Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kıssssssssss belinay daha doymadınmı kuzum ben çıkçam birazdan hadeeeeeeeeeee:27:

oh yarasın tosuncuk olsun annesi hayallere bakkk ama hayali bile güsel yarın hakikatin görücez inş tatlım

ay ne hayallerım var odasını bılem begendım:21::21::21::21:

ohhhhhhhhhhhhhhhh yarasın tatlım hem sana hem bebişine afiyet şeker olsun cnm benim:32::nazar:

:16::16::16::16::16::16: ayy ıns bebgım vardır zaten hamıle kalyım herkez agzıma bısey dıkar kesın 100 kılo olurumm:1::1:

ben tufek haneye gıdıyorum:10::10:

ha bide kzılar süt buharınndan adetım gecıkmıs olabılır mi:44::44::44:

neyse kızlar ben kaçtım size doyum olmuyo ama napayım saat koşturuyo körolası saat grşrüz beni özleyin iyimi kocaman öpüyorum sizi güzellikler iyi haberlerinizi bekliyom belinay ve hadisko hadi bakalım hayırlısı anne adayları:49: bay bayyyyyyyyyyyyyy:54:daha kuaföre gidicem fön çektirmeye anca hazırlanırım cicilerimi giyeyim gideyim :54:

düşük yapan oldumu aranızda hiç şimdi düşükte adet gelirmi oda düşündürüo beni hiç yaşamadım nasıl oluo

yada ben anlamasam aylar sonra düşük ortaya çıkıomu

canım ben ilk bebeğimi kaybettim ama kalbi durmuştu hiç anlamadım muayeneye gittiğimde dr söyledi kanamam falan olmamıştı kürtajla aldılar

neyse kızlar ben kaçtım size doyum olmuyo ama napayım saat koşturuyo körolası saat grşrüz beni özleyin iyimi kocaman öpüyorum sizi güzellikler iyi haberlerinizi bekliyom belinay ve hadisko hadi bakalım hayırlısı anne adayları:49: bay bayyyyyyyyyyyyyy:54:daha kuaföre gidicem fön çektirmeye anca hazırlanırım cicilerimi giyeyim gideyim :54:

hadi canım benim yerimede löpür löpür götür cicişlerini giy ama açık olmasın saçını başını yolarıs bak :)

Back
X