kız ksel bugün gelmedi sen öğrendin mi bişiler
kuzum yaa dün speymle ilgili biissürü topiğe msj yazdım çoğu tiiye bile alıpta cevap veymemiiş adileeeer

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız ksel bugün gelmedi sen öğrendin mi bişiler
çok şükür canım,inşallah sağ salim kavuşuruz yavruya
sen nerelerdesin,anlat bi bakim
bu arada dolunay ın son durum nedir kızlar,yazdıklarına bakayım dedim,bi tuhaf şeyler çıktı kk da
aaa başakcım,oldu mu şimdi,hamilesin,yeni eve geçmenin helecanı var üzerinde,hiç yakışmadı bu agrasiflik
çaktırma belki durumu kurtarırım diye uğraşıyorum
ama şaka bi yana hiç gelmiyo değilim,arada gelip okuyom da bi selam veripte de gitmedim yani
eh sayılır canım yaa eşimin speymen tahlili sonucu çokta iyi çıkmadı 21 milyon çıktı hareketliliğide %60 off sayı az çıktı yaa çoğaltmasına çoğaltırım ben onuda bu ayki ilaçlar boşa gitcek gene benim yaa hemde yumurtam güzel gelişicekkeenbengisu sen nasılsın canım,herşey yolunda inşallah?
ewet gülüm görüşemedik
iyimmm aynı şeyler iştee
bu aralar yoğunum sergimiz war yarın onun koşuşturması içersindeydim ....
sen nasılsın neler yapıyorsun ....
bu arada arkadaşlar resimlerime bakan olmamış sanırım bikaç foto koymuştum topiğin boş olduğu sıralarda yine eklicem sergi fotolarını ama yinede bakın şimdikilere yorumlarınızı bekliyorumm![]()
hadi bakalım çok heyecanlandımmm şimdiiiikkkkkk,
pazartesi akşamı evinde mi uyuyacaksınn
ama salonun mutfağın yerleştirirsin o zamana dek ohhh pazartesi yatak odan çıktımıı
mis gibi yerleşmiş hazır olur heryerrrr
atamaz tabi atığı topiği başına yıkarııızbizim madem kızıyo başka topiklerde gezmemize kendide gezemeez
ahahah çok istiyosan ver şifreni siliverek senii![]()
ewet gülüm görüşemedik
iyimmm aynı şeyler iştee
bu aralar yoğunum sergimiz war yarın onun koşuşturması içersindeydim ....
sen nasılsın neler yapıyorsun ....
bu arada arkadaşlar resimlerime bakan olmamış sanırım bikaç foto koymuştum topiğin boş olduğu sıralarda yine eklicem sergi fotolarını ama yinede bakın şimdikilere yorumlarınızı bekliyorumm![]()
hmm sen yoğunsun yaniii bende aynı hiçbi değişiilkk yokk bende kodtora gitme hazırlıklarındayım haftaya gidecem bakalım neler olucek neler dicekk merak ediyomm
ööle işte
koy da bakak
başak yerleşince sende evinin resimlerini koyki görelim evini
kuzum yaa dün speymle ilgili biissürü topiğe msj yazdım çoğu tiiye bile alıpta cevap veymemiiş adileeeeree heykes bizim gibim sıcak kanlı konuşkan diil tabiii
neyse bikaçı cevap veydi neyseki evet noymal yoldan hamiş kalma şansım vay ama çoğaltmak lazım tabi eşime içiymeye çalışıyom keçi boynuzunu ama içmedi suyunu pekmezinide nazlı içiyoo
![]()
ayyy can evimden vurdun şimdik yoksam seninle küsmştm.
inşallah pazartesi evimed uyuycğıma bende inanamıyom ve salı kocamla öğlene kadar rahatça uyuyacağıma da inanamıyom.
ben zati p.tesiye kadar herşeyimi çıkarcam sadece mobilyalar kalcak. kolaylık olsun diye.
yerleştikten sonrada albüm yaparım
ıhallam gönlüne göre versin güzelim benimm
oh kalkıcaksın evindesn sabahlığınla kahvaltını hazırlacayacaksın
uzun hevesli ve zevkli kahvaltı yapacaksınn
eşyalar yeni ohh misler gibi
eşini yollıcan işe ,yeni makinene yerleştireecksin bulaşığını
sonra evini toplıcan üspürcen yeni süpürgenle sonra yat akşama kadar kocişine yemek hazırlıcaksın yeni mutfakındaaa
ayy çok güzel olcek bize yaz bunları mutlaka
offff yazmammı yaaaaaaa
kocamı yolladıktan sonra yataka girip laptopumla kkya gircem saatlerceeeeeeeeeee.
sende iyice canımı çektirdinnnn
Allah ım hepimizin gönlüne göre versinnnnnn
sen şimdik yeni gelin oluyosun işte tatlımmmmmmmmm
tadını çıkarrrrr
evet şimdik kaldırcam yatağa götürmeden önce mutfağa sokcam zorla içircem öyle yatırcam kocişiitabii anam herkes bizim gibimi ayolll.
tatlım içir kocana zorla içmeden olurmu yavvvvv niiye naz yapıyo
inşallah aşılamaya falan gerek kalmaz canım yaa kendiliğinden gelir inşallah bebişiincnm profilimde war önceden koymuştum saten yenilerini haftaya eklerim.....inşallahh dr.a bebiş için gidersinizz ay negüsel olur ....bi sorun çıkmas inşallahh kuzummm ....bende geçen ay gittim rahim filmi çekildim temiz çıktı bu ay aşılama için bekledi bizi ama gitmedim bidahaki ay olmzsa gidicemmbende aşılama deneyelim 1 kerede
erenaycımdan başka slmımı alanda olmamış satenn neysee.....
öpüyorum erenaycım seni ...![]()
kızlar kaçmam gerek mutfakımı toplıcam daha çamaşır atıcam makineye ,offf işim var gitmek istemiyorumm