Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

canım hamilelik takvimi yapsana görek bebüş ne kadarlık oldu maşallah bulantı felan yok dimi ben hastanelik oluyorumda hamiş olunca :31:

olmuyo cnm benim yapılmıyo maleseffff :50::50::50:bulantım yok benim olmaz güzel geçiyo maşallah öteki hamileliklerimdede olmamıştı iyiyiyim yani bebişim şu anda 10 haftalık cnm :emir_bebek::nazar:

olmuyo cnm benim yapılmıyo maleseffff :50::50::50:bulantım yok benim olmaz güzel geçiyo maşallah öteki hamileliklerimdede olmamıştı iyiyiyim yani bebişim şu anda 10 haftalık cnm :emir_bebek::nazar:

maşallah yaaa daha dün duymuş gibiyiz :16::16::16: artık taze hamişimiz hacer siz eskimişsiniz ayol :9::9:
takvim niye olmuyorki :53:

bilmiyorum cnm ya olmuyo yapmaya çalışıyorum öngörülen formatta değildir yazısı çıkıyo sinir oldum zaten öfffffffffff:47::47::47:ewet cnm dimi zaman su gibi akıyo walla eskidik doğru hacer çok yeni daha :52:

sat neydi senin yardımcı olayımda yapalım :34:

maşallah yaaa daha dün duymuş gibiyiz :16::16::16: artık taze hamişimiz hacer siz eskimişsiniz ayol :9::9:
takvim niye olmuyorki :53:

bilmiyorum cnm ya olmuyo yapmaya çalışıyorum öngörülen formatta değildir yazısı çıkıyo sinir oldum zaten öfffffffffff:47::47::47:ewet cnm dimi zaman su gibi akıyo walla eskidik doğru hacer çok yeni daha :52:

baktım gülüm baktım olmuyo işte olmuyooooooooooooooo :50::50::50::50:

bebeğin doğacağı tarihi kullanırken ayraç olarak - kullanıyorsun dimi numloclun orda yıldızın yanındaki ayraç 1 mayıs 2012 ise
01-05-2012 yazılacak okiş neden olmuyorki yaw

amin hurcumm Allah hepberaber topikimizle birlikte kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhh hemen gelse keşke demi yarın elimize alsak meselaa:nazar::emir_bebek::1::54::52::nazar:

AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN İNŞALLAH CNM hep birlikte alalım .ah keşke dimi zaman çabuk geçsede hemen alsak bebişlerimizi ama sabır aslında zaman geçiyoda bize geçmiyo gibi geliyo başkalarına daha çabul geçiyo sanki duydukları zaman aaaaaaaaa ne çabuk geçmiş diyolar dimi :9::9::9:

OLeykli ne oleeeeyyy :) bizimki golü attı ahhahhaa :34:sağoalsın başakcım kız cmrt test yaptım çıktı ha geldi ha gelecek kırmsılar derken gelmedi, belirtilerde artıyo, 6 gün oldu geçeli testtede çıkınca bugün randevu aldık gitcez:52: çok şükür Allahım isteyenlerede nasip et aminn

hacercim hamişmişsin çok sevindim allahım güsel hamişlik geçirtsin sağlıklı sıhhatli doğumunuda yazıcan günleri nasip etsinnn

AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN İNŞALLAH CNM hep birlikte alalım .ah keşke dimi zaman çabuk geçsede hemen alsak bebişlerimizi ama sabır aslında zaman geçiyoda bize geçmiyo gibi geliyo başkalarına daha çabul geçiyo sanki duydukları zaman aaaaaaaaa ne çabuk geçmiş diyolar dimi :9::9::9:

evet katılıyorum hurcumm inşallah zorluk çekmeyiz ben beklerim ama yinede sabrsızım ben:) başkalarına göre çabuk geçiyo anaaaa doğurmuş bile diyolar ahahhaha:) senin nasıl geçiyo ben 1 hafta yıllık izine çıkayım diyorum aslındaa işimde rahat ama yatmak istiyorum evde şu kritik günleri geçirmek için:nazar::54::4:

canım kusura bakma görmemişim çıkmıştım :34: iyiyim canım sende iyisindir inşallah:16:

serayım canım görmedim senin yazdığınıda tatlım iyiyim sağol :29:
sabah erken kalkınca akşamda erkenden uykum geliyor canım yatıyorum hemen
kayınbabanın ameliyatı iyi geçmiş iyiymiş çok sevindim :16: inşallah bian önce toparlar kendini daha da iyi olur
sende dikkat et kendine tatlım bu koşturmacda öpüyorum kocaman:54:

amin canım sağolll :16::16::16:
evet canım büyüyor Allahın izniyle darısı en kısa zamanda sana ve isteyen dileyen herkese olsun inşallahhh Allah sizin bebişlerinizin büyüdüğünüde görmeyi nasip etsin inşallahhh :16::16:
yeşilcim sağol bak sana ne diyeceğim şimdik
benim bebeğim doğduğunda seninki kdar dı tam 20 haftalıkk senin hamişlik takvimini okurken içim cızladıı
ve bir ayrıntı daha yazayım gülümm
benim bebeğim 320gr 16,50 cm doğdu
tam seninkide o kadar olmuşturr
allahım hayırlı doğumlar nasip etsinn....

kızlar çok sevinçliyim hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimm Allahıma şükürler olsun bu akşam doktora gitcez:))

allah tamamına erdirsin hayırlısıyla
allahım bizlerede nasip etsinnn:nazar:

evet katılıyorum hurcumm inşallah zorluk çekmeyiz ben beklerim ama yinede sabrsızım ben:) başkalarına göre çabuk geçiyo anaaaa doğurmuş bile diyolar ahahhaha:) senin nasıl geçiyo ben 1 hafta yıllık izine çıkayım diyorum aslındaa işimde rahat ama yatmak istiyorum evde şu kritik günleri geçirmek için:nazar::54::4:

bencede ayrıl yat dinlen bol bol kocişlede bacı gardaş ol :9::9::9:

Back
X