Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

2 saattir muhabbet edecek birilerini arıyorum da ondan böyle oldum :)) iyim valla bende cnm cuma akşamı işte insan nasıl ii olmazzz:16::16:

ay bende gecende öle oldum kimsecikler yoktu yeşil ışığı yananlarda vardı ama onlar geçmiş okumaya daldılar sanırımmm...ohhh cumalar güsel olur çalışırkennn...ama ben bile cuma gelince hala seviniomm;)

ay bende gecende öle oldum kimsecikler yoktu yeşil ışığı yananlarda vardı ama onlar geçmiş okumaya daldılar sanırımmm...ohhh cumalar güsel olur çalışırkennn...ama ben bile cuma gelince hala seviniomm;)

sende alışkanlık yapmış o zaman :) yakında geirsin kendine cnm..ee nsl gidiyo hayat en hanımlıgı bebek çalışmaları filannn

sende alışkanlık yapmış o zaman :) yakında geirsin kendine cnm..ee nsl gidiyo hayat en hanımlıgı bebek çalışmaları filannn

inşallahhh canımmm evde durup sıkılmaya vaktım olmadı...şimdide kayınbabam ameliyat oldu okumussundur...kayınvaldemde kalıoz 10 gündür....bebek çalışması olmuo kuzucum yaaa...beklesin bakalımm...yazı çıkaralımmm...arada birle tutarsa sürpriz olcak o kadar;)sen napıosun senin nasıl gidio

22 haziran ((((( umarim gelmezzzzz

inşallah canımmmmm

fıstığım başağım nassın kuzum heheh bende yazıları okuyodum, doktora gittik haftaya yokmuş bende acele ettim haziranda kan tahlili yaptırıp sonucu göstercem bakcak vitamin verdi şimdilik, ama kasıklarım ağrıyo allahtan yarın iş yok yatacam evde paso:) sen neler yaptın, ikili test için ne zaman gitcen ayh inşallah herşey olumlu olurda sağlıkla doğururuz ama ben şimdiden korkuyorum yav:18:
tatlım bende korkuyodum başlarda ama hepsi geçtii alışıyosun hemen hamişliğe.

Senin daha kan değerine bakılmadımı.

Ağrılar bi süre devam eder cnm. Bende iliki test için uğraşıyorum. Devlete yaptırmak istiyorum ama burda yapan devlet yok nasıl bi seyse anlamadım mecbur özelde yaptırcam:31:
evet canim ogluma kardes:17:

Basak karisi gittinmi aile hekimin:20:

ayy gidememdim sevinççççççç:18:hele sor neden gidemedim. Sordun farzediyorum: çarşıda bi işim vardı onu halledeyim sonra sağlık ocağına gideyim dedim. Işimi hallettim çok pis tüfekhanem geldi gidecek yer bulamadım eve geldim. Sağlık ocağı evden daha uzaktı. Bi dahada çıkmadım:17::17:

inşallahhh canımmm evde durup sıkılmaya vaktım olmadı...şimdide kayınbabam ameliyat oldu okumussundur...kayınvaldemde kalıoz 10 gündür....bebek çalışması olmuo kuzucum yaaa...beklesin bakalımm...yazı çıkaralımmm...arada birle tutarsa sürpriz olcak o kadar;)sen napıosun senin nasıl gidio

inşallah canımmmmm
ameliyatmı oldu bilmiyodum,şimdi nasıl durumu? inşallah iyileşir... bak hiç olmayacak dediğin zamanlarda oluyo bu işler biliyosun bakarsın bu arada bebek haberinide alırız...

kiz ole hemen listeyemi eklenirmis damdan duser gibi once takil bakalim buralarda basos hanimin gozune girebilirsen ekler listeye hahahaaa sen yinede bilgilerini yazzzzzzz

:57:biz sana ööle mi yaptık.gelir gelmez bağrımıza bastık

yahuu ne bileyim ben, diyer topiklerdeki listelerde hemen yapiyorlardi..hmm anlatalim ozaman kendimizi bizde..10aylik evliyim bene, evliliyimin ilk aylarinda adetim 8-9gunler gecikmeey basladi bende doktora gitdim, hafif pko oldugunu soyledi, hormonlarim yolundaydi ama..tedaviye basladim , adetim duzeldi, halada iyi gidiyor gecikme falan olmuyor, 4kez klomene tedavisi gordum.1kere catlama ignesi, yumoslar klomenle buyuyordu amaaa bi sey cikmadi icinden, sonra 3ay once esim spermiogram verdi, onunda haraket hizi ve morfolojisinde ufak zayifliklar cikdi, gecen ay rusyaya gitdim orada tedavi aldim, esimede banada biiiii suuururr ilac milac yazdilar, hala hafif pkom varmiss, bakalim bu ay sonuncu tedavim olacak, artik burakacam olmazsa ilaclari, vallaha ilac yemekden bikdim ))) bu kadar.

çok ilaçta iyi değil be kuzum ya. Biras tedaviye ara verip bünyeni rahatlat bence de.

Bu arada yaşın mesleğin ?????

dedimki ilk sayfada listedeki hatunlar demiş bende hemen yazdım ben listedemiyimki dedim bi baktım en başta yazıom bide yaww ....umarım son olur o listeye girişim (çok zorrrrrrrrrrrrrr tabikineee :50::50::50:)

ayol ne demek acaba var mıyım listede diye düşünmek çatlak karı yaa neden olmayasın:12:sen listenin prensesisin:12:

çok ilaçta iyi değil be kuzum ya. Biras tedaviye ara verip bünyeni rahatlat bence de.

Bu arada yaşın mesleğin ?????

Ya ilaclarin 1-2si hormonal, diyerleri vitamin falan..haklisin elbetde bu konuda, aslinda bu turlu esasli tedavi 6ay once olmusdum, bide simdi yapdim..ara aylarda oyle klomen kullandim.22yasindayim , Tip fakultesi mezunuyum, calismiyorum, ev hanimligi yapmaya claisiyorum simdilik..bakalim hayirlisi.

Back
X