kadınlarımmmm ayy çok yoruldum ben yaaaaaaaa offf
yav benim hamişimi niye yoruyolar anlamıyorumki, ezdirme niko kendini:) yav niko hamilelikte duygusal olmam inşallah hiç çekilmem diye düşünüyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kadınlarımmmm ayy çok yoruldum ben yaaaaaaaa offf
yav benim hamişimi niye yoruyolar anlamıyorumki, ezdirme niko kendini:) yav niko hamilelikte duygusal olmam inşallah hiç çekilmem diye düşünüyorum[/QUOE
Evet yoruyolar beni yaaaa canım malesef ben kendimi tanıyamıyorum bile acayip duygusal oldum herşeye ağlıyorum. bi garip oldum ben yaaaa. offf bak yine ağlıyasım
geldi bu arada bende korkuyorum bu çoçuğu çıkarmaktan![]()
yav benim hamişimi niye yoruyolar anlamıyorumki, ezdirme niko kendini:) yav niko hamilelikte duygusal olmam inşallah hiç çekilmem diye düşünüyorum[/QUOE
Evet yoruyolar beni yaaaa canım malesef ben kendimi tanıyamıyorum bile acayip duygusal oldum herşeye ağlıyorum. bi garip oldum ben yaaaa. offf bak yine ağlıyasım
geldi bu arada bende korkuyorum bu çoçuğu çıkarmaktan![]()
kıyamam yavaş yavaş yap o zaman kuzum benim, biz güçlüyüz tatlım öle ağlama,vala korkuyorum bende ota boka ağlamaktan, çünkü ben duygusallığa çok yervermem gerçek hayatta, o yüzden kendimi tanıyamıcam bu hamilelikta ahahahha
![]()
Sevgili arkadaşlar; hamilelik sürecimizde bir sürü sorunlarla karşılaşıyoruz.
Her ay "acaba bu ay regl olacak mıyım" telaşı sarıyor ve bunu yalnızca yaşayan biliyor.
Ama biz bu süreci stres yaparak, tırnaklarımızı kemirerek geçirmeye karşıyız.
Elimizden geldiğince neşeyle geçirmek istiyoruz ve birbirimize destek olarak güçlü kalmak istiyoruz.
Siz de bizimle bu yolda gülerek eğlenerek yürümek istiyorsanız buyurun aramıza!...
BU DA BİZİM LİSTEMİZ
ERENAYEFE:25 yaşında, 7 yıllık evli, ev hatunu, 2006 yılında erken doğumla 20 haftalık bebeğini kaybetti, adet düzensizliği var, yumurtlayamıyor...***
BASAKSS: 25 yaşında, 3 yıllık evli, ev hatunu, yumurtlayamıyordu, 2 kez klomen tedavisi gördü sonuç alamadı, tedaviye ara verdikten sonra doğal yolla hamile kaldı... ***
MOOD:26 yaşında, 1.5 yıllık evli, evlendi evleneli çalışmalar yapıyor...***
BELİNAYSU:21 yaşında, 2 yıllık evli, aktif olarak eylül ayında çalışmalara başladı ve son gaz devam ediyor...***
YEŞİL33:27 yaşında, 3.5 yıllık evli, 2011 ağustos ayında bir düşük yaşadı, süt buharından sonra hamile kaldı...***
NAZEMİR:36 yaşında, 14.5 yıldır resmi 7.5 yıldır da aktif olarak evli, eşiyle kaçarak koşarak evlendi,ev hatunu,bir düşük bir de dış gebelik yaşadı, 2011 ocak ayında tüp bebeğe başladı o da bizden yani yumurtlayamıyor...*****
YETEEER:36 yaşında,8.5 yıllık evli, bebek istiyor ama sıpa gelmiyor...***
KARDELEN5233: 33 yaşında, 4.5 yıllık evli, umudu yokken doğal yolla gebe kaldı, pozitif idrar testini hediye paketi yapmak yerine kocasına peçeye sarıp verdi...
SARA_28:37 yaşında 4 yıllık evli,memur,bi defa düşük yaşadı, şu an tüp bebek tedavisinde...***
SERAY0307:29 yaşında, 1.5 yıllık evlı, ev hatunu, 2011 ağustos ta 21 haftalık erken dogumla bebeğını kaybettı, 2011 ekimde çalışmalar tekrar başladı...***
DOLUNAY:32 yasında, 3.5 yıllık evlı, ıs hatunu, 2 yıldır calısmalar yapıyor tık yok...
HATİCEEE:23 yaşında, 6.5 yıllık evli, 1 kızı var, 3 yıldır yeni bir çocuk için çalışmalar yapıyor, 2010 yılında ve 2012 ocakta bir düşük olayı var, yumurtluyamıyor...
MYHOS:25 yaşında, 1.5 yıllık evli, çalışmalara yeni başlandı ve son hız devam etmekte...
HURR:32 yaşında, 12.5 yıllık evli, biz 1 adet bulamazken onun 2 adet oğluşu var, iğne ile korunma sürecindeydi, bıraktıktan bir süre sonra hamile kaldı...***
NİKOLAY:26 yaşında, 2011 temmuzda evlendi, iş hatunu, hamile... ***
BENGİSU: 24 yaşında, 1 yıllık evli, henüz taze gelin ve ev hatunu, eşiyle 8 ayda hızla evlendiler, evlendiğinden beri çalışmalar yapıyorlar ama tık yok, pkolu...***
KSEL:32 yaşında, 4 yıllık evli, iş hatunu, 2011 mayıs tan bu yana çalışmalar yapıyor, yumurutlayabiliyor fakat yollar engelli süpermenlerin sayısı ve hızı yetersizdi, topiğimiz ona uğurlu gelmiş olmalı ki katılır katılmaz preseed jeli ile gebe kaldı ... jel bebek***
DUMAN85:26 yaşında, resmi olarak 1.5 yıllık aktif olarakta 1 yıllık evli, iş hatunu, 1 yılda 3 kez düşük yaptı, kan pıhtılaşması sorunu ile uğraşıyor ve 3-5 yıl içerisinde menopoz tehlikesi var...***
HACER_31:32 yaşında, 1.5 yıllık evli, iş hatunu, bir düşük olayı var, ocak 2012 de myomdan ameliyat oldu, bi süre sonra doğal yolla hamile kaldı...
SEWİNNCC:32 yaşında, 6 yıllık evli, ev hatunu, 5 yaşında bir oğlu var, ikisi 10 haftalık biri 14 haftalık 3 tane düşük olayı yaşadı, kanında pıhtılaşma sorunu var o yüzden bi süreliğine korunma aşamasında...***
HADİSKO:25 yaşında, 3.5 yıllık evli, ev hatunu, 2 yıldır bebek çalışmaları yapıyor...***
İNGİLİZCEMUZİK: 25 yaşında, 1 yıllık evli, ev hatunu, evlendikten bir süre sonra bebek çalışmaları yapmaya başladılar ve bebişi çok bekletmeden geldi...
EYLEMSEVCAN:...
BAT LİSTEMİZ
SERAY:
NAZEMİR:
BENGİSU:
ERENAYEFE:
BELİNAY:
DUMAN:
SEVİNÇ: 8 HAZİRAN:97:
MOOD: 17 HAZİRAN:97:
HADİSKO:
SON DAKİKA!!!!!!
LİSTEMİZDEKİ HATUNLARIMIZDAN OLAN PELİN67'NİN UZUN ZAMANDIR TOPİĞİMZE UĞRAMAMSIYLA BİRLİKTE,
KKYA SON GİRİŞ TARİHİNİN HERGÜN OLDUĞU TESPİT EDİLMİŞTİR...
YANİ HER GÜN KK DA
BU NEDENLE LİSTE DIŞI EDİLMESİNE OY BİRLİĞİ İLE KARAR VERİLMİŞTİR. . . . . . . .
DAİMİ MÜD..... devamını biliyosunuz TKB.....[/QU
Merhaba her kese.. benide bu listeye ekleye bilirmisinizzz?
Sevgili arkadaşlar; hamilelik sürecimizde bir sürü sorunlarla karşılaşıyoruz.
Her ay "acaba bu ay regl olacak mıyım" telaşı sarıyor ve bunu yalnızca yaşayan biliyor.
Ama biz bu süreci stres yaparak, tırnaklarımızı kemirerek geçirmeye karşıyız.
Elimizden geldiğince neşeyle geçirmek istiyoruz ve birbirimize destek olarak güçlü kalmak istiyoruz.
Siz de bizimle bu yolda gülerek eğlenerek yürümek istiyorsanız buyurun aramıza!...
BU DA BİZİM LİSTEMİZ
ERENAYEFE:25 yaşında, 7 yıllık evli, ev hatunu, 2006 yılında erken doğumla 20 haftalık bebeğini kaybetti, adet düzensizliği var, yumurtlayamıyor...***
BASAKSS: 25 yaşında, 3 yıllık evli, ev hatunu, yumurtlayamıyordu, 2 kez klomen tedavisi gördü sonuç alamadı, tedaviye ara verdikten sonra doğal yolla hamile kaldı... ***
MOOD:26 yaşında, 1.5 yıllık evli, evlendi evleneli çalışmalar yapıyor...***
BELİNAYSU:21 yaşında, 2 yıllık evli, aktif olarak eylül ayında çalışmalara başladı ve son gaz devam ediyor...***
YEŞİL33:27 yaşında, 3.5 yıllık evli, 2011 ağustos ayında bir düşük yaşadı, süt buharından sonra hamile kaldı...***
NAZEMİR:36 yaşında, 14.5 yıldır resmi 7.5 yıldır da aktif olarak evli, eşiyle kaçarak koşarak evlendi,ev hatunu,bir düşük bir de dış gebelik yaşadı, 2011 ocak ayında tüp bebeğe başladı o da bizden yani yumurtlayamıyor...*****
YETEEER:36 yaşında,8.5 yıllık evli, bebek istiyor ama sıpa gelmiyor...***
KARDELEN5233: 33 yaşında, 4.5 yıllık evli, umudu yokken doğal yolla gebe kaldı, pozitif idrar testini hediye paketi yapmak yerine kocasına peçeye sarıp verdi...
SARA_28:37 yaşında 4 yıllık evli,memur,bi defa düşük yaşadı, şu an tüp bebek tedavisinde...***
SERAY0307:29 yaşında, 1.5 yıllık evlı, ev hatunu, 2011 ağustos ta 21 haftalık erken dogumla bebeğını kaybettı, 2011 ekimde çalışmalar tekrar başladı...***
DOLUNAY:32 yasında, 3.5 yıllık evlı, ıs hatunu, 2 yıldır calısmalar yapıyor tık yok...
HATİCEEE:23 yaşında, 6.5 yıllık evli, 1 kızı var, 3 yıldır yeni bir çocuk için çalışmalar yapıyor, 2010 yılında ve 2012 ocakta bir düşük olayı var, yumurtluyamıyor...
MYHOS:25 yaşında, 1.5 yıllık evli, çalışmalara yeni başlandı ve son hız devam etmekte...
HURR:32 yaşında, 12.5 yıllık evli, biz 1 adet bulamazken onun 2 adet oğluşu var, iğne ile korunma sürecindeydi, bıraktıktan bir süre sonra hamile kaldı...***
NİKOLAY:26 yaşında, 2011 temmuzda evlendi, iş hatunu, hamile... ***
BENGİSU: 24 yaşında, 1 yıllık evli, henüz taze gelin ve ev hatunu, eşiyle 8 ayda hızla evlendiler, evlendiğinden beri çalışmalar yapıyorlar ama tık yok, pkolu...***
KSEL:32 yaşında, 4 yıllık evli, iş hatunu, 2011 mayıs tan bu yana çalışmalar yapıyor, yumurutlayabiliyor fakat yollar engelli süpermenlerin sayısı ve hızı yetersizdi, topiğimiz ona uğurlu gelmiş olmalı ki katılır katılmaz preseed jeli ile gebe kaldı ... jel bebek***
DUMAN85:26 yaşında, resmi olarak 1.5 yıllık aktif olarakta 1 yıllık evli, iş hatunu, 1 yılda 3 kez düşük yaptı, kan pıhtılaşması sorunu ile uğraşıyor ve 3-5 yıl içerisinde menopoz tehlikesi var...***
HACER_31:32 yaşında, 1.5 yıllık evli, iş hatunu, bir düşük olayı var, ocak 2012 de myomdan ameliyat oldu, bi süre sonra doğal yolla hamile kaldı...
SEWİNNCC:32 yaşında, 6 yıllık evli, ev hatunu, 5 yaşında bir oğlu var, ikisi 10 haftalık biri 14 haftalık 3 tane düşük olayı yaşadı, kanında pıhtılaşma sorunu var o yüzden bi süreliğine korunma aşamasında...***
HADİSKO:25 yaşında, 3.5 yıllık evli, ev hatunu, 2 yıldır bebek çalışmaları yapıyor...***
İNGİLİZCEMUZİK: 25 yaşında, 1 yıllık evli, ev hatunu, evlendikten bir süre sonra bebek çalışmaları yapmaya başladılar ve bebişi çok bekletmeden geldi...
EYLEMSEVCAN:...
BAT LİSTEMİZ
SERAY:
NAZEMİR:
BENGİSU:
ERENAYEFE:
BELİNAY:
DUMAN:
SEVİNÇ: 8 HAZİRAN:97:
MOOD: 17 HAZİRAN:97:
HADİSKO:
SON DAKİKA!!!!!!
LİSTEMİZDEKİ HATUNLARIMIZDAN OLAN PELİN67'NİN UZUN ZAMANDIR TOPİĞİMZE UĞRAMAMSIYLA BİRLİKTE,
KKYA SON GİRİŞ TARİHİNİN HERGÜN OLDUĞU TESPİT EDİLMİŞTİR...
YANİ HER GÜN KK DA
BU NEDENLE LİSTE DIŞI EDİLMESİNE OY BİRLİĞİ İLE KARAR VERİLMİŞTİR. . . . . . . .
DAİMİ MÜD..... devamını biliyosunuz TKB.....[/QU
Merhaba her kese.. benide bu listeye ekleye bilirmisinizzz?
Kiz ole hemen listeyemi eklenirmis damdan duser gibi once takil bakalim buralarda basos hanimin gozune girebilirsen ekler listeye hahahaaa sen yinede bilgilerini yazzzzzzz
ayy sorma kuzum sorma ikinciyi istiyo aç gözlü doyumsuz karı![]()
Evet canim ogluma kardes![]()
basak karisi gittinmi aile hekimin![]()
ınsallah sende bırıncıyı dogurup onun gbı ac gozlu olursun cnm ıkıncıyıde ıstrsın hemen :)
tez zamanda olur ınsallah cnm benm.. dogal yolla oldu dımı oglun..
amin canım inşallah başak karısı beni kıskanıyor evlendiğim ay hamiş kaldım diye 9 ayda doğurdum diye
anam oğlan büyüdü 6 yaşına girdi bebek sevmeyi özledik napak
![]()
ıns en yakın zamanda bebegın olur cnm
Kiz ole hemen listeyemi eklenirmis damdan duser gibi once takil bakalim buralarda basos hanimin gozune girebilirsen ekler listeye hahahaaa sen yinede bilgilerini yazzzzzzz
yahuu ne bileyim ben, diyer topiklerdeki listelerde hemen yapiyorlardi..hmm anlatalim ozaman kendimizi bizde..10aylik evliyim bene, evliliyimin ilk aylarinda adetim 8-9gunler gecikmeey basladi bende doktora gitdim, hafif pko oldugunu soyledi, hormonlarim yolundaydi ama..tedaviye basladim , adetim duzeldi, halada iyi gidiyor gecikme falan olmuyor, 4kez klomene tedavisi gordum.1kere catlama ignesi, yumoslar klomenle buyuyordu amaaa bi sey cikmadi icinden, sonra 3ay once esim spermiogram verdi, onunda haraket hizi ve morfolojisinde ufak zayifliklar cikdi, gecen ay rusyaya gitdim orada tedavi aldim, esimede banada biiiii suuururr ilac milac yazdilar, hala hafif pkom varmiss, bakalim bu ay sonuncu tedavim olacak, artik burakacam olmazsa ilaclari, vallaha ilac yemekden bikdim ))) bu kadar.
..
Seninde canim..............
kızlarr teknik bi sorundan dolayı bat listemiz yok oldu
O yüzden 1. Sayfada bat listesindeki hatunların batlarını aliyim bakiyim:126:
kızlar nihayet totomu kaldırdım ve riskli gebelikler uzmanından randevumu aldım taaa 29 hazirana gün verdiler ama olsun
hakkımızda hayırlısı bakalım bana gene adana yolları görünecek bakalım o ne diyecek nerelere yollicak ve neler olacak
ölmezsek hep beraber görecez ayy heyecanlandım birdenSonra sabahlar olmasın bakalım bebiş ne zaman gelecek
Seyhan başkent hastanesi doç. Dr. Ebru tarım 29.06.2012 saat :13,30
hade bakalım rastgele :18::18::18::18::18:
kızlarr teknik bi sorundan dolayı bat listemiz yok oldu
O yüzden 1. Sayfada bat listesindeki hatunların batlarını aliyim bakiyim:126:
kızlar yaaaa nasılsınız???
iyiyim ben dumancım yaaaa hayrolaaa o ne öle yaaa lı falan sen nassınnn bakemm?