Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hee yaa bende çok güldüm ne süt dolmasıysa şimdiden :60::60: bende doğurmadım daha hadiskocum ama bilinmiycek bişiyde diilki buu :34: şimdiden ne sütü dolsun kuzum daha büyümezde hemen göğüsler sadece rengi koluyaşır uçlarının ilk zamanlarda bildiğim kadarıyla :34::34:

:9::9::9::9::9::9:

aa başak gelmiş başakkkkkkkkkkkkkkk:3::3::3:

:47: kız başak geçmişi okuyup okuyup kaçma sohbet edek
napıyon bakem bebeemiz nasıl sen nasılsın?:51::51:

ben hazırlandım markete gidiyorum inş 5 dakikaya gelirim bak bir yer egitmeyin ha
gidenin var yaa:27:

geldim kızz sewincccccc oğlunun dişiiii çıkıyomuşşşşşşşşşşşş:52::52::52::52::52::52: nası bi duygu kiiii:26::26::26:

selam hatunlarımmmmmmm misafirlikteyiz . yeşilin bebişinin cinsiyeti belli olmş muuuu

git demedinmi kızz hehehe:)gitmesem kızıon gitsem kızıon napım yaptım küçücük bi kavanoza lazım olmayan dıştan bakıca bulanıklık var gibi içine bakıom dışından göründüüğü gibi değil ne bilim kız bu bulanıkmı değilmi ozaman her yapışımd akontrol edeyim ama kokusu ağır geldi öghhhh dün yemek yiyesim gelmedi kız tabak ölece kaldı ya moralim bozuldu die yada almadı midem ilk kez açım ama yemek gelmedi içimden

kız dün sirkeli ılık su yaptım havlu koydum başıma ilaç içmek istemedim için baş ağrısından öldüm dedim ya dün gözleriim yandı sabah akşama kadar devam etti heran uyucakmışım gibi akşa sizden sonra bi yatmışım 4 saat deliksiz uyumuşum eşim dio hayırdır kızzz ne bu uyku dedim gözlerim başım ağrıo
hihihih meraklı hatun gittin kavanozamı işedin bidee :60::9: valla bendede iştahsızlık var canım yaa 2 gündür boya kokusu fenamı çarptı naaptıysa baya etilenmişim bulantı vardı daha bugün normale döndüm ondada çook acıkana kadar canım bişii yemek istemiyo az bişii yiyom fenaa tıkanıyom hemen şişiyo göbiş anlmadım gitti accayip gaz var bu aralar yaa adetimde yaklaştı ondan 2 gündüy motoyda bozuk

geldim kızz sewincccccc oğlunun dişiiii çıkıyomuşşşşşşşşşşşş:52::52::52::52::52::52: nası bi duygu kiiii:26::26::26:

selam hatunlarımmmmmmm misafirlikteyiz . yeşilin bebişinin cinsiyeti belli olmş muuuu

:16::16::16: süperrrrrrrrrr :27::37::52::24: karışık bir duygu dişi sallanıyor yani dökülecek :9::9:
valla hatırlamıyorum sanırım belli değil

Bnegisu hamile misin kız yoksaa:52:
ah bi bilsem kuzum beliytiley öyle gibim ama inanasım gelmiyo benim biy türlüü :17::17::30::30: 31.günüm bakalım bugün 2-3 güne geliy heyalde gelmesse 35.gün test yapcem :18::18:
inşallah canım benimmmm gelmezde hamiş kalırsın bende kalayım artıkın
inşallah canım yaa senin sat ne zamandı kız nekadar sürede adet oluyodun sen? :26:
Kız benimde uykum düzene girdi çok şükür en geç 1 de yaıyorum sabah 10 gibi kalkıyorum ne güzell
ay sorma kuzum yaa benimde girdi neyseki bozulmaz inşallah uykucu olmaya başladım bu aralar :1::34: kız siz burdamıydınız bende sabahtan beri geçmişi okuyup cevap ayzıyodum millete :1::1:

hoşgeldin:38:
yeşilin bebişinin cinsiyeti belli oldumu bilmiyorum hiç öyle birşey okuduğumu hatırlamıyorum:44:

5 dakikada gittim geldim markete ohh
Başak hoşgeldin pardon hoşgeldinizzzzzz:49:
Kaçıncı haftadasın bebişkommm:emir_bebek:

Back
X