Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Kız seninde mi günün geçtii:53::53::53::52::52:
Anam hakkaten noliyiiii ya maşallahhh:nazar::nazar::emir_bebek::49:
Yoookk sıralama bu değişmezzz:27:

bak gör önce ben kalıcam hadi yarışalım kızla belki bu gazla hepimiz hamiş kalırızzz...:)iiii fikir düşündümdee ama dedim size bakın ben sırasını sölicem hamiş kalayım ben geldim die herkes hamiş kalıcak inşşş

Aman buu gece çok yavaşsınız bacılar hızıma yetişemiyorsunuzz:62::66::66::64::64::64::52::122::119::92: ben çıkayımda anacuğumla konuşayumm:102::102:

Kız seninde mi günün geçtii:53::53::53::52::52:
Anam hakkaten noliyiiii ya maşallahhh:nazar::nazar::emir_bebek::49:
Yoookk sıralama bu değişmezzz:27:

giiiiizzzzzzzzz bugündü iste gecti sayilir... askolsun yaaa diyorum ki hamissem zaten bozulcak sira... degilsem caninin sagolsun senin sirana uyarim :9::9::9::9::9::9::9::9::9: ayyy midem halen düzelmedi yaaa...

Kız iyi bakk o bengisu Allah seni ne etmesin emiiii
Tövbee olur mu öyle şey Allah isteyen herkese versin canımmm
Ben dua ederken bile ilk başkalarına sonra kendime
Nasıl istemem hamile olmanı Allah korusunn:14:

anam yorgunluk ayakta uyuyom diom yok kızz hepimiz birbirimizin hamiş kalmasının kendimizden önce istio allah razı olsun ve hepsine hepimize sağlıklı eli yüzü düzgün hayırlı bebeler versin her duamda varsınız birde dualarımızı eksik etmeyelim iyiki varsınız

valla canim ben de bi rus arkidesten ögrendim.. burda rus marketi var, orda satilan bi tür sos var karamelli onu aliyorsun, margarinle karistiriyorsun, milyöf hamurunun büyükleri var böyle yarim tepsi kadar 4 tane de ondan.. önce teker teker onlar pisiyor firinda, sonra kat hamur bi kat krema güzel olyuor yani.. tahminimce pudingle de güzel olur :56::56::56::56:

hım sen yurt dısındaydın demı kız nız o kremeyı bura bulmayızkı:25::25:

kızlar ben geldim geçmiş baya geçmiş yani oku oku bitmedi bigün açmadım maşalah kızlar durumumu da kimde merak etmemiş moodla sevinç haricinde kimse merak etmemiş siz etmediniz ben anlatım inş bombayı patlatıcam belinaysu ve reg lisi geçen gacılarla

bugün çok yorgun hissediorum ayaklarımın altı yanıo sanki kapalı ayakkabıda kalmış yürüyüş yapmışımda yorulmuşum gbi adet ağrılarım yine başladı gelen yuk bel ağrım çok ve gözleirm yanıo komşuda oturamadı ayakta uyucaktım nerdeyse çok yorgunum çok ve bilmiorum ama önemli değişikliğim şu karın altı şiş gibi dolgun dolgun adet olamadım diemi yah iki akşamdırda baş ağrım nnüksetti

bende hec belirtı yok:18:

Ay Hadi bakalım inşallah gebesindir leee
Hayırlıysa hakkınızda tabi.Kız diyordum ya hani
Kasıklarım ağrıyo diye cesaretimi topladım gittim valla doktora
Enfeksiyon mantar bide kist çıktı
Çok şükür kötü bir şey çıkmadı:31:

Kız Belinaysu ile sana artık gebe gözüyle bakıyorum ondan yazmadım:9:

canım bedede agrı var bende aynı şeylerden şüpe edıyorum yaa:18::18:

ama belinaysunun ismi geçti hıh küsüm işte sen benim hamiş olmamı istemiomusun :)
annem rabbim hepimize yastsın bu güsel duyguyu:16:

Aman buu gece çok yavaşsınız bacılar hızıma yetişemiyorsunuzz:62::66::66::64::64::64::52::122::119::92: ben çıkayımda anacuğumla konuşayumm:102::102:

cabuk gel kız:4::4:

muhtemelen vardir da canim adi ne kimbilir.. ama karamelli puding gibi bir sey öyle anlatayim...

amin canım hepimize kız ben takılıorum merveye allahım umutlarımızı yarım bırakmasın hepimiz allahın izniyle doğurcazzzz

giiiiizzzzzzzzz bugündü iste gecti sayilir... askolsun yaaa diyorum ki hamissem zaten bozulcak sira... degilsem caninin sagolsun senin sirana uyarim :9::9::9::9::9::9::9::9::9: ayyy midem halen düzelmedi yaaa...

İnşallah üşütme felan değildir kızz Şaka yaptım canım benim
İlk sıra senin olsun:27::49:hayırlısı olsun yaa

İnşallah üşütme felan değildir kızz Şaka yaptım canım benim
İlk sıra senin olsun:27::49:hayırlısı olsun yaa

yok canim ne üsütmesi cok yedim aksam üstüne dogru da ondan bulaniyor :9::9::9::9: sucumu da biliyorum hani.. malum pasta yaptim, üstüne de cips yedim diyet felan da gitti.. ama 2,5 saat de yürüdüm yaaa o ona denk gelir galiba :9::9::9::9:

ya su bebis bi gelseyde bu gerginligi atacaktim da üstümden, kendimi disari atiyorum eve geliyorum yemege veriyorum.. oooffff of... gelin bebisler artik yaaaaaaaa......

canım 1 neydı negatıf dedı inş artar ya kocam yanılma payıda olsa idrarda 2 cizgiyi duyunca dünyalar onun oldu:14::14:

zor ama tabi yaa bi yerde pozitif bi yerde negatif insan altüst olur,,ama hemen moral bozma sen yinede olurmu bunu bilir bunu söylerriimmm

zor ama tabi yaa bi yerde pozitif bi yerde negatif insan altüst olur,,ama hemen moral bozma sen yinede olurmu bunu bilir bunu söylerriimmm

şöyle düşünüyyorum 1 haftalık bile olsa degerım cok dusuk 5 üstünde cıkmazmıydı ayy kafam cok karısık:44::44::44::26::26::26::25:

şöyle düşünüyyorum 1 haftalık bile olsa degerım cok dusuk 5 üstünde cıkmazmıydı ayy kafam cok karısık:44::44::44::26::26::26::25:

yaa aslında öyle geç döllenmede olsa adet gecikince çıkması lazımdı ama bu işlerde bazen aklımızın ermediği öyle çok şey oluyoki... 1-2 gün daha zaman ver kendine kırmızılar gelmezse tekrar test yap eğer yine negatif olursa dr a görün cnm neden gelmyo kırmızılar diye.

Anam noliyiii ya ben bu topiğe gelmem uğurlu oldu galiba:)
Hamile bağğyaan sayısında artış var maşallah:nazar:
Sıra Bengisu da hadi bakalım sonra nazemir de sonrada Regende:)
Sonra mood da sonrada sewinçte ee en sonda bendee bu gdişlee:31::49:

hadi inşallah ağzından bal damlıyo

Ay Hadi bakalım inşallah gebesindir leee
Hayırlıysa hakkınızda tabi.Kız diyordum ya hani
Kasıklarım ağrıyo diye cesaretimi topladım gittim valla doktora
Enfeksiyon mantar bide kist çıktı
Çok şükür kötü bir şey çıkmadı:31:

aman o mantardan az çekmiyom ben neyseki fitille 2 günde kurtuldum sende kurtulursun inşallah

yaa aslında öyle geç döllenmede olsa adet gecikince çıkması lazımdı ama bu işlerde bazen aklımızın ermediği öyle çok şey oluyoki... 1-2 gün daha zaman ver kendine kırmızılar gelmezse tekrar test yap eğer yine negatif olursa dr a görün cnm neden gelmyo kırmızılar diye.

tek istedgım bu zaten hamıs degılsem kırmzılarım gelse pazar gününer kadar bekleyım gelmese gıdeyım dok zatn esımede baktrcaktık rabbım hayrlısnı versın
sevınc de sılık cızgı görmüş kana gitmiş negetif 7 sonra bida vermiş hamıleymıs :44:

canım senın kırmılar geldımı:44:

nazo nereye gttn

geldim canım az ayaklarımı uzatayım dedim sonrada,yemek yiyip hemen çıkmıştık mutfağı öyle bırakmıştım onu topladım makinayı çalıştırdım,daha sonrada çamaşır attım makinaya geldim

tatlım işte bende diyorum ya ilk idrarda çok aşırı silik çıktı ama zor seçiliyodu sonra kan yaptırdık çıkmadı 4-5 gün sonra değer yükselmişti...olabiliyo yani böyle şeyler;)

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 2 ziyaretçi)

nazemir

herkesler nerelere kaçtı ya bende kaçacam şimdi:31:

geldim canım az ayaklarımı uzatayım dedim sonrada,yemek yiyip hemen çıkmıştık mutfağı öyle bırakmıştım onu topladım makinayı çalıştırdım,daha sonrada çamaşır attım makinaya geldim

benımde hafta sonu mısafırım var canım hıc bızı ıstemıyo:36::36::36: ne tezmılkık ne yemek:25::25:

tatlım işte bende diyorum ya ilk idrarda çok aşırı silik çıktı ama zor seçiliyodu sonra kan yaptırdık çıkmadı 4-5 gün sonra değer yükselmişti...olabiliyo yani böyle şeyler;)

ssenindemı basına geldı ay bı umudumu kay bedıyom bı tekrar sevınıyorumm valla arada kaldım bi yandan icim cok rahat kaynanmlar falan dıyo ıcını ferah tut daha belli olmaz dıyo ayy kızlar ne olursunuz bana dua edinn:31::31::31::31:

Back
X