Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kızlarr sabah leyın kırmızı kartı yedım aslında mutluyum en azından daha fazla gecıkmeden geldıler ama hala anlamadıgım neden ıdrarda 2 cıkzgı cıktı hemde 3 teste

şimdi kocıs aradı hazrlan hastaneye gıdecez dıye reglı halıyle gıdılrmıı

canım adetliyken de gidebilirsin dr a
hakkında hayırlısı olsun canım aklıma acaba şu kimyasal gebelik denen şey geldi pek bi bilgim yok ama sen yinede hiç gecikmediysen şimdiye kadar bi druna görün bence

selammmmm güzellikler nassınız?iyimisiniz?bi 5 dk size bakayım dedim:53::34:

cnmmm nasılsınnnn bebeğimmm ...

HADİSKOOOOOO hamişmisin yoksammmmmmmm ayyyyyyy gözün aydın gülümmmm diyodum sizlere dimiiii oleyyyyy:16:
BELİNAYYYY senin durumlar nasılll gittinmi kan testine yinee hadi sende patlat mutlu hbriiiiiiii gülümm:16:

kızlar dün giremedimm baya bi gezdik alışweriş yaptıkk çok güzel bi gün geçirdimmmm gece geldik ewe direk duş alıp yattımmm uyumuşum hemennn özledim hepiniziii:16:

ay inşallah yaa nerde o günleeeer :16::16::52::52::52: ama zor yaa benimki bakalım kısmet yaa çatladım meraktan vallaa bugün benide heyecanlandırdınız ne güzel bişii yoktu bende bekleyecektim rahat rahaat :18::18::44:

heeeh bi sen eksiktiin ağlamayan :1: ah canım yaa üzülme baban onuda atlatacaktır allah oğlışunuda babanıda sana bağışlasın :16: annem zırlama topiği diil bura kendinize gelin ayoool :20: hadii hopaa 1 2 3 sallaaa :24::8::8::8:

yaa benide heveslendirdiniz naapiim sen kaç günde bi adet görüyodun kaçıncı gününde yaptın peki canım testii? :26: bi sağlık sorunun falan yoktu dimi senin pcos falan hanii? :26:

yok canım bend bi sorun yokta eşimin spermi sayısı düşüktü imkansız denilid bakıcazz artık ben adetimi düzenli o luodum son 4 aydır 1 gün 2 gün geri attı ilkkez gecikti

HADİSKOOOOOO hamişmisin yoksammmmmmmm ayyyyyyy gözün aydın gülümmmm diyodum sizlere dimiiii oleyyyyy:16:
BELİNAYYYY senin durumlar nasılll gittinmi kan testine yinee hadi sende patlat mutlu hbriiiiiiii gülümm:16:

kızlar dün giremedimm baya bi gezdik alışweriş yaptıkk çok güzel bi gün geçirdimmmm gece geldik ewe direk duş alıp yattımmm uyumuşum hemennn özledim hepiniziii:16:

iyiyiim kuzum sen nassın?iyi yapmışsın cnm oh sefan olsun gezmişsin ne güzel tadını çıkar :10::32:

sen anca gezz hehe cnaım benim yerimede gezeydin bari öle dio kızlar ama bakıcam kan testi göstercek herşeyi eşim hamişsin dio göbişin şişti dio

canım adetliyken de gidebilirsin dr a
hakkında hayırlısı olsun canım aklıma acaba şu kimyasal gebelik denen şey geldi pek bi bilgim yok ama sen yinede hiç gecikmediysen şimdiye kadar bi druna görün bence

adet çokmu şuanda gelişi belli olmaz haaa adet yanıltıo ben sana ultrosana görün dedim ama diyeydin çok gecikti bi durmu var diee

neyse grşrüz moodcum hiç kimsesden selam yok öyle olsun hıhhhhhhhhh:19::19::19::19::19:moodcum kocaman öptüm seni ben çıkıyorum çrşıya gidicem bay bayyyyyyyy:79::79::79::79:

kız inşalha dedin gibidir bakalım canım dua et olsun kan testi daha ii sonuç verir sevinmek istemiom hemen ayy hamiş gibi hissettim valla şimdi kendimi şımartın kızlarrrr benii:49:

ama sevgili görümcecik öle demio yok yenge bu negatif dio eşim de dio görmüomusun orda işte pembesi çok silikmiş daha belirgin olcakmış felan diyince düştü moraller ama kızlar moralimi yerine getiridler

yok canım hele 8 gun hec gecıkmedım:25::25::25::25: işte buda cok umutlandırdı hele ıdrar tetslerı o kana gıdınce ne gatfı gormek ama kırmızarı gorunce sukrettım sonuclar negatf cıkınca neden gelmıyo dıye korktum

kızlar benım cok sancım var snra gorusurzzz :14::14::14: yatayım ben
cnmm kırmızıların gelmişşş .....yeni gördüm yazınııı hakkında hayırlısı olsun bebeğimm ...
sen warya benim yaşadığımı yaşamışsınnn...gebelik olmuşurken tutunamadan regliyle atmış oldun bende 2 defa bunu yaşadım i,şte :31:

bende bu ay gidicem reglinin 3.günü dr.a ...eğer sende gidiceksen 3.günü git test yapılıyo reglinin 3.günü ..ben daha önce yine gitmiştimm....regli halinde alttan muayene ediyo dr.biraz pis bi durum tabii ama bebeiş için herşeye değer...gülümm üzülme olurmuu

günaydın tatlım öyle cnm herşey allahın takdiri napalım doğru sölüon rabbim oğluşlarıma uzun sağlıklı ömür versin ama hani olsa fena olmaz evdekiler benden meraklı çok istiyolar kısss bakarız diyolar maaile yane neyse sen nassın kuzum?:34:

ben iyiyim canım inş dilediğin olur kuzularına üçünçü kuzu verirsin.:54:

yok canım hele 8 gun hec gecıkmedım:25::25::25::25: işte buda cok umutlandırdı hele ıdrar tetslerı o kana gıdınce ne gatfı gormek ama kırmızarı gorunce sukrettım sonuclar negatf cıkınca neden gelmıyo dıye korktum

kızlar benım cok sancım var snra gorusurzzz :14::14::14: yatayım ben

kanın düşükse ama adet gördüm diosun ya için rahat etsin ultrsona görün

belinay canım geçmiş olsun canın sağ olsun inş en kısa zamanda göbüşün büyür bebişin seninle olur.

belinay canım geçmiş olsun canın sağ olsun inş en kısa zamanda göbüşün büyür bebişin seninle olur.

Back
X