Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

canim benim.benim esimde oyleydi.iyne oluyordum doktor bu gece sart diyordu.ama yok yorgunum falan istemiyorum diyordu:50:.geceleri sessizce agliyordum:43:.kayinvalidemlerde noldu o kadar masraf yapiyoruz bu ayda kalamadin diyordu.ama ne haberi oglu arkasini donderib uyuyordu:ssz:.ama hic ummadigim zamanda kizim oldu.:emir_bebek:tabii simdi sartlar degisdi.o geliyor ben yorgunum diyorum.:46:uzme kendini insallah sendede oyle olucakkkkkkkkkkkk:34::34::49:

ay ne güzel yaa gayene ulaşmışsın sen ben olsam derdim vallaa kaynanama oğlun yumurtlama zamanı geldimmi dönüp kıçını yatıyo diyee kusurun oğlunda olduğunu bilseydide sana yüklenmeseydi hiç diilsee :20: neysem peki nasıl oldunda kaldın sen canım hamiş yaa? :26:

geç evlendik o 33 ben 34 yaşında idim şuan yaş 36 oldu. eşim çok nadir arzular. o yönden duygularını iyi saklar. keyfi yerindeyse her gün yerinde değilse bir ay uğramaz. ilginç bir adam. yüzüne de bir gün söyledim. ben deki şansa bak dedim. başkalarının kocası birlikte olmak için can atar. birde benim duruma bak dedim.

hıı evlendiğinizden beri çalışsaydınız bari yaa :23::23: korunmakla zaman kaybetmediniz inşallah ben 9 ay oldu evleneli korunmadık hiç hayla gelen giden yok iyikide boşa korunmamışız yaa bide pcos var bende ondanda zorluyo bakalım benii:19: neysem hakkatende zormuş işin canım yaa ama aklından çıkar bebiş fikrini akışına bırak bakalım neler olcak stres yapma kendine emin ol birinden birinde tutucaktır :34: ne kadar zamandır korunmuyonuz peki canım? :26:

neyse herkesler gitti sanırım bende çıkiim bari heerkese cümleten iyi uykulaar tatlı ve doğacak bebişlerimizli tatlı rüyalaar koccaman öpüyorum sizii :21::21: hoşçakalıın :3::3:

günaydın kızlar nasılsınız? gününüz güzel geçsin.......:21::21::21::21:[saracım merhaba nasılsın cnm?]

günaydin kizlar... bu sabah hic keyfim yok nedense.. size bi selam vermek istedim..

kızlarrrrrr testi yaptım iki dne aldım ilkinde 15 dk sonra silik çizgim çıktı ikinciiyide yapıorum emin olamadım c koyu çizgi t silik ama görünüoo hamilemiyim kan testi yarın vercekmişim ertesi gün sonuç alıcakmışım aile doktorum çıksada çıkasada gel kan testi yapıcam dedi annemi oluorum şimdi

canım hamiloesin işte benimde ilk silik çıktı hamile olmasan o silikte çıkmazzz heyyyyyyyyyyyy hadiskoooo hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeee duyduk duymayannnn kalmasınnn çok mutlu ettin beni canım hayırlı olsun. darısı isteyenlere

günaydın kızlar nasılsınız? gününüz güzel geçsin.......:21::21::21::21:[saracım merhaba nasılsın cnm?]

günaydın canım tüperin tıkanmış üzme kendini belki bundada bi hayır vardır ALLAHTAN tosun gibi iki oğluşun var ALLAH onlara uzun ömür versin gerisi boş.

kızlarr sabah leyın kırmızı kartı yedım aslında mutluyum en azından daha fazla gecıkmeden geldıler ama hala anlamadıgım neden ıdrarda 2 cıkzgı cıktı hemde 3 teste

şimdi kocıs aradı hazrlan hastaneye gıdecez dıye reglı halıyle gıdılrmıı

selam kızlar benim bir sorunum var bir türlü başedemiyorum. fikri olan varsa lütfen yardımcı olsun. eşimle 2 yıllık evliyiz. 6 ay korunduktan sonra bebek istedik boşuna korunmuşuz eşim varikoselmiş. ameliyatı olduk. ekim 29 son adetimdi. malesef 20 aralıkta düşük sebebi ile kürtaj oldum.ilk ay korundum sonra korunmadım ama gelelimki benim kocam olacak bu adam beni sinir ediyor. yumurtlama günleri ilişkinin önemini bilse bile eğer canı istemiyorsa sen istersen kı... yırt umrunda bile değil. stresten kafayı yeme noktasına geldim. valla başkalarının kocası yeterki karısı yatmak istesin 3 günlük yoldan koşarak gelir benim adam hayır derse asla yapmaz. öyle cazibe falan sökmüyor oduna. ne yapmalıyım bana yardım edin

bebek istemiormu dicem ama ameliyat olmazdı istemese canım yontma işini bizim kızlar iii bilir güler yüz tatlı dil de işe yaramıo seksi kıyafetler alllll:)

kızlarr sabah leyın kırmızı kartı yedım aslında mutluyum en azından daha fazla gecıkmeden geldıler ama hala anlamadıgım neden ıdrarda 2 cıkzgı cıktı hemde 3 teste

şimdi kocıs aradı hazrlan hastaneye gıdecez dıye reglı halıyle gıdılrmıı

canım benim öbür aya hazırlıo kesin seni merak etmeee

canım hamiloesin işte benimde ilk silik çıktı hamile olmasan o silikte çıkmazzz heyyyyyyyyyyyy hadiskoooo hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeee duyduk duymayannnn kalmasınnn çok mutlu ettin beni canım hayırlı olsun. darısı isteyenlere

kız inşalha dedin gibidir bakalım canım dua et olsun kan testi daha ii sonuç verir sevinmek istemiom hemen ayy hamiş gibi hissettim valla şimdi kendimi şımartın kızlarrrr benii:49:

kızlar günaydın nasılsınız bakim yeni bir gün yeni bir umut olsun bugün size :49:hepiniz böle kalasınız inşallahhhhhh

günaydın canım tüperin tıkanmış üzme kendini belki bundada bi hayır vardır ALLAHTAN tosun gibi iki oğluşun var ALLAH onlara uzun ömür versin gerisi boş.

günaydın tatlım öyle cnm herşey allahın takdiri napalım doğru sölüon rabbim oğluşlarıma uzun sağlıklı ömür versin ama hani olsa fena olmaz evdekiler benden meraklı çok istiyolar kısss bakarız diyolar maaile yane neyse sen nassın kuzum?:34:

kız inşalha dedin gibidir bakalım canım dua et olsun kan testi daha ii sonuç verir sevinmek istemiom hemen ayy hamiş gibi hissettim valla şimdi kendimi şımartın kızlarrrr benii:49:

canım inş hamılesınmutlanma bak bende sılık cıktı hatta sonradakıler cok nettı ama negatıf kırmızları gormek uzmuyoda o kana gıdıpde p sonucu almak yıkıyo ınsanı:14::14::14::14::14:

hadi yaa cazibe falan sökmüyoysa o kötüymüş yaa Allahtan benim kocişim öyle diil geçenlerde benimde yumurtlama günlerimden biriydi kocişimede küstüydüm yattıydı oda içime dert olduydu benimde ya yumurtladıysam falan diyee gecenin 2sinde kocişi uyandırdım gözlerini zor açıyodu seni istiyorum özledim falan diye 2 öptüm kur yaptıydım adamda uyku falan kalmadı atladıydı üstüme iş bitincede uyuyabilirsin senle işim bitti didim adam şaştıı neysem sonra sarılıp yattıydık :60::60: neysem ben çeşit çeşit kombinezonlarımı falan giyip çıkıyom karşısına heçte hayır deyemeyoo zaten canına minnet oluyo adamın keşke seninkinede işlesede yapsan söyleme ama yumurtlama günlerini sırnaş seni arzuluyorum de seksiice giyin giyin gez evde hatta önce yüz verme zaten o yanaşacaktır sanaaa sonra pek istemiyomuş gibi öperse falan yapmaa huylanıyorum falan de iyice dayanamıyolar öyle :34: yaani ne biliim değişik taktikler uygula dekolteli seksii gez evde çok yüz verme kendi isteyecektir zaten merak etme sen hadi yumurtlama günüm halvet yapalım dersen adam zorunluluk olarak görür istemez tabii :34: bide dediklerimi uygula bakalım canım :34:

anam gacıya bak neler neler öğretioooo kızzz bengisu kötü örnek olma:)hehe bencede erkekler kadınlarını evde onlara açık olmalarını hergün hemde sen sadece o gün için istersen olmaz bak bnim kocam bana sorar yumurtlama gününe ne kadar var diee çünkü o daha hevesli ayrıca mini bi şort giysem dayanamz gelir öper her defasında sonra saten malum

senin hiç geciikmen oluomudu canım

yok canım hele 8 gun hec gecıkmedım:25::25::25::25: işte buda cok umutlandırdı hele ıdrar tetslerı o kana gıdınce ne gatfı gormek ama kırmızarı gorunce sukrettım sonuclar negatf cıkınca neden gelmıyo dıye korktum

kızlar benım cok sancım var snra gorusurzzz :14::14::14: yatayım ben

Back
X