Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kızlar bilemedimki yaa bak geçen bi dizide kadın kocasına bi zarf verdi diğer faturalarla beraber buda evliliğimizin faturası diyee sanırım hamişti onun yazılı olduğu bi kağıtmıdır nedir adam nakmaya fırsatı olmadıydı bakmaya kapı çaldıydı o ara değişik fikir haa evliliğin faturası bebek :60:
ben olsaam napardımki yaa acabaa? bilemedim bak şimdi mini bi zıbın olabilir tulum olabilir emzik olabilir biberon patik olabilir öyle bişiiler alırdım heralde ne biliim farklı bi şekilde verirdim kocişime heraldee ama nasıl kargoyla olabilir bak dediğiniz gibim soonracığımaa zaten güzel romantik bi yemek hazırlardım seksiice giyinirdim yemeğin sonunda kocişimle mum ışığında otururken sana bi hediye vermek istiyorum derdim aldığım bebiş malzemelerini güzelce paketlerdim idrar testim falanda olurdu zaten o pakette güzel renkli çikolatalar şekerler falan olurdu süslerdim bi güzel paketi o paketi verirdim yaani açınca çok şaşırırdı heraldee :26::53::3:

zaten benim ki beni adet gördüm de az oldu saniyor :1::1::1: hani bazen olurya kanama az olur ya da kesik kesik gelir öyle oldu dedim, kirmizilar gercekten de gelirse derim kesilmisti simdi devam ediyo diye... gelmezse büyük bi sok olcak onun icin bebek zaten zemini hazirladim :9::9::9::9::9: ya ben de belki arabaya birakabilirim güzel bi paket.. bi cift ayakkabi ya da benzeri sevimli bir sey ve bi notla (tabi o zaman drdan randevu almis olarak) BABACIGIM BENI GÖRMEYE GELIR MISIN????? :16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

dedimya o notu aldigi anda ya da hemen bi dakka sonrasinda yaninda olmak isterim, sarilmak icin... sonra yemege disari da cikariz sorun degil :9:

ben 2.tahmini seçmek istiyorummmm:52::52::52:

tamam canim sana ikinci secenegi veriyoruz ve bunun icin dua ediyoruz :21::21::21::21::21:

Son düzenleme:
zaten benim ki beni adet gördüm de az oldu saniyor :1::1::1: hani bazen olurya kanama az olur ya da kesik kesik gelir öyle oldu dedim, kirmizilar gercekten de gelirse derim kesilmisti simdi devam ediyo diye... gelmezse büyük bi sok olcak onun icin bebek zaten zemini hazirladim :9::9::9::9::9: ya ben de belki arabaya birakabilirim güzel bi paket.. bi cift ayakkabi ya da benzeri sevimli bir sey ve bi notla (tabi o zaman drdan randevu almis olarak) BABACIGIM BENI GÖRMEYE GELIR MISIN????? :16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

dedimya o notu aldigi anda ya da hemen bi dakka sonrasinda yaninda olmak isterim, sarilmak icin... sonra yemege disari da cikariz sorun degil :9:

tamam canim sana ikinci secenegi veriyoruz ve bunun icin dua ediyoruz :21::21::21::21::21:
aa evet çok güzel bi fikirmiş yaa :46::52::16: neden olmasıın süper vallaa bizim arabamız yok henüz o olmazda yatağının içine konabilir gardırobuna konabilir ne biliim başka nerelere konurkii :26::1:

zaten benim ki beni adet gördüm de az oldu saniyor :1::1::1: Hani bazen olurya kanama az olur ya da kesik kesik gelir öyle oldu dedim, kirmizilar gercekten de gelirse derim kesilmisti simdi devam ediyo diye... Gelmezse büyük bi sok olcak onun icin bebek zaten zemini hazirladim :9::9::9::9::9: Ya ben de belki arabaya birakabilirim güzel bi paket.. Bi cift ayakkabi ya da benzeri sevimli bir sey ve bi notla (tabi o zaman drdan randevu almis olarak) [sıze=3]babacıgım benı görmeye gelır mısın?????[/sıze] :16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

Dedimya o notu aldigi anda ya da hemen bi dakka sonrasinda yaninda olmak isterim, sarilmak icin... Sonra yemege disari da cikariz sorun degil :9:

Tamam canim sana ikinci secenegi veriyoruz ve bunun icin dua ediyoruz :21::21::21::21::21:

hamilemisiinnnnnnnn..........

aa evet çok güzel bi fikirmiş yaa :46::52::16: neden olmasıın süper vallaa bizim arabamız yok henüz o olmazda yatağının içine konabilir gardırobuna konabilir ne biliim başka nerelere konurkii :26::1:

eger calisma saatleri sabitse esinin paketi is yerine yollayabilirsin, mesela ne bileyim bi ofite calisan biri de kargo sirketlerinin dagitim yaptigi saatlerde is yerinde olur ama benim esim vardiyali calistigi icin maalesef zor cok zor bi ihtimal.. belki bi arkadasina verirsem o götürür paketi.. ama onun haricinde cok sIk actigi dolaba felan koyabilirsin hic ummadigi anda... hatta sen de hamis oldugunu ögren, randevunu felan ayarla istersen tabiki benim gibi bir sey yapmayi, o arada adet oldum deee ümidi kesilsin :32::32::32::32::32::32: cok fenayim ama iki kati süpriz olsun istiyorum napayimmm :31:

hamilemisiinnnnnnnn..........

ayyyyyyyyyy allah mi söyletti canim :1::1: hosgeldin bu arada.. bilmiyorum tatlim test yapmadim henüz de, hamis olunca eslerinize nasil söyleyeceksiniz diye bi konu actim da kizlarla fikirler topluyorduk.. peki ya sen??? sen nasil söylemeyi düsünüyorsun??

ayyyyyyyyyy allah mi söyletti canim :1::1: Hosgeldin bu arada.. Bilmiyorum tatlim test yapmadim henüz de, hamis olunca eslerinize nasil söyleyeceksiniz diye bi konu actim da kizlarla fikirler topluyorduk.. Peki ya sen??? Sen nasil söylemeyi düsünüyorsun??

canım çok güzel bi konu ama malesefki bizim için o işin heyecanı kalmadı :( 3 kere yaşadık o anı artık hamile olduguma ben bile doludolu sevinemiyorumki eşim havalara uçsun:43: Biz hamile oldugumu öğrenince birbirimizi teselli ediyoruz inşallah bu kez iyi olacak diye:( neyse canınızı sıkmayım gece gece

eger calisma saatleri sabitse esinin paketi is yerine yollayabilirsin, mesela ne bileyim bi ofite calisan biri de kargo sirketlerinin dagitim yaptigi saatlerde is yerinde olur ama benim esim vardiyali calistigi icin maalesef zor cok zor bi ihtimal.. belki bi arkadasina verirsem o götürür paketi.. ama onun haricinde cok sIk actigi dolaba felan koyabilirsin hic ummadigi anda... hatta sen de hamis oldugunu ögren, randevunu felan ayarla istersen tabiki benim gibi bir sey yapmayi, o arada adet oldum deee ümidi kesilsin :32::32::32::32::32::32: cok fenayim ama iki kati süpriz olsun istiyorum napayimmm :31:
hıı o adet oldum yalanı güselmiş :1::34: açıp bakcak hali yokya :60: yok yaa paket iş yerine olmaz karakola paketmi yollıycam kız doğru düzgün karakolda durmuyo devriye atıyo sadece 1 gün nöbetçi okadar ondada yollamam heralde yaa evde yanımda öğrensin isterim :16: yüzünün halini görmek isterim :16::1: evet gardolabına koyabilirim bak haa aklıma yattı o :34::1:

canım çok güzel bi konu ama malesefki bizim için o işin heyecanı kalmadı :( 3 kere yaşadık o anı artık hamile olduguma ben bile doludolu sevinemiyorumki eşim havalara uçsun:43: Biz hamile oldugumu öğrenince birbirimizi teselli ediyoruz inşallah bu kez iyi olacak diye:( neyse canınızı sıkmayım gece gece

inşallah bu sefer mutlu sonla biter

hıı o adet oldum yalanı güselmiş :1::34: açıp bakcak hali yokya :60: yok yaa paket iş yerine olmaz karakola paketmi yollıycam kız doğru düzgün karakolda durmuyo devriye atıyo sadece 1 gün nöbetçi okadar ondada yollamam heralde yaa evde yanımda öğrensin isterim :16: yüzünün halini görmek isterim :16::1: evet gardolabına koyabilirim bak haa aklıma yattı o :34::1:

yani ben de yaninda olmak istiyorum o yüzden evde vermek daha iyi.. evet adet oldum yalani güzel sasirir yani ne alaka hani hastaydin diye.. kiiiiiii dedigin gibi acip bakacak degil ya :17::17::17::17: iyyyyyyy........ sanirim ortaklasa bi fikir cikardik... :1: benim de simdiki planim bu...

yok tatlim esas ben senin canini sIktIysam özür dilerim, düsünemedim eseklik ettim galiba :26::26::26::26: anlatmak istersen tabiki dinleriz, hic öyle düsünme..

ayyyyyyyyyy allah mi söyletti canim :1::1: hosgeldin bu arada.. bilmiyorum tatlim test yapmadim henüz de, hamis olunca eslerinize nasil söyleyeceksiniz diye bi konu actim da kizlarla fikirler topluyorduk.. peki ya sen??? sen nasil söylemeyi düsünüyorsun??

ay hadi inşallah canım yaa hani kız topiğin nerde linkini versene bakalım kimler ne fikirler paylaşmış :1: ay inşallah regenim hamişsindir yaa kaç günde bi adet oluyon kız ne kadar sürede geliyo peki adetin ay heyecanlandım bak yaa :46::16::52: kız bizede hemen haber ver öğrenincee :52::52:

yani ben de yaninda olmak istiyorum o yüzden evde vermek daha iyi.. Evet adet oldum yalani güzel sasirir yani ne alaka hani hastaydin diye.. Kiiiiiii dedigin gibi acip bakacak degil ya :17::17::17::17: Iyyyyyyy........ Sanirim ortaklasa bi fikir cikardik... :1: Benim de simdiki planim bu...

Yok tatlim esas ben senin canini sıktıysam özür dilerim, düsünemedim eseklik ettim galiba :26::26::26::26: Anlatmak istersen tabiki dinleriz, hic öyle düsünme..

aaaa yok cnm yaa ne demek:) konu güzel ama belki bu kez bende sürpriz yapmayı denerim belli olmaz:)

evet hamişkende çok uyurmuş insan bu arada benim daha 26.günüm 4-5 gündür ağrı var göğüs ucumda vede 2 gündür ağrı bu belirtiler erken dimi hamiş diilimdir dimi çünkü 33 günde bi adet biriyim ben ama adetken falan heç ağrım olmazdı bide bu kadar göğsüm ağrımazdı yaa üşüttüm falanmı acabaa nooliy banaa :14::14: zaten yumurtam büyümediği içinde hamiş kalma şansım çok düşüktüü diilimdir heraldee :50:
cnmm allahın işine karışılmazz yüce rabbim ol dediğinde olurrrr biterrr yeterki ollll desinnnn bebişlerimizee:16:

Selam kızlaaaarrrrrrrrrrrrrr:3::3:

slm tatlmmm allahhh hepimizin yüzünü güldürcek en kısa zamanda inşallahhhhh....üzülme gülümmmm:16:

yani ben de yaninda olmak istiyorum o yüzden evde vermek daha iyi.. evet adet oldum yalani güzel sasirir yani ne alaka hani hastaydin diye.. kiiiiiii dedigin gibi acip bakacak degil ya :17::17::17::17: iyyyyyyy........ sanirim ortaklasa bi fikir cikardik... :1: benim de simdiki planim bu...

yok tatlim esas ben senin canini sIktIysam özür dilerim, düsünemedim eseklik ettim galiba :26::26::26::26: anlatmak istersen tabiki dinleriz, hic öyle düsünme..

benim gibi yapın ben hep adet olacağım zamanı biraz geç söylüyorum ki gecikirsem bilmesin diye:23:

Back
X