Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

saracım hamişmisin anlamadım kıss bebeklerim demişsin hayırdırrr ikizmi gelioooo noluo biri bana anlatsın yaa

evet olabilir kafam çok karışık benim:31::31:
offf beynimimi bağlattırsam yerinde dursun diye:1:

bencede bize yetişeemezsin biz saç saça baş başa girişiriz biribirimize ama zarar gören araya giren olurrr

niye kız bi koyu muhbbete dalsak varya tadımızdan yenmiyoss biz
ekmek kadayıfıynan gaymak gibiyizzz

sara ablam hayırlı olsunn
allahım kandillerin yüzü suyu hürmetine sana bağışlasın bebeklerini inşallahhh
9 ay sonra resimlerini görmek nasip olsun bizlerede..
ayy çok sevindimm, bu bebekler böle mubarek bi günde geldiya seni bırakmayacaklar inanıyorum

hee ekmekli kaddayıflar siziiii ayyy bende swevinci saçını yola yolaa tavuğa döndü sende başağa mı yapıon eziyettt :)))kızz hakket haa insanın bidene kankası olsun hiçbirşeye alınmasın dimiii dimii

Ahahah kimseley yokuluu yuppii :52::52: bende fazla kalamıycaktım zateen ooh bensiz sohbet edemiyceksiniiz :52::52: ayy çatlıyo başım ağrıdan yaa uykumda vay biyaz ama nasıl uyuycam böyle yaa bende adaçayı ve papatyadan çay yaptım yahatlatsında uyuyum diyee hemde papatya uykumu getiyiiy yahatça uyuruum :16::16:

inşallah gerek kalmaz ama olucağıda yok kısmet
aşılamayı bende tam bilmiyorum ama araştırmalarıma we dr.a sorduğumda aldığım cewaba göre eşinden alınan süpermenler yıkanıyo temizleniyo we şiringa yardımıyla senin yumoşlarının yanına bırakılıyo die biliyorumm acısız bi işlem sanırım :26:
yıkanıyomuu? :53::53: nasıl yaani yıkanıyo sadece sağlamlayımı ayrıştırılıp öyle aşılanıyoo :26::26:

canım biraz geç oldu ama cevap yazayım gelince okursun. benimde eşimin sipermi ml de 12.000.0000 du ve toplamda 48.000.000 di. olması gereken ml de 20.000.000 muş. ve en önemlisi ileri hareketli spermin olması lazımmış. bizde o yoktu ve sayı azdı. ama buna rağmen sonucu biliyosun tatlım içini ferah tut

gene sizinkinin sayısı iyi sayılırmış yaa bizimkinde 21milyon çıktıı üstelik ayrıntılı yazmamışlar yaa toplamda o sanırıım çok aaz :14::26: neyseki hareketliliği iyi bunada şükür yaa bizimki sorma içmiyo keçiboynuzu suyunu pekmezinide zor içiriyom cins bizimki biraz yeme içme konusunda :14: neysem sen neler yidirip içirdiydin pekii? kuzum bu arada testi devlette ayrıntılı yapmamışlar bizim sayı düşük gibi geldi bana bide biraz sperminde iltihap var sanırım önce ilaç kullanması gerekcek antibiyotik vercek sanırım doktor acaba o kadarcık iltihapla hamiş kalma şansım varmıdır neyse bak tahlil sonuçlarını aynen yazıyom canım sen yorumla artıkın :26:
volüm 1.5 cc
mikroskopi 5-6 lokösit nadir eritrosit
hareketli %60
hareketsiz %40
sayı 21 000 000

saracım hamişmisin anlamadım kıss bebeklerim demişsin hayırdırrr ikizmi gelioooo noluo biri bana anlatsın yaa
neey sara hamişmi kalmıış tutunmuşmu bebişleriii? :53: ay yuppiii çok sevindim darısı biz olmayanlarında başına inşallaah bool bol dua ettim bugün sizler için nazo ablacım özelliklede sana ettiim :16: bu arada kandiliniz mübarek olsun arkidişler biraz geç oldu ama idare edin anca gelebildim çok yoğundum bugün neysem ben kaçıyorum kızlar sonra görüşürüz çok öpüyorum sizi iyi geceleer :21::21::3::3:

Moodcum çok güzelmiş yüreğine sağlık kandiliniz mübarek dualarınız kabul olsun sıkıntılarımızdan bu mübarek kandil hürmetine kurtulalım feraha çıkalım inşallah...
tşk ederim cnm bende bayıldım bu duaya sizlerle paylaşmak istedim...
tatlımmm sen hamiş kalmışsın yeni gördüm hayırlı olsunnnnn....:nazar::nazar::nazar:

merhaba kızlar

kızlar ben bebeklerimi aldım geldim

inşallah Allahın yardımıyla bana sıkı sıkı tutunurlar

herkesin regaib kandili mübarek olsun

Allah bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine hepimizin muradını versin
gülümmmmm inşallah sımsıkı tutunacaklar anneciklerine ikiz olma ihtimali yüksek sanırım ahh ne güsel olur hemde biri kız biri erkek :ssz:çocukluğumdan beri istediğim tek şeydi ikizimin olması ama birini bile tutturamadık işte:ssz:neyse allahım sağlıklı hayırlı bir ewlat nasip etsin inşallahhhhh.....ayy nasıl geçti işlem neler yaşadın biras bilgilendirirmisin .....
bende haziranda gidicem aşılamaya bu ayda tutmassa eğer :ssz:
yıkanıyomuu? :53::53: nasıl yaani yıkanıyo sadece sağlamlayımı ayrıştırılıp öyle aşılanıyoo :26::26:

ewet ben öyle diye biliyorum daha garanti oluyor hemde ....

Sabah duası

allah’ım! Başlayacağımız bu yeni gün için senden hayırlar diliyorum ve bugünün içindeki şerlerden
sana sığınıyorum,günah işlemekten,bir kuluna haksızlık etmekten, birisinden zulüm görmekten
sana sığınırım, korkaklıktan tembellikten,acizlikten, cimrilikten, hastalıktan,bunaklıktan,şirkten
,kabir azabından ve diğer dünyevi,uhrevi kötü hal ve akibetlerden sana sığınırım..
♥ aminnn...♥

slmlar günaydınlar birtaneler
herşey gönlünüzce olsun şu mübarek günlerde karnınız bebişle dolsunnnnnnnnnnnnnn

tşk ederim cnm bende bayıldım bu duaya sizlerle paylaşmak istedim...
tatlımmm sen hamiş kalmışsın yeni gördüm hayırlı olsunnnnn....:nazar::nazar::nazar:

gülümmmmm inşallah sımsıkı tutunacaklar anneciklerine ikiz olma ihtimali yüksek sanırım ahh ne güsel olur hemde biri kız biri erkek :ssz:çocukluğumdan beri istediğim tek şeydi ikizimin olması ama birini bile tutturamadık işte:ssz:neyse allahım sağlıklı hayırlı bir ewlat nasip etsin inşallahhhhh.....ayy nasıl geçti işlem neler yaşadın biras bilgilendirirmisin .....
bende haziranda gidicem aşılamaya bu ayda tutmassa eğer :ssz:

ewet ben öyle diye biliyorum daha garanti oluyor hemde ....

Amin moodcum darısı size inşallah dualarım sizinle:34::54::4::nazar:

kızlar çok sevinçliyim hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimm Allahıma şükürler olsun bu akşam doktora gitcez:))
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: canım çok sevindim sağlıkla kucağına la inşallah bebeğini :16::16::16:
:21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21:
yeşilcim sağol bak sana ne diyeceğim şimdik
benim bebeğim doğduğunda seninki kdar dı tam 20 haftalıkk senin hamişlik takvimini okurken içim cızladıı
ve bir ayrıntı daha yazayım gülümm
benim bebeğim 320gr 16,50 cm doğdu
tam seninkide o kadar olmuşturr
allahım hayırlı doğumlar nasip etsinn....

canım benim hatırlıyorum evet :(( çok üzgünüm :( elimde olmadan hatırlatıp üzdüğüm için kusura bakma canım :16:
inşallah bidaha yaşatmaz Allah ne sana nede hiçkimseye :16:
bilmem ki tatlım dra 5 haziranda gidecem bakalım ozaman ne kadar olduğunu öğrencem amin canım hamile olan herkesin bebeğinikorusun rabbim sanada tez zamanda nasip etsin inşallahhh:16:

başoş günaydın canım nasılsın bugün temizlik işleri nasıl gidiyor?
kıs sen dra gittin ya ikili test için dr tahminde bulunmadımı cinsiyet için:49:

merhaba kızlar

kızlar ben bebeklerimi aldım geldim

inşallah Allahın yardımıyla bana sıkı sıkı tutunurlar

herkesin regaib kandili mübarek olsun

Allah bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine hepimizin muradını versin

ayyyyyyy amin inşallah inşallah gönülden dua ediyorummm kaç tane bebiş acaba :26::26:

Back
X