Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bende kaçar iyi gecelee herkese saabah görüşmek üzere öpüldünüzzz gelen olursa sevinç felan kaçmadım kız msj yeri kybldu 3 saat sonra açıldı anca

aslında böle tavsiyeler cazip gelior ama birde inanma meselesi var var açıkçası incir,keçi boynuzu küncü cevizdi baldı çilekti daha çok inanırum eğer gerçekten hamiş kalınmışsa yapabilriz neden olmasın

kalanlar vermış banada umut oldu denemek te yarar var kaybetecek birşey yok tabi zamandan başka

3ünüz heee??????? beni saymiyon :14::14::14::14::14::14::14:
ah kuzuum sendemi vaydıın benim habeyim yoktu vallaa senle denk gelipte konuşamadık ya ondan bilmiyodum kusuyuma bakmaa :17::17: özüy dileyim yaa gel öpemde barışak :38::1:
oh be kızz sabah beridir giriom msj yazamıom msj yeri çıkmadı dellendim yeni açtım bidene o da 12 saat beklemek zorundayım

üzülmedimde eşime sölerken sesi titredi o zoruma gitti kız ben allahtan ümidimi kesmedimki kesmicemde ondan rahat içim bakalım hayırlısı hakket he regeni nasıl unutuon sen:)
kesmetecez tabiykide bu ay olmadı öteki aya durmak yok çalışmalara devam zaten bu aydan çokta ümidim yoktiki benim ay darısı bu aya inşallah benimde pembeşim göründü bakalım wcde yarına yarına sayılıy heyalde başlangıç günü tam gününde geldi maaşallah kızıma :1: 3 aydır 33.gğn dedimmi bekletmiyo beni tiyzelerii :34: düzenli en azından çok şükür bi ara sağlık ocağına gidip klomen yazdırayım bari bu ay günde 2 doz kullancam bakalım bu sefey büyüycekmi yumoşlarım :26: bakak görek :34:
kız merakla tüm sayfalar okudum ama yokmuş güzel haber:43::43: üzülme tatlımm inşallah en kısa zamanda gelir bebişin bu iş sabır işi...

kız nolmuş burda herkes kırmızı kartı yemiş...bi haberde ben vereyim,2 ggündür ağız tadım değişmişti acaba bebişmi var dedim idrar testi yaptım benimde fossss çıktı:) gerçi adet olmama daha 15 gün felan var ben erken döllenme olmuşmudur acaba diyodum yok olmamış... yinede adetime daha var ya umutluyum:16::16:
kız allah seni naapmasın emi bende didim dumanında heralde olmamış didiydim bide baktımki daha adetine varmış 15 gün önce billi olurmu kız hiç daha sen yeni yumurtluyondur bizden hiçmi bişii öğrenmedin annem seeen :60::60: hee yaa bu ayda biz bi 4 kişi fos çıktık bakalım hep beraber önümüzdeki aya bakcaz artıkın :34: durmak yok tam gaz devam kullanıma açılır açılmaaz :23::23::10::10:
kızlar avatarım nasıllllll
aay çok şekeeey yirim ben onu yiriiiim :52::52::125: benimde olur inşallah böyle tatlı bebişiiim :16::16::16: bende istiyom yaa ay bende değişcem avatayımı kayay veydim :19:
çok tatlı dimi ama yerim kız ben bunu yerim anaaaaaa benimde böle bidene olsaaa ne güsel olurdu
dimi yaa bizimde böle dünya tatlısı bebişlerimiz olsa kendi bebiklerimizi sevsek mıncıklasak ne güsel oluyduuu :16::16::21::21:

Günaydın sevgi pıtırcıklarım beniim hahah topik bana kalmış en son ve ilk yazan ben oldum ne ara uyuyup uyandıysam aytıkın :9::9: neyse kocişi doyurdum işe yolladım 2 gündüy kötüydüm diye kahvaltı yapmadan gidiyodu kocişim bugün iyiyim çok şüküy ağyım sızım yok geliyo benimki yolda başakcım bugün itibarı ile geldi sayılır benim kırmızılar benide bi çiziktir bat listesinde annem yaa :26::26: yeni bat veriyorum 15 mayıs canım :34:

kızlar günaydınlar hepinize selamlar nasılsınız?hayırlı cumalar allah dualarınızı kabul etsin gönlünüze göre versin inşallah amin:nazar:NE YAPRAĞINIZ KURUSUN,NE GÜLÜNÜZ SOLSUN .HER TUTTUĞUNUZ ALTIN OLSUN.AVUÇLARINIZ SEMADA ,DUDAKLARINIZ DUADA OLSUN.HER AN VE HER GÜNKİ DUALARINIZ KABUL OLSUN.CUMANIZ MÜBAREK OLSUN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!DOSTSUZ DÜNYA OLMAZ İMİŞ.DOST DUASIZ KALMAZ İMİŞ.DOSTUN DUASINI ALANIN SIRTI YERE GELMEZ İMİŞ.DUANIZDA BULUNABİLMEK ÜMİDİYLE HEPİNİZE HAYIRLI CUMALARRRR!!!!:nazar:BENİ UNUTMAYIN SİZİ SEVİYORUM :21::21::21:

HAYIRLI CUMALAR;
Allahımmmm mübarek Cumalar yüzüsuyu hürmetine sen günahlarımızı bağışla, bizleri affet. Nerede varsa dertli kullarına devalar, hastalara şifalar, borçlulara edalar nasip et. Daralan yüreklere ferahlık ver. Bugüne kadar verdiklerin için sonsuz şükürler olsun sana Ya Rabbimmmmm. Evlat isteyene hayırlı evlat, iş dileyene hayırlı iş, evi olmayana hayırlısıyla ev nasip et Allahımmmm. Bizlere dert verip derman aratma. Vatanımızı, milletimizi, askerimizi, evlatlarımızı, ana babamızı sen koru Ya Rabbimmmmmm.
♥ AMİNNNNNNNNNNNNNNNNN

HAYIRLI CUMALAR;
Allahımmmm mübarek Cumalar yüzüsuyu hürmetine sen günahlarımızı bağışla, bizleri affet. Nerede varsa dertli kullarına devalar, hastalara şifalar, borçlulara edalar nasip et. Daralan yüreklere ferahlık ver. Bugüne kadar verdiklerin için sonsuz şükürler olsun sana Ya Rabbimmmmm. Evlat isteyene hayırlı evlat, iş dileyene hayırlı iş, evi olmayana hayırlısıyla ev nasip et Allahımmmm. Bizlere dert verip derman aratma. Vatanımızı, milletimizi, askerimizi, evlatlarımızı, ana babamızı sen koru Ya Rabbimmmmmm.
♥ AMİNNNNNNNNNNNNNNNNN

kızlar günaydınlar hepinize selamlar nasılsınız?hayırlı cumalar allah dualarınızı kabul etsin gönlünüze göre versin inşallah amin:nazar:NE YAPRAĞINIZ KURUSUN,NE GÜLÜNÜZ SOLSUN .HER TUTTUĞUNUZ ALTIN OLSUN.AVUÇLARINIZ SEMADA ,DUDAKLARINIZ DUADA OLSUN.HER AN VE HER GÜNKİ DUALARINIZ KABUL OLSUN.CUMANIZ MÜBAREK OLSUN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!DOSTSUZ DÜNYA OLMAZ İMİŞ.DOST DUASIZ KALMAZ İMİŞ.DOSTUN DUASINI ALANIN SIRTI YERE GELMEZ İMİŞ.DUANIZDA BULUNABİLMEK ÜMİDİYLE HEPİNİZE HAYIRLI CUMALARRRR!!!!:nazar:BENİ UNUTMAYIN SİZİ SEVİYORUM :21::21::21:
ay ne güzel dualar onlar öyle hanımlaar :16::16::21::21: AAAAMİİİİİİNNN.. :16::16: neyse ben kaçar biraz daha uyuyum şööyle bi öğlene kadar falan :1: sonrada kankeytamın yanına inerim kocişim bugün nöbetçi nasılsa bugün son kez bol bol görüşürük çünkü pazartesi bizim izin başlıyom belkim kocişim ayarlayabilirse bi kapadokya falan turu yapcezde gelcez 1-2 gün sonrada burdan antepe geçeriz ibşallah yaani :34: neyse hadi ben kaçarr.. :10::10: hoşçakalıın :3::3:

ay ne güzel dualar onlar öyle hanımlaar :16::16::21::21: Aaaamiiiiiinnn.. :16::16: Neyse ben kaçar biraz daha uyuyum şööyle bi öğlene kadar falan :1: Sonrada kankeytamın yanına inerim kocişim bugün nöbetçi nasılsa bugün son kez bol bol görüşürük çünkü pazartesi bizim izin başlıyom belkim kocişim ayarlayabilirse bi kapadokya falan turu yapcezde gelcez 1-2 gün sonrada burdan antepe geçeriz ibşallah yaani :34: Neyse hadi ben kaçarr.. :10::10: Hoşçakalıın :3::3:

güle güle cnm sana iyi gezmeler :10:oh keyfini çıkar tatlım grşrüz :79:benim yerimede gez kıssss:52::52::52:

Serayım günaydın kuzum nasılsın tatlım ?özledim seni kıssss görüşemiyoz yaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!:21::34:

canım ne güzel dualar bende seni seviyorum ve hep dualarımdasın

HAYIRLI CUMALAR;
♥ AMİNNNNNNNNNNNNNNNNN

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

günaydın kadınlarımmmm bu mübarek cuma gününde herkesin ne dileği varsa kabul olur inşallahhh... hadisko bu nasıl iş anlamadım inş bebişin seninledir. offff bugünde hiç işe gelesim yoktu sabahları zor uyanıyorum yaaa:78:

günaydın saracımmm...sanada hayırlı cumalarr...nasılsınn?

günaydın canım iyiyim sen nasılsın

sağol cnm benim sende benim dualarımdasın allah dualarımızı kabul etsin inşallah:nazar:

sağol canım :48::48::48::48::48::48::48:

günaydın kadınlarımmmm bu mübarek cuma gününde herkesin ne dileği varsa kabul olur inşallahhh... hadisko bu nasıl iş anlamadım inş bebişin seninledir. offff bugünde hiç işe gelesim yoktu sabahları zor uyanıyorum yaaa:78:

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

günaydınlarrrrrrr:16::16::16::16::16::16::16::16:

herkeze hayırlı cumalar:16::16::16::16::16:

günaydın tatlım nasılsın canım

Back
X