Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlaaaaaaaaaaaaar
günaydınnnn sara_28
SLM CANIM ARKADAŞLARIMMMM
MOOD CNM İYİSİN İNŞALLAH
BELİNAYCIM SENDE FISTIK GİBİSİN UMARIM
YEŞİLL ANNE NERELERDESİN UĞRAMAMIŞSIN HİÇÇ
NAZOCUMM DAİMİ MÜDAVİMİMİZ
YETERCİMM YOĞUNMUSUN HALAA:26::26:
KARDELOŞŞ SENİN SINAVINI SORACAKTIM UNUTTUM GİTTİ GELİRSEN Bİ BİLGİ VER ANNEMM
SARACIMM SLMLAR SANA DAAAA
PELİN PEK SIK GELEMİYOR ONU BİLİYORUM AMA
SERAY NERELERDE ACABA
HURREMCİM GELİYOR SAĞOLSN VAKİT BULDUKÇA
NİKOLAY PEK GELEMİYORSUN SANIRIM KUZUM
BENGİSU TATİLE Mİ ÇIKMŞ ÖYLE BİŞİLER DUYMŞTUM DOĞRU MU:26:
KSELCİM DE BIRAKMIYOR BİZİ
DUMAN DA PEK MÜSAİT OLAMIYOR BU ARALAR SANIRIM
SEWİNCCCCC
REGENCİMM SENDE PEK VAKİT BULAMIYORMUSSUN TATLIM
HADİSKOCUMM BURDAAAA
MERVE BİZİ BIRAKMIŞ GÖRDÜĞÜM KADARYLA. BENGİ YOK YA ONDAN MI BİLMEM
MDK55 SENDE HOŞ GELDİN TATLIMMMM ARAMIZA İNŞALLAH DAİMİ BİZİMLE OLURSUNN.NORMALDE BİZİM BURASI PEK Bİ NEŞELİ KALABALIK OLURDU AMA TKB TOPİKİ BOŞLAYINCA BÖYL OLUYO
EZ ZMANDA ESKİ HALİMİZE DÖNMEK DİLEĞİ İLEEEE
kızzz şiştt deme öle rabbimi gücendirme töbe de çabukkkkk neden öle dedin sölee bakimmm neyin var anacım üzüldüm deme bidaha öleee
selam kızlar ben hala adanadayım test sonucumun biri çıkmış
kanda pıhtılaşma sorunum var o yüzden 3 meleğimi kaybetmişim
genetik testler bu hafta çıkacak onu bekleyeceğim
canım çok sıkkın düşük yapan arkadaşlarım bebeği olmayanlar
gidip bu testleri yaptırın lütfen benim oğlum allahın bir mucizesi olmuş tedavisiz
trombofili paneli testin adı yaptırın aynı şeyleri yaşamayın......
bende olmadı ama canım olabildiğini duydum ...Kızlar bu arada daha önce hamilelik yaşamış arkadaşlar deri döküntüleri hamilelikten mi oluyorrrrrrrr
ve gebelik takviminde "artık kıyafetleriniz size dar gelmeye başladı yeni kıyafetler alın" diyor ama ben hiç kilo almadım :26:
canım mersindeydim 10 gündür bende dün akşam döndüm o yüzden giremedim hepinizi çok özledim ama buarada dr kesin erkek dedi bana sen kız doğurda kızını alalımSLM CANIM ARKADAŞLARIMMMM
MOOD CNM İYİSİN İNŞALLAH
SERAY NERELERDE ACABA
SEWİNCCCCC
HADİSKOCUMM BURDAAAA
MDK55 SENDE HOŞ GELDİN TATLIMMMM ARAMIZA İNŞALLAH DAİMİ BİZİMLE OLURSUNN.NORMALDE BİZİM BURASI PEK Bİ NEŞELİ KALABALIK OLURDU AMA TKB TOPİKİ BOŞLAYINCA BÖYL OLUYO
canım selamını aldımmmhadisko sevnccccccc siz nerelere gittiniz bakimmsaçınızı başınızı yolcam haaaaaaaa
bende gidiyorum beni merak etmeyin diye bi ce diyim demişyimm şimdik çıkıyım artıkın yine gelirimmm
belinayaa nazoyaaa moodd a yeşil eee duman aa regen eeee daha adını sayamadığım hatuncuklarıma slm larrrrrrrr
mersindeydim tatlım gezdim valla 10 gün nasıl geçti anlamadımyeşilimmm nerelrdesin die seni merak ediyordummm .....nasılsın gezmelerdesin ohhh güselgüsel gezin bakalım paşayla....
Yok yavrim dün antepe gitmişken acile gittim boğazlarım şişti onu göstermeye orda didim önce bi test yapın şüphe var diye kanda baktılar yoktu bi oh çektimvalla canım hiç bilmiorum keşke gebelikten olsa umarım öledir ilaç içmeseydin keşke
hoşgeldin canım aramıza aa ne tesadüf sende benim gibiymişsiin benimde mayısta nikahım hazirandada düğünüm olmuştu ve bende 87liyim ayrıca bizde evlendiğimizden beri çalışıyoz ama tık yok dahaaarkadaşlar bende yeni katıldım.. 24 yaşındayım 10 aylık evliyim ve bu zamana kadar hiç korunmadık..bu topik umarım uğur getirir:))
ay canım yaa çoook sevindiiim darısı bizimde başımıza inşaallaaaaaaaaaaaahh..kızlarrr hamıleyım dun test yaptım evde pozıtıf cıktı sabah doktoruma gittim ultrasonla baktı fasulye kadarda olsa gordum bebegımı:)darısı tum ısteyenlerın basına ,,
SLM CANIM ARKADAŞLARIMMMM
MOOD CNM İYİSİN İNŞALLAH
SERAY NERELERDE ACABA
SEWİNCCCCC
HADİSKOCUMM BURDAAAA
bende olmadı ama canım olabildiğini duydum ...
bende hiçç kilo almadım canım ama 3,5 aydan sonra karnım hafif çıkmaya başladı kendime hamileleil kotu aldımseninde daha çıkmaz benim kotlar falan hala oluyor ama karnımdan dolayı rahatsız ediyor o yüzden ben artık giymeye başladım hamilelilk sende 3. aydan sonra alırısn
canım mersindeydim 10 gündür bende dün akşam döndüm o yüzden giremedim hepinizi çok özledim ama buarada dr kesin erkek dedi bana sen kız doğurda kızını alalım
canım selamını aldımmm
mersindeydim tatlım gezdim valla 10 gün nasıl geçti anlamadımsen naptın tatlım?
oy oğluşşunmu olcak yeşilim yaa hayırlı olsun vallaaa çok sevindim canımevet evte kız bakmaya başla sen şimdiden oğluşunaa
![]()
bende olmadı ama canım olabildiğini duydum ...
bende hiçç kilo almadım canım ama 3,5 aydan sonra karnım hafif çıkmaya başladı kendime hamileleil kotu aldımseninde daha çıkmaz benim kotlar falan hala oluyor ama karnımdan dolayı rahatsız ediyor o yüzden ben artık giymeye başladım hamilelilk sende 3. aydan sonra alırısn
canım mersindeydim 10 gündür bende dün akşam döndüm o yüzden giremedim hepinizi çok özledim ama buarada dr kesin erkek dedi bana sen kız doğurda kızını alalım
canım selamını aldımmm
mersindeydim tatlım gezdim valla 10 gün nasıl geçti anlamadımsen naptın tatlım?
günaydın tatlım nasılsın seni kaynana topiğinden tanıyorum sanki benim topiğede belerim seni sohbet ederiz hem daha iyi tanışırız
evet canım kaynana topiğinden geldim bende
kaynanadan kurtuluş yolunu bebişde arıyor herkes
senin topiç hangisiydi canım
'' sabırla bebeğini bekleyenler '' mi?
kızlar buarada bugün dr a gittim kesin erkek dedi.....
sizler napıyosunuz geçmişi fazla okuyamadım valla varmı güzel haberler ?![]()
selam kızlar ben hala adanadayım test sonucumun biri çıkmış
kanda pıhtılaşma sorunum var o yüzden 3 meleğimi kaybetmişim
genetik testler bu hafta çıkacak onu bekleyeceğim
canım çok sıkkın düşük yapan arkadaşlarım bebeği olmayanlar
gidip bu testleri yaptırın lütfen benim oğlum allahın bir mucizesi olmuş tedavisiz
trombofili paneli testin adı yaptırın aynı şeyleri yaşamayın......