Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sen beni dinle kalk erkenden git sabahın köründe hemen kaydını yaptır vaktim geçiyor dersin azıcık yırtık ol
mecbur yaparlar :47: Yoksa bana haber et olmadı selamımı söle :9::9::9:
aleykum selam:42:
beni tıp fakültelerinde iyi tanırlar haksızlığa tahammülüm yok bi defasında rezillik çıkardım
polisler geldi güvenlikler beni zaptedemedi sağlık bakanlığına kadar işi götürdüm
hastane ceza aldı hamşireyide sürdüler :63: Mecbur bakacaklar sabah aç karnına erkenden git sen mecburlar :51::51:
:53::53::53::53::53::53::53::53:korktum senden sevinç beni de sürdürmede:18::18::18:
evet canım sen geçirme hemen yaptır bence yoksa üçlü test yaptırırsın ondada ikiliye ek 1 başka test daha ekleniyomuş heralde yanlış hatırlamıyosam
aşıda sağlık ocağında 20. Haftada yapıyolar canım ben haftaya yaptırcam aradılar beni
drun sana nasıl demediki acaba ense kalınlığı iyi olunca önemsemedimi ikili testi :44:
sana ne demişti doktorun ense kalınlığıyla ilgili

merhaba basak.. konunu okumaya calıstım baya sanırım suan 2.ye hamılesın.. ne kadar sure bekledın bebek ıcın.. tedavı oldunmu.. cok tesekkr ederm smdıden

sevinç yanıtlamş ama bende söliyim cnm daha ilk gebeliğim . 3yıldır korunmuoyrdum ama olmuyordu hamilelik.

yumurtlama sorunu vardı. 3kez klomen tedavisi gördüm. tedaviyi bıraktıktan sonra hamile kaldım.

sende hoş geldin aramıza inşallah tez zmanda sen de alırsın güzel haberii

sevinç yanıtlamş ama bende söliyim cnm daha ilk gebeliğim . 3yıldır korunmuoyrdum ama olmuyordu hamilelik.

yumurtlama sorunu vardı. 3kez klomen tedavisi gördüm. tedaviyi bıraktıktan sonra hamile kaldım.

sende hoş geldin aramıza inşallah tez zmanda sen de alırsın güzel haberii

bende adetım olmadıgı yanı gec oldugu ıcın yumurtlayamıyomuusm.. klomen ıctım buyumedı puregon ıgnesı oldum ıkı ay catlatma ıgnesı ıle olmadı ıste.. bende bıraktm ıbrahım saracoglunu aradım oda adet ol3.gunu bı kac test ıstedı yarn 3.gun yaptrcm bakalım ne dıcek bazen hıc umudum kalmıyo ama cnm allah bılır.. senınde bebegın hayırlı ve saglıklı olsun ınsallah..

kız başoş aile hekiminiz yokmu anacım sizin git oraya kaydını yaptır o zaten yönlendirir seni böyle kendini yırtmana gerek kalmaz :19:

bende adetım olmadıgı yanı gec oldugu ıcın yumurtlayamıyomuusm.. klomen ıctım buyumedı puregon ıgnesı oldum ıkı ay catlatma ıgnesı ıle olmadı ıste.. bende bıraktm ıbrahım saracoglunu aradım oda adet ol3.gunu bı kac test ıstedı yarn 3.gun yaptrcm bakalım ne dıcek bazen hıc umudum kalmıyo ama cnm allah bılır.. senınde bebegın hayırlı ve saglıklı olsun ınsallah..

saraçoğlu hoca süper eminim faydasını göreceksin :34:

sağol tatlım darısı sana olsun inşallah umutsuzluğa kapılma yaşın kaçki

aa ibrahim saraçoğluda mı test istiyo. o doktormu.

kız başoş aile hekiminiz yokmu anacım sizin git oraya kaydını yaptır o zaten yönlendirir seni böyle kendini yırtmana gerek kalmaz :19:

üff bence de aile hekimime gitsem iyi olcak.

hatta erken kalkan yol alır misali şimdiden gidiyim kaydımı yaptırıyım.

tutma beni sevinç gidiyom:4:

begümcüm yine gel sonra yine sohbet edelm. ben çıkıyom kıslarrrrr sevnççim yardımın için sağol annem :54:

sağol tatlım darısı sana olsun inşallah umutsuzluğa kapılma yaşın kaçki

aa ibrahim saraçoğluda mı test istiyo. o doktormu.

fsh lh tsh hormon testı ıstedı ona gore kur vercekmıs.. ınsallah olur benımde.. saracoglu dıye ınternet sıtesı var oyle hıkayeler yazıyokı bı kadına tup bebek bıle olmaz sende demısler ıbrahım hocanın kuruyle 2 ayda hamıle kalmıs walla oyle yazıyo

üff bence de aile hekimime gitsem iyi olcak.

hatta erken kalkan yol alır misali şimdiden gidiyim kaydımı yaptırıyım.

tutma beni sevinç gidiyom:4:

begümcüm yine gel sonra yine sohbet edelm. ben çıkıyom kıslarrrrr sevnççim yardımın için sağol annem :54:

kalk başoş kalk öğle mesaiside bitti git hallet şu işi dosyanı doldurt sağlık ocağında aile hekimiylede konuş
rica ederim ne demek herzaman :34:

fsh lh tsh hormon testı ıstedı ona gore kur vercekmıs.. ınsallah olur benımde.. saracoglu dıye ınternet sıtesı var oyle hıkayeler yazıyokı bı kadına tup bebek bıle olmaz sende demısler ıbrahım hocanın kuruyle 2 ayda hamıle kalmıs walla oyle yazıyo

herşey Allah'tan zmaanı gelince öyle bi oluyo ki önünd hiç bişi duramıyo tatlım herşey zamana bağlı

Back
X