iyim ablacım sen nasılsın
nasılsın canımm![]()
iyiyim cnm sen nasılsınnn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyim ablacım sen nasılsın
nasılsın canımm![]()
cnnm kusura bakma yazamamıştım şimdide çıkmam lazım hemen kuzenimin doğum günü war tam 5 yaşına giricek nehirim ablasıı ona güzel pasta yaptım akşama yüklerim burayacnm bana malzemlern cvp yazdnmı gormedım:44::44:
Aksama ne pısıreceksınız kızlarrr![]()
cnnm kusura bakma yazamamıştım şimdide çıkmam lazım hemen kuzenimin doğum günü war tam 5 yaşına giricek nehirim ablasıı ona güzel pasta yaptım akşama yüklerim buraya
kuzum sen şimdi güzel bi tepsi al zımpara al ne renk yapmak istiyorsan o renkleri al sprey wernik al,parlak yani subazlı wernik al bide içine ne yapmak istiyorsun kii peçete tekniği war dekopaj tekniği war netten aç bak cnm ona görede malzeme alırsın ama peçete tekniği yapcaksan eğer zemin açık renk olmalı ok ....akşama yine anlatırım ben sana ok bebeğimmm
gerçi biras geç gelebilirim kına gecesi war komşu kızının oraya gidilcek bide yawww puffff![]()
hadısko nasılsın canım![]()
kızlarrrr ne yapıyosunuz bakem?
iyiiyiz kuzum sen nasılsın?nasıl gidiyo tatlım?![]()
iyiyim canım ne yapam iş yerinde oturuyorum canım sıkılıyo offf
oh oh dolsun topiğimiz hoşgeldin nikolaycımmm nasılsın
aslında dün geceye kadar iidim şuan ii değilim hamilelik değil şimdi iiiki olmamış diorum inan offff ben bu kocamı bigün vururum yada dehlerim kızlar
noldu hayırdır kıs naptı kocişin seni bu kadar sinir etti yaaaa döveyimmi hıııııııı?![]()