Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bende iyim cnm dün baya bi yoruldum sergi koşuşturması fln....
kızlar bişisorcam sizlere hani bebişi çok takıyorum ya elimde olmadan eee bebişte takmadığın anda geliyor ya benimde takmama gibi bi huyum yok malesef o yüzden bebişin geliceğide yok ....acaba diyorum bi antidepresan kullansam kafama tokadan başka hiiiççç bişey takmasam gelirmi bebişim sizce?????:26:
bide bu yolu denesemmi:27:

:9::9::9: kız yok deli ne antidepresanı ben gebelik düşündüğümde ağrı kesici bilem içmem
Rabbim verecek inşallah zamanını beklemek lazım:34:

Sevinç cim sana bişi sorcam.şimdi sen tıp fakültesine git deyince. Netten randevu aldım.

Fakat çarşambaya verdi. çarşamba günü bebek 13+5 oluyor. Geç kalmış olurmuyum?
Ikinci soru ikili test aç karna mı yapılıyor yoksam hemen yaparlarmı

aaa 83 e geçmiyor sayfam yawwww kafayı yiyo bazen bu kk...

sewinçcim bende ağrı kesici içmiyorum kaç aydır ama bu ilaca başlasam diyorum bebiş geldiği an bırakırım benim sorunum zaten direk psikolojik:27::37::24::35::36:
sıyırmış durumdayım sanırım dıştan bişey yok ama içimde fırtınalar esiyor elimde deilll:26:

bende iyim cnm dün baya bi yoruldum sergi koşuşturması fln....
kızlar bişisorcam sizlere hani bebişi çok takıyorum ya elimde olmadan eee bebişte takmadığın anda geliyor ya benimde takmama gibi bi huyum yok malesef o yüzden bebişin geliceğide yok ....acaba diyorum bi antidepresan kullansam kafama tokadan başka hiiiççç bişey takmasam gelirmi bebişim sizce?????:26:
bide bu yolu denesemmi:27:

hşbldm cnmm ....elbet bi gün düşücek o sigara elimden ama ne zaman:31:

ayy ben çok korkarım aşıdan gülüm yaww hamiş kalmadan daha tasası düştü bana netcm acepp:26::18:

seni rahatlatmak isterdim ama aşı vurulurken değilde sonrasında çok acıyor.

Sevinç cim sana bişi sorcam.şimdi sen tıp fakültesine git deyince. Netten randevu aldım.

canım geç kalmış olabilirsin yaaa :26::26: doktorlar farketmez diyor ama ben sabah aç karnına gidiyorum daha net sonuçlar olur çünki kan alacaklar ya :26:
ana randevulumu sabah kalk erkenden git 7 de benim zamanım geçiyor test yaptıracam de araya kaynarsın pazartesi uç git :10::10:

seni rahatlatmak isterdim ama aşı vurulurken değilde sonrasında çok acıyor.

Canım geç kalmış olabilirsin yaaa :26::26: Doktorlar farketmez diyor ama ben sabah aç karnına gidiyorum daha net sonuçlar olur çünki kan alacaklar ya :26:
Ana randevulumu sabah kalk erkenden git 7 de benim zamanım geçiyor test yaptıracam de araya kaynarsın pazartesi uç git :10::10:

hadi cnım yaparlarmı kız:53::53:ayy keşkem yapsalar ya

aaa 83 e geçmiyor sayfam yawwww kafayı yiyo bazen bu kk...

sewinçcim bende ağrı kesici içmiyorum kaç aydır ama bu ilaca başlasam diyorum bebiş geldiği an bırakırım benim sorunum zaten direk psikolojik:27::37::24::35::36:
sıyırmış durumdayım sanırım dıştan bişey yok ama içimde fırtınalar esiyor elimde deilll:26:

canım yoğunlukta sayfalar kafayı yiyor ilacı bırak dua et bol bol
ya mübdi yoktan var eden Allah tan iste verecek elbet inanarak dua et

beni tıp fakültelerinde iyi tanırlar haksızlığa tahammülüm yok bi defasında rezillik çıkardım
polisler geldi güvenlikler beni zaptedemedi sağlık bakanlığına kadar işi götürdüm
hastane ceza aldı hamşireyide sürdüler :63: mecbur bakacaklar sabah aç karnına erkenden git sen mecburlar :51::51:

tatlım bana 96tl dedi:31:
çok demişler canım yaaa :19::19:
vermemmmmmmmmmmmmm kızımı kimseciklere :))) ya dayanamıyorum artık ben bir an önce kucağıma alayım istiyorum kızımı
alırız kızım :47: aynen canım ya şu zaman bian önce geçse dimi :)
evet cnm önmli olan sağlıklı olmaları. ama insanın içinden yine de bişi geçiyo bazen. hayırlısı tabii . ikiside evlat

sağol tatlım o zmaan bişi yok demkki inşallah.

2li test 13+6 olana kadar yapılıyo sanırım dimi ondan sonra 3lüye geçiyo
evet canım sen geçirme hemen yaptır bence yoksa üçlü test yaptırırsın ondada ikiliye ek 1 başka test daha ekleniyomuş heralde yanlış hatırlamıyosam
aşıda sağlık ocağında 20. haftada yapıyolar canım ben haftaya yaptırcam aradılar beni
drun sana nasıl demediki acaba ense kalınlığı iyi olunca önemsemedimi ikili testi :44:

düşer inşallah cnm sana bağlı bişi o belki bebiş olunca içmezsin:34:yoksam içicenmi
yok cnm bebiş hele bi gelsin hiiçç iççmeyi düşünmüyorum .....

canım yoğunlukta sayfalar kafayı yiyor ilacı bırak dua et bol bol
ya mübdi yoktan var eden Allah tan iste verecek elbet inanarak dua et

cnm zaten tek sığınağım dua .....
elbet bigün herşeyyyyy çoookkkkk güsel olucak rabbimin izniyleeee .....

Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 5 ziyaretçi)
sewinncc, mood+, basakss+, begumsavci, yesil33+

ziyaretçi, akını başladı haaa:32:

merhaba basak.. konunu okumaya calıstım baya sanırım suan 2.ye hamılesın.. ne kadar sure bekledın bebek ıcın.. tedavı oldunmu.. cok tesekkr ederm smdıden

merhaba basak.. konunu okumaya calıstım baya sanırım suan 2.ye hamılesın.. ne kadar sure bekledın bebek ıcın.. tedavı oldunmu.. cok tesekkr ederm smdıden

yok canım birinciye hamile ikinci olsa bu kadar sormaz :26: bilmediği şeyleri soruyor
bebek için 3 sene beklemiş ama doğal yolla gebe kaldı :34::34:

ben cevapladım ama :)))

Son düzenleme:
yok canım birinciye hamile ikinci olsa bu kadar sormaz :26: bilmediği şeyleri soruyor
bebek için 3 sene beklemiş ama doğal yolla gebe kaldı :34::34:

ben cevapladım ama :)))

tskrler cnm.. bende 1 senedır ıstıyorm tuplerım de acık ama adetım duzensız ılac ıcmesem 4 ayda bır oluyorm cok uzuluorm :(

tskrler cnm.. bende 1 senedır ıstıyorm tuplerım de acık ama adetım duzensız ılac ıcmesem 4 ayda bır oluyorm cok uzuluorm :(

üzülme canım adet düzenleyici ilaç kullanırsın bitkisel kür yaparsın rabbim ol dediği zaman zaten oluyor çok stres yapma olacaksada olmaz :34::34:

3.500. mesajımı kankam hadişkoma yazıyorum canım bekledim bekledim gelmedin
kendine iyi bak öpüyorum :54::54::54::54:

Giriş tarihi
Feb 2010

Son düzenleme:
Back
X