şımar kız koyver gitsin
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy bak şimdi öylemi diyon kısssssssssss:119::124:

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şımar kız koyver gitsin
amannnnnnnnnn cnm dikkat et kendine
olsun kızz toplatırım olmadı :)
olsun kızz toplatırım olmadı :)
kıssssssssss belinay daha doymadınmı kuzum ben çıkçam birazdan hadeeeeeeeeeee![]()
düşük yapan oldumu aranızda hiç şimdi düşükte adet gelirmi oda düşündürüo beni hiç yaşamadım nasıl oluo
:125::125: yedım geldım kız anca hazıradım yedım ohhh bebgıme yarasıntabı varsa
![]()
toplayamazsın dedin ya yok kız alındınmı yoksa sözüm geri ozaman
:125::125: yedım geldım kız anca hazıradım yedım ohhh bebgıme yarasıntabı varsa
![]()
oh yarasın tosuncuk olsun annesi hayallere bakkk ama hayali bile güsel yarın hakikatin görücez inş tatlım
ohhhhhhhhhhhhhhhh yarasın tatlım hem sana hem bebişine afiyet şeker olsun cnm benim![]()
ay ne hayallerım var odasını bılem begendım
ayy ıns bebgım vardır zaten hamıle kalyım herkez agzıma bısey dıkar kesın 100 kılo olurumm
![]()
düşük yapan oldumu aranızda hiç şimdi düşükte adet gelirmi oda düşündürüo beni hiç yaşamadım nasıl oluo
yada ben anlamasam aylar sonra düşük ortaya çıkıomu
neyse kızlar ben kaçtım size doyum olmuyo ama napayım saat koşturuyo körolası saat grşrüz beni özleyin iyimi kocaman öpüyorum sizi güzellikler iyi haberlerinizi bekliyom belinay ve hadisko hadi bakalım hayırlısı anne adaylarıbay bayyyyyyyyyyyyyy
daha kuaföre gidicem fön çektirmeye anca hazırlanırım cicilerimi giyeyim gideyim
![]()
hadi canım benim yerimede löpür löpür götür cicişlerini giy ama açık olmasın saçını başını yolarıs bak :)