkat et yorma kendini akıllım bazı bünyelerde belirti vermez benim ilk ay olmamıştı iğneden sonraki ay hamile olmuştum. bekle umudunu yitirme

ayyyyy hade bakalım belinaysu pelin ve senden hamiş haberleri gelsin :16::16::16:
diğer arkadaşlarıda unutmadım hade bakalım sürüyün ayakları kızlaarrr gelsin bebişlerrrrrr :10::10::10::10:

pardon bana yazmışsın zaten heehe geri aldım sözümü seviom kız seni

çok şükür iyiyim biraz sabahları bulantı oluyo ama çabucacık geçiyo. ayın 5 inde kontrolümm. çok sabırsızlanıyorummm :)))

oldu teyzesiii kocaman oldu bebiş :))) bugün ilk defa biri bana sen hamilemisin dedi :)) göbüşşş çıkmaya başladıı azcık canımmm yani şöyle söyleyeyimmm yuvarlacık oldu göbüşümmm kıyafetler artık olmuyooo :))9

ay ne güzeeel darısı başımıza inşallahhhh :16::16::16::52: benimki daha hamiş olmadan şişti göbişim gören beni hamiş sanıyo 4-5 aylık var nerdeysee :17::17: ühü iştee keşke içi dolu olsaydı içim yanmazdıı :50::50:

kactın işte kactınn:84::84::84::84::84:

kocısım götrr mutlaka sınama avm gezdrr kendıde cok sever bıde yemegı cok severız ooh ama işte cok erken kalktıgı ıcın bıde kısın hep uyuyarak gecırdı:25::25::25:
yaz gelıyo ohh her aksam yürüyüse cıkarz dondo yerız cekırdek alıp parka gıderz:24::24::24::24:

kış uykusundan uyandı desene ozaman iyi:21:
valla biz anca haftada bir çıkabiliriz izinli olduğunda benimki öğlende gidiyor gecenin bir yarısı geliyor eve:43:
anca tanıdıklarla falan arada çıkabilirim bende

tamam kuzum önemli diil neyseki birden şenlendi topik bekle bekle sıkıldıydım bende :51::51: iyiyim tatlım benimde 3 gündür göğsümün ucuacıyo yaa normalde 8-9 gün var adetime bugün daha 24.günüm glukofen yüzünden erkenmi gelicek nee? bi yönden gelsinde öteki ay için hemen başlayım çalışmalara istiyom öte yandanda şimdi gelirse tam yumurtlama zamanımda izinde olcaas ordada halvet malvet yapamayızki ikide bii utanırım been :17::17: ooy oyy naapsam bilemedim inşallah gelmez hemeeen :50: iznimiz 15inde başlıyo 20 gün izin ben 14 ümde falan olursam tam dönümüze ne güzel yumurtlama zamanım olcak evimizde rahatcana çalışırız :46::16:

izinde nereye gidiyoznu bebgım ya inş bebgın tutumusturda calısmalarla ugrasmassın :16::16::16::16:
basak ne dıyo yumurtala falan fark etmez yapın gıtsın dıyo kız dırek banyo oluyormus bak bebısı tuttu kafana takma bu kadar:16::16:

BAŞAAAAAK BU UYARIMI DİKKATE ALLLLL... sincan da L.hekim diye bi hastane varya( direk yazmayım adını reklam olmasın anladın sen:60: ) aman oraya gitme valla olan bebeği yok gösterirler sanaaaaa:16::16: ben bi krer hamileyken acile gittiydim akşam da burnumda getirdiler hamile hamile kavga ettim gecenin bi yarısı personelle,,, valla hiiiç önemsemiyolar acilmiş hamileymiş bilmem ne...
kız daha minnoşmuş o 4 haftalık yerim ben onu, keseyi görmeniz güzel ama erken çıkmış ortaya,birde değerin yüksek baya kız ikiz olmasınnn:34:

belinaysu canımm sen naptın yaa test bozukmu çıktı??? gelmedi dimi kırmızılar??? yarın bida yapsana test gelmezse çatlamıyomusun meraktan???

nasılsınız kızlar??????????

bende o hastaneyı sevmıyorum ya bana kis var dedı ilac verdı onun üstüne 3 dok gittim hiç biri kıs var demedı yumrtam catlamamıs o kis gibi görükür dedi

canım test cızgısı tam ortada oldu bılemm belkı bozuktur belkı ben kendımı kanrıyomdur tatlım cok heycanlıyım ama negatf cıktı beklıyorum gelmese dogru kan verecem:10::10:

iyiyim canım mantarı saymazsam vajinal mantar oldu yine her ay tam yumurtlama zamanları oluyor çalışmalar aksıyor üstüne bide kaşıntı yanma oluyor bende gittim fitil antibiyotik yazdırdım doktora

gecmiş olsun canım ya bende gecenlerde cok kotu olmuştum tamda yumrtlama zamanıma denk geldi oyle bi yanmam olduki anlatamam doktora söyledim bi tane suya atılıp icilen bi antibiyotık verdi sşimdi daha iyiyim cok şükür ama biz ogünleri kacırmamak icin calışmaları bırakmadık:17::17:

tabi canım bu ay bide yumurtam pek büyümemişti ben genede çalıştım vallaa işimi şansa bırakmadım :16: yaa canım evlendim benimde düzenim alt üst oldu şimdi 33 günde bi adet oluyom bakalım bu ay nasıl olcak glukofen yüzünden erken gelir heraldee :26:

iyi yapmissin hayatim calis calis calismaktan zarar gelmez :17::17::17:

kis ben evlendikten sonra degil, bebek istedigimden beri düzensizlik basladi isin komik tarafi da o zaten.. dr diyo stres diye, ben de inaniyorum ama ne bileyim..

bilmiyorum canım ya dogru söylüyosun bu günleride kacırmıyım...senin adet gelmemiş hala hadi bakalım güzel haberleini bekliyoru....

anladım canım sagol oyle yapıyım dedigin gibi ne olur ne olmaz...sen nasılsın...

evet canım doktorun dedigi yaptık zaten ama cift cizgiyi görünce bi sorayım dedim cok sagolun cevap verdiginiz icin icim rahatladı...bu arada regencim hamişlikte cok belirti olmuyoki hic belirtisiz hamiş kalan arkadaşlarım var inş sende güzel haberler verirsin...

hayirlisi olsun tatlim, allahim kismet edecegi saglikli hayirli bebisler versin bi seneyi gecti bekledim bakalim daha fazla beklemek istemem ama hayirlisiysa böylesi napabilirim dimi?? sen yine de calismanin ucunu birakma bazen kücük bi ihtimal de olsa cift yumurtlama olabiliyor bazen de gec.. elinde geleni yap :34:

bende bi belirti yok tatlım ya 2 gün önce falan karnım agrıyodum hasta olcam sandım gelmedı arada bı agrı yokluyo
uyku desen gece degıl ama gunduz bıraksan aksama kadar uyurumm bugun tek cızgı cıktı oda ortada yanı yapmayı düşünmüyorum hele yarında gecsınde bakalım :31::31::31::31:

tamam canim bekle biraz daha, yalanci negatif de olabilir ya da bi gecikme, ben kendim cok gecikme yasadigim icin biliyorum ne kadar zor bi durum oldugunu..

glukofen erken adet görmeni sağlamaz ben 1 seneden fazla kullandım öyle bir etkisi olmadı

kızlar herkese iyi geceler sabah görüşmek üzere öpüldünüz

iyi gecelr

dumancım merhaba

BAŞAAAAAK BU UYARIMI DİKKATE ALLLLL... sincan da L.hekim diye bi hastane varya( direk yazmayım adını reklam olmasın anladın sen:60: ) aman oraya gitme valla olan bebeği yok gösterirler sanaaaaa:16::16: ben bi krer hamileyken acile gittiydim akşam da burnumda getirdiler hamile hamile kavga ettim gecenin bi yarısı personelle,,, valla hiiiç önemsemiyolar acilmiş hamileymiş bilmem ne...
kız daha minnoşmuş o 4 haftalık yerim ben onu, keseyi görmeniz güzel ama erken çıkmış ortaya,birde değerin yüksek baya kız ikiz olmasınnn:34:

belinaysu canımm sen naptın yaa test bozukmu çıktı??? gelmedi dimi kırmızılar??? yarın bida yapsana test gelmezse çatlamıyomusun meraktan???

amaa ikiz olabilirmi dersiin :53::53::30: banada yüksek gibim geldiydi değeri demek ondan olabilirmiş :46: ay ne güzeeel kız başak milletten ikiz olursa tekini istiyodu bizde ondan isterik vermezsede tekini çalarık :60::60::34:

kış uykusundan uyandı desene ozaman iyi:21:
valla biz anca haftada bir çıkabiliriz izinli olduğunda benimki öğlende gidiyor gecenin bir yarısı geliyor eve:43:
anca tanıdıklarla falan arada çıkabilirim bende

uynadı abla :60:
senınkıde zor abla ya benım kocıs kıskanc oldugu ıcın benı tek basına bıyere yollamıyo hele bugun carsıda beklıyodum kocısı ana 2 tane hayvan ş.... güya laf attı normalde ck gucluyum ama tek olunca korkagın tekıyım kendımı tutum baktım karsıdan kocıs gelıyo yanına gıdıp sarılıp bi agladım:14: bu olydan snra zaten kocıs benı asla dısarı cıkkarmaz:25::25:

gecmiş olsun canım ya bende gecenlerde cok kotu olmuştum tamda yumrtlama zamanıma denk geldi oyle bi yanmam olduki anlatamam doktora söyledim bi tane suya atılıp icilen bi antibiyotık verdi sşimdi daha iyiyim cok şükür ama biz ogünleri kacırmamak icin calışmaları bırakmadık:17::17:

bazen bizde çalışma yapıyoruz ama acılı oluyor onun içinde sık olmuyor hem bulaşıcı oluyor birde
neyseki bu sefer dün başladı bugün hemen ilaçlarımı aldım çabucak geçsin diye

izinde nereye gidiyoznu bebgım ya inş bebgın tutumusturda calısmalarla ugrasmassın :16::16::16::16:
basak ne dıyo yumurtala falan fark etmez yapın gıtsın dıyo kız dırek banyo oluyormus bak bebısı tuttu kafana takma bu kadar:16::16:

bende o hastaneyı sevmıyorum ya bana kis var dedı ilac verdı onun üstüne 3 dok gittim hiç biri kıs var demedı yumrtam catlamamıs o kis gibi görükür dedi

canım test cızgısı tam ortada oldu bılemm belkı bozuktur belkı ben kendımı kanrıyomdur tatlım cok heycanlıyım ama negatf cıktı beklıyorum gelmese dogru kan verecem:10::10:

siz nerde oturuyorsunuz ki sincandaki o hastaneyi biliyorsunuz kizlar???? :44::44::44::44::44:

evet ben de cok iyi seyler duymadim o hastaneyle ilgili olarak tek degil zaten subesi var onun..

selam kızlar nabersiniz...bişey sorcam ya ne olur cevap verin şimdi ben cuma günü catlatma ignesi oldum doktorum 3 gün calışma yapın dedi biz calışmaları bitirdik ama bugun ovulasyon testi yaptım cift cizgi cıktı niye böyle olduki benim yumoşun catlamış olması gerek..acaba igneden dolayımı boyle oldu yoksa ikinci bi yumoşmu catlamaya hazırlanıyo doktorumda bi yumoşun var demişti off ya anlamadımki:26::26:

bence sen hamiş kaldın ondan haylaa çift çizgi çıkıyoo içime doğduuu :16::16::16::1: kuzum iğneyi ne kadara aldın doktorun özeldemi devlettemi nereye nasıl vurdurdun biraz anlatırmısın canım :16::16:

vucüdun sana bi işaret göndermiştir mutalak cnm bi dinlemeye çalış kendini bişi vardır mutlaka belirti... inşallah güzel haberler alıcaz senden...

iyi yapmissin hayatim calis calis calismaktan zarar gelmez :17::17::17:

kis ben evlendikten sonra degil, bebek istedigimden beri düzensizlik basladi isin komik tarafi da o zaten.. dr diyo stres diye, ben de inaniyorum ama ne bileyim..

hayirlisi olsun tatlim, allahim kismet edecegi saglikli hayirli bebisler versin bi seneyi gecti bekledim bakalim daha fazla beklemek istemem ama hayirlisiysa böylesi napabilirim dimi?? sen yine de calismanin ucunu birakma bazen kücük bi ihtimal de olsa cift yumurtlama olabiliyor bazen de gec.. elinde geleni yap :34:

tamam canim bekle biraz daha, yalanci negatif de olabilir ya da bi gecikme, ben kendim cok gecikme yasadigim icin biliyorum ne kadar zor bi durum oldugunu..

evet canım rabbim ol dedimi olcak inş...onemli olan hayırlısıyla saglıklı bebişler nasip etsin dedigin gibi...inş cok beklemeden rabbim nasip eder hepimize...yok bırakmıyorum zaten ne olur ne olmaz ben işi saglama alayım elimden geleni yapayım nasipse olur zaten:39:

kızlar herkese iyi geceler sabah görüşmek üzere öpüldünüz

iyi geceler tatlım:16::16::16::16:

vucüdun sana bi işaret göndermiştir mutalak cnm bi dinlemeye çalış kendini bişi vardır mutlaka belirti... inşallah güzel haberler alıcaz senden...

suan ıcımde bulundugu durum ya aglamak geliyo ıcımden ya gülmekk:27::27::27::27:

kırmzılar gelecekse gelsede bende bu sıkıntıdan kurtulsam:25::25:

Back
X