Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

doğum gününe az kalmış o zaman.ne güzel yaaa bende bir an önce doğurmak istiyorumm nasıl geçicek bu zaman hiç bilmiyorummm. eşim dün bana diyo ki sanki yıllardan beri çok özlediğim birini bekliyomuşum gibi geliyo artık gelsin istiyorum diye :)) biz daha 14. haftada kafayı yedik anlayacağın ailecek :))
seni anlıyorum canım..aynı duyguları bende yaşadım...insan sabırsızlanıyor...:nazar::38::38:
heheheeh napam anam bu da sanal sataşması anca bukadar oluo biz birbirimizin saçını yola yola saçsız kaldık beyimiz beğenmio artıkın başakkkk kız sen nirdesin dolanıon ama sesin çıkmiii

:nazar::1::1::1::1::1::1::1::1:

canım kankitom benimmm kızz adana kebabıda yuttunmu :63:
boğazında kalsın emiiii :63:
şalgamda varmıydı yanında :17::17:

yuk ben şalgam sevmim haa ayran almışlar daha başlamadım gel beraber yiyek kız geçmedi daha boğazımdan şimdi sen öle dedin ya kesin takılır kalırrr bismillah çekimde kalmasın:)

yuk ben şalgam sevmim haa ayran almışlar daha başlamadım gel beraber yiyek kız geçmedi daha boğazımdan şimdi sen öle dedin ya kesin takılır kalırrr bismillah çekimde kalmasın:)

yok canım afiyet olsun :63:
şalgam sevmezmiş sen ne anlarsınki :63::43::43:

kızlar bende topiğinize yeni abone oldum adım efsun 10 aylık evliyim çalışıyorum
bebişim henüz yok bu ay ilk defa deneme yapıcam...

yok kız ne sakıncası :34: hoşgeldin bi ara başak a söyleriz seni listeye de ekler topicimiz süperdir haaa :8::8::8:

benimde hoşuma gitti zaten kk üye oldum olalı herşeyi takmıyorum kafaya :1:
paylaşıyorum rahatlıyorum :1:
bide bebiş yapim :1: hadi hayırlısı bakalım iyi mi olcak kötü mü

Back
X