Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Tabiki canım herkes çocuğuyla iyi vakit geçirmek ister
Bende kardeşime baktım biliyorum yani çocuk nasıl bakılır
Ama tabiki benim durumum farklı olduğu için sizlerden illa ikiz istiyorum felan diyorum
Herkesin kendi düşüncesi.ama yokluğu çok kötü evlat hasreti çok zor:31:
doğru canım haklısın sen zaten 2iz 3üz ne ne istiyosan allah sana onu versin en kısa zamanda :16::16: bööyle :49::49: 2 katı kocaman içi bebiş dolu göbişin olsunda dana gibim gez ortalarda :1: ay o dana gibi kısmı pek olmadı galibaa :9::60: koca göbişinle gez demek istemiştim aslında :17::17::16:
hoşbulduk canımmm. gezemedim bugün :(( kayınvalideme yemeğe gitçekdik hasta olmuşş gelme sen sakın dedi ben yemek gönderirim dedi. yemek eve geldi anlayacağın. sonra arkadaşı aradık oturmaya gidelim diye çocukları hastaymış 2-3 gelmeyin sen hamilesin dikkat etmen lazım dediler. anlayacağın kırdım popoyu oturuyom şimdi :)))
ooh yavrim yaa ne iyi kaynanaymış oo ayağına yemek yolluyoo ne güzel vallaa bende hamiş olsam gerçi şimdik annemlerle döncez yaa annem yapay biz yerdik ne güzeeel :16::16::56::1:
neee nasıl yanii 500 müüüü

benimki 3000lerdeydi yanlışmı yaptılar ne

:16::16::16:
ne yanlış yapması kız niye yanlışlık olsun tuhaflık sende :1::1: 6 katı tam değer 6ızmı ne seninkiler ahahah yandın vallaa :60::60::47: kuzum 3üz falan olmasın kız hadi 2iz olsa çok şaşmayıkda daha fazla olursa ya düşünsene her kapıdan cıvır cıvır çocuk koşturuyo olcek hahahy umutsuz ev kadınlarndaki elife dönersin vallaa :1::1: ay gülmeyim başıma falan gelir vallaa ne büyük konuşsam geliyoda biyazcık :18::18: şeey allah gönlüne göre veysin kaç tane istiyosan okaday olsun sağlıklı olsun yetey :21::21::16::16:
valla bak 523 felandı 4. haftada o zaman seninki üçüz felan :9::9::9:
bencede öyle bişii galibaa :26::26:
Kız susuuun tövbee sağlıcakla gelsinde hele ikizi üçüzü
kapatın bu konuyu hele Allah'ın gücüne gitmesin
he bacım doğru söylüyom ama hakket yüksekmiş o değerler eğer cidden okadarlıksa çoğul gebelik gibim gözüküyo canım :34::34:
bende ilk zamanlar çok limon yiyodum. ben aşermiyorum şimdilik. tabiii şımarıklığına isteklerim tükenmiyo :))) bu fırsat ele kaç kere geçer kullanmak lazım :))
bencede kullan kullan oooh ne güzel valla ah bende hamiş olsam memleketlerimize tatile gidicez ya ne güzel el üstünde tutulurdum her istediğimi yaptırırdım gerçi annemler zaten yaparlarda hep acep kaynanamgilde yaparmıydı gerçi onlarda yaparda istemeye utanırım ben amaan hamişken istemesi daha kolay olurdu yaa :1::1::34:

saol tatlım
hepinize dua edecem Allahım korusun ve gönlünüzdekini en kısa zamanda versin aminnn
Amin canım aaamiiiiiiiiin hepiciğimizin bebişinide versin inşallah tez ve en hayırlı zamandaa :46::16::16:
başaaak bengisuuu kızartmayla yağda yumurtayla filan vedalaşın:20::20: kız bengisu sendemi hamişsin yoksa hı:32::32: valla bende çok seviyorum hatta hamişken filan yiyodum ara ara ama şimdi kızıyorum kendime mis gibi haşlanmış yumurtayla beslemek varken öyle vıcık vıcık şeyler yedirirlirmi hiç bebeişe....başaaaakkkkk maydonoz yemeeeee.....maydonoz idrar söktürücü oldugu için düşüğe de neden olabiliyo cnm riske girmeyelim olurmu....

kselcim sana ne sorucam 13 haftalıksın ya göbüş çıkmaya başladımı???
yaa ühüü vedalaşamam ben yaa accık yağ koyuyomki zaten yumurtayaa pattis kızartmasınıda zaten anca şimdilerde yirim bida kızartma kokusundan yiyememki zateeen :25::25: bıyakın accık yiyiiim nooluuuy :14::14:
napım canım haketti öle karar verdim bende haber vermicem bilmiomki kahverengi halkada belirgin çıkmış-senin adetin bi geçsin öle yap en az 4 gün geçsin ben erken yapmışltım adet gelmeden 3 gün önce ondan sende erken yapma 4-5 gün geçsin inşallah hamişliktendir
he yaa haketmiş vallaa :63::63: sööleme kız sonucu bi müddet çatlat meraktan :52::52: bitek bize söyle sen hemen öğrenir öğrenmez :46::52::52: sır çıkmaz bizden :34::1::1:
bugece bişi olmazda doktorun yanına grince benim kalp yerinden fırlar herhalde eğer dönmessem polisi jandarmaları arayın haa :)haber vermedi daha merak ettik diee
bence ambulansı arayak yolda falan fenalaşırsan o lazım olcek annem :1: ay allah korusun kuzum yaa neyse hemencecik sonuçları alınca koşcen yok yok koşma bebişe bişicik olmasın hızlıca gelcen inşalah yanımızaa :52::46::16::16:

neysem kimseley yok bekledim gelen yok bende gidem yatam bari bu arada eğer hamişsem diye merak ettimde hemen bende alttaki bebek gelişimi çizelgesinden yapabilmek için hesapladımda doğum tarihi 18 ocak diyo ay yaa ne güzel oluuuy neyse ben daha fazla heveslenmeden çıkacam sonya olmayınca çok üsülürüm :14: zaten idyayımda bi oytasını bulamadı ha sabah kalktığımda gece su içemediğimden idrarım kop koyu ve kokulu oluyo 2.side öyle oluyo genelde sonya ben su içtikçe açılıyo rengi kokuda gidiyo ben hamiş diilim anlaşılan ozaman yaav neyse zaten bu aydan çok ümidimde yoktu zaten neysem kısmet yaa adetim gelcek gibim başladı belirtilerim dizlerim ağrımaya başladdı bugün olcek gibiydi belirtilerdende olmadı bakalım kısmet? belkim yarın geliy :18::18: neyse hadi ben kaçtım aykidişley hadi iyi uykulay size hoşçakalııın :21::21::3::3:

günaydın yeşilim ne yapıyosun nasıl gidiyo hamielik
merhaba canm çok şükür iyi gidiyor sen napıyosun nasıl gidiyor tatlım ?
geldim kızz sewincccccc oğlunun dişiiii çıkıyomuşşşşşşşşşşşş:52::52::52::52::52::52: nası bi duygu kiiii:26::26::26:

selam hatunlarımmmmmmm misafirlikteyiz . yeşilin bebişinin cinsiyeti belli olmş muuuu
canımcım dr a en son gittiğimde erkek gibi demişti 2 hafta sonra gel kesin söylerim demişti :34:
hoşgeldin:38:
yeşilin bebişinin cinsiyeti belli oldumu bilmiyorum hiç öyle birşey okuduğumu hatırlamıyorum:44:

nazoş ne çabuk unuttun canım sana demiştim ya erkek gibi dedi dr diye:20: tabi kesin değil henüz :1:

herkese günaydın canlarımmm :16::16::16::16:
ben bugün akşam kocişle mersine gidiyorum onun eğitim semineri varmış antalyada beni mersine bırakacak ohhh annem bana bakacak çok mutluyum :21::21::21::21::21::21: kesin kilo alır dönerim:1:

merhaba canm çok şükür iyi gidiyor sen napıyosun nasıl gidiyor tatlım ?

canımcım dr a en son gittiğimde erkek gibi demişti 2 hafta sonra gel kesin söylerim demişti :34:

nazoş ne çabuk unuttun canım sana demiştim ya erkek gibi dedi dr diye:20: tabi kesin değil henüz :1:

benim iyi canım napim aynı göbüş büyüyo artık ama hala otobüste yer vermiyolar hainler geçen yaşlı bi kadın hamilemisin dedi ecet dedim kalktı yer verdi yok felan dedim ama kadın kalktı şimdiki gençlik uçarı olmuş.:37:

benim iyi canım napim aynı göbüş büyüyo artık ama hala otobüste yer vermiyolar hainler geçen yaşlı bi kadın hamilemisin dedi ecet dedim kalktı yer verdi yok felan dedim ama kadın kalktı şimdiki gençlik uçarı olmuş.:37:
benimde göbüş kendini göstermeye başladı hergün aynanın karşısına geçip bakıyorum bi hevesle:9:
vermezler canım nerde bizim gençlerde o hassasiyet :20:yaa bak yaşlı teyze kadar olamıyorlar işte :47:
Günaydın kızlar nasılsınız :16:

günaydın canım nasılsın?:16:

hacercim sen nasılsın?:16:

bugece bişi olmazda doktorun yanına grince benim kalp yerinden fırlar herhalde eğer dönmessem polisi jandarmaları arayın haa :)haber vermedi daha merak ettik diee

:9::9::9: ben haber ederim :9::9::9:

kız benmi netleştiremedim yarına sabrettttt teyze oluosun diyim inşallah

:18::18: ayy inşallah kız merakla bekliyom haaa :18::18:

mood ıspanaklı peynirli tepsi böreği yaptım sabaha kahvaltıda yerikkkk allah be mis gibi olmuşşş

:19::19: bana yokmu bende yarın yapacam ıspanak aldım :63:

herkese günaydın canlarımmm :16::16::16::16:
ben bugün akşam kocişle mersine gidiyorum onun eğitim semineri varmış antalyada beni mersine bırakacak ohhh annem bana bakacak çok mutluyum :21::21::21::21::21::21: kesin kilo alır dönerim:1:

ayy ne güzel yaaaa :16: bende adanalıyım kız hemşo sayılırık mersin yakın ya :1::1:

Günaydın kızlar nasılsınız :16:

günaydın canım ben iyiyim sen nasılsın sancıların nasıl oldu :34:

benimde göbüş kendini göstermeye başladı hergün aynanın karşısına geçip bakıyorum bi hevesle:9:
vermezler canım nerde bizim gençlerde o hassasiyet :20:yaa bak yaşlı teyze kadar olamıyorlar işte :47:

günaydın canım nasılsın?:16:

hacercim sen nasılsın?:16:

sağolasın yeşilm seninde bebiş büyümüş baya maşşşallah kuzum, iştahın nasıl arttımı ayh ben hamile olsam hiç bişey bilmiyorum vala:1:

ayy ne güzel yaaaa :16: bende adanalıyım kız hemşo sayılırık mersin yakın ya :1::1:

evet canım şuandada osmaniyedeyim :) sende maraştaydın dimi tatlım:34:
sağolasın yeşilm seninde bebiş büyümüş baya maşşşallah kuzum, iştahın nasıl arttımı ayh ben hamile olsam hiç bişey bilmiyorum vala:1:

sağol canım...iştahım hala aynı canım sadece çok sık acıkıyorum az az yiyorum ama :34: inşallah hamile olursun bian öncede öğrenirsin tatlım:16::16::16:

evet canım şuandada osmaniyedeyim :) sende maraştaydın dimi tatlım:34:

sağol canım...iştahım hala aynı canım sadece çok sık acıkıyorum az az yiyorum ama :34: inşallah hamile olursun bian öncede öğrenirsin tatlım:16::16::16:

inşallah hayırlısı herşeyin:16:sağol iyi dileklerin için :)ben zaten iştahlıyım bide hamiş olunca düşünemiyorum kendimi açıkçası yeşilim:56:

inşallah hayırlısı herşeyin:16:sağol iyi dileklerin için :)ben zaten iştahlıyım bide hamiş olunca düşünemiyorum kendimi açıkçası yeşilim:56:

canım hamile kalınca değişiyor iştah durumun benşim iştahım pek yok seninde olmaz belki:34:

Back
X