- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
kızlar bilemedimki yaa bak geçen bi dizide kadın kocasına bi zarf verdi diğer faturalarla beraber buda evliliğimizin faturası diyee sanırım hamişti onun yazılı olduğu bi kağıtmıdır nedir adam nakmaya fırsatı olmadıydı bakmaya kapı çaldıydı o ara değişik fikir haa evliliğin faturası bebek![]()
ben olsaam napardımki yaa acabaa? bilemedim bak şimdi mini bi zıbın olabilir tulum olabilir emzik olabilir biberon patik olabilir öyle bişiiler alırdım heralde ne biliim farklı bi şekilde verirdim kocişime heraldee ama nasıl kargoyla olabilir bak dediğiniz gibim soonracığımaa zaten güzel romantik bi yemek hazırlardım seksiice giyinirdim yemeğin sonunda kocişimle mum ışığında otururken sana bi hediye vermek istiyorum derdim aldığım bebiş malzemelerini güzelce paketlerdim idrar testim falanda olurdu zaten o pakette güzel renkli çikolatalar şekerler falan olurdu süslerdim bi güzel paketi o paketi verirdim yaani açınca çok şaşırırdı heraldee :26:![]()
zaten benim ki beni adet gördüm de az oldu saniyor

dedimya o notu aldigi anda ya da hemen bi dakka sonrasinda yaninda olmak isterim, sarilmak icin... sonra yemege disari da cikariz sorun degil

ben 2.tahmini seçmek istiyorummmm![]()
tamam canim sana ikinci secenegi veriyoruz ve bunun icin dua ediyoruz

Son düzenleme: