Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
seviiinnncccc o ne güzel bi avatar öyle yaa...
teşekkür ederim canım en az seninki kadar güzel
hadiskoo test yaptı 2. çizgi silik çıktı
yarın kan veriyorrr![]()
aaaaaaaaaaaaaaaa valla mi???? kac gün gecmistiki onun?? ben de yarin birgün haber veririm insallah pozitif diye haber veririm tabikiayyyy ama cok sevindim yaaa
gelsin de tebrik edeyim hemen..
bu arada ikimizde ucuyoruz canim avatarlarimizda![]()
evet benim avatar ayyüzlüm demekmiş
1 hafta felan gecikti sanırım
hade sendende iyi bir haber alalım
belinaysudan hiç ses çıkmadı öldük meraktan.:26::26::26:
benim daha 4 gün gecikti ama yaaa.. neyse hayirlisi olsun bakalim bekleyip görücem ben de
evet belinaysuyu ben de merak ediyorum onun sonucu ne oldu acaba.. bir hafta oldu gecikmesi olali..
ay test yaptınmı hiç
böyle gecikmeler olurmuydu :26::26:
bazrn oluyor canim o yüzden biraz beklemeyi tercih ediyorum hep.. normalde olmaz gecikmem yani kist felan yok cok sükür ama cok düsündügüm zamanlarda evet oluyor.. dr da dedi stres yüzünden diye testlerimiz temiz cikti cünkü.. en azindan bi hafta duralim bakalim belki de gelir o zamana kadar kirmizilar da.. tabiki dilegimiz gelmemesinden yana o ayri![]()
ayyy hadi bakalım gelmez inşallah müjdeli haberler alırız
![]()
insallah canim yaa.. dedigim gibi kafaya takmamaya calisiyoyrum simdi heyecan yapsam, kirmizilar gelirse daha beter üzülcem, ama düsünmezsem ve kirmizilar gelirse sadace ilk gün felan morlaim bozuk olur ama sonra kirmizlarla birlikte gider o üzüntü de.. ama yok gelmez de pozitif sonuc alirsam iki kati daha cok sevinirimneyse.. hayirlisi...
sen nasilsin bakalim?? oglusun nasil???
sewincm beniiii anmışşşşşşşşşşşş yirim seniiiiiiiiiiiiii
kızlar ayyy meraktan çatladım yaaa belinay adet oldu mu ne var ne yokkkkkkkkkkkkkk
ben bi geçmiişi okuyum geliyom
sewincm beniiii anmışşşşşşşşşşşş yirim seniiiiiiiiiiiiii
kızlar ayyy meraktan çatladım yaaa belinay adet oldu mu ne var ne yokkkkkkkkkkkkkk
ben bi geçmiişi okuyum geliyom
iyiyim canım çok şükür oğluşumda iyi
test sonuçlarımı bekliyorum
kürtajdan dolayı korunma sürecindeyim![]()
oooo kimler gelmis kimler... taze hamis nasilsin bakalim???
ay bi an önce btsin su sürec o zaman..
valla bilemiyorum zaman geçtikçe gözüm korkuyor tekrar aynı şeyleri yaşamaktan :18::18::18::18:
haklisin canim yaaa, insallah test sonuclarinda hayirli haberler alirsin, bi sorun var muhtemelen cünkü bebeklerin kocamanlarmis kaybettiginde, ama insallah halledilebilecek bir seydir ki bir daha yasamazsin böyle bir sey.. insallah demek isedigimi yanlis anlatmamisimdir :26: