Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

herkese slm eder küçüklerimin gözlerinden büyükleriminde neresi denk gelirse öperim.:54:inş sorunsuz ve güzel bi gün bizimle olur.

selam kızlar:3::3: nasılsınız bakalım görüşmeyeli...ben giremiyodum bikaç gündür, bugün size güzel haberlerle geldim... ben 6 haftalık hamileyim...herşey kesinleşene kadar sölemek istemedim, malum hep bi hayal kırıklığı yaşadığım için... sizlerde burda bişey oldumu benim kadar üzülüyosunuz, o yüzden kalp atışını da duyana kadar kendim bile unuttum diyebilirim hamile oldugumu:)) dün akşam gittik çok şükür kalp atışını duyduk:nazar::nazar: suana kadar herşey yolunda gidiyo,dualarınıza ihtiyacımız var kızlar... inşallah bu kez çok umutluyum herşey güzel olacak...

selam kızlar:3::3: nasılsınız bakalım görüşmeyeli...ben giremiyodum bikaç gündür, bugün size güzel haberlerle geldim... ben 6 haftalık hamileyim...herşey kesinleşene kadar sölemek istemedim, malum hep bi hayal kırıklığı yaşadığım için... sizlerde burda bişey oldumu benim kadar üzülüyosunuz, o yüzden kalp atışını da duyana kadar kendim bile unuttum diyebilirim hamile oldugumu:)) dün akşam gittik çok şükür kalp atışını duyduk:nazar::nazar: suana kadar herşey yolunda gidiyo,dualarınıza ihtiyacımız var kızlar... inşallah bu kez çok umutluyum herşey güzel olacak...

canım benim ne güzel bi haber verdin inş sorunsuz bi hamielik geçirirsin bu mübarek 3 aylarda dileğim bebişin seni üzmeden gelir inş çok sevindim canım benim:nazar:

kızzzzzz hamile olduğun halde tek çizgi çıkarsa bozuk oluyomuş. çift çizgide bozuk olmuyomuş:52::52::52:

Aa kimse yokmu basak karisi tasindi zaaaaar
hadiskodan elimi ayagimi:19: cektim

niye lennn kızım ben geliom sen yoksunnn anca okuom kim ne demiş ahada yakaladım bende yeni kumalar bulmaya gidiom başka topikee:)))kızım daha okuyamadım 20 sayfa var ne çeneliymişsiniz

hayırlı olsun bebegınız saglıklı ve hayırlı olsun ınsallah.. rabbım bana ve ısteyen herkese de en kısa surede boyle mutluluk yasatsın ınsaallah

hayırlı olsun bebegınız saglıklı ve hayırlı olsun ınsallah.. rabbım bana ve ısteyen herkese de en kısa surede boyle mutluluk yasatsın ınsaallah

dumancımmmm tebrik ederimmm bebeğimmmm allahım hayırlısıylaaa doğurmanı nasip etsin bana da uğurunuzdan değdirin yaaaa allahımmm ikinizede sağlık sıhhat versin ama sana bişi sölimmi böle çok heycanlı olmadı git bakim şimdi test yap gelll heycanlandır biziiii :))))bidaha hamiş kaldında lütfen bizimle paylaş heycanını ben paylaştımda nolduysaa sankim hamişimm

iyim tatlım sen nasılsın evt canım 2 gündr giremedim okuyaamadım 30 sayfadan fazla kaçırmışım yetişemiom hızınıza okumak bir meesele cvp yazmak bi mesele sabah görüşürüzz öpüldünzzzz

bende iyiyim cnmmm kırmızıların dün gelmesi lazımdı ama gelmediler daha onları bekliom :9::9::9::9:walla çok geveze bu karılar bende yetişemiommmm...:34:

selam canım yeni geldimmm ama gidicem çok uykum var zor dayanıyorummm. iyiyiyim çok şükürr. sen nasılsın tatlımmm

iyiyim cnmmmm uyu sen kuzucummm geç yatma bebişin uyku istio demekkiii ;) :54:

günaydıııııııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaaaar :32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8:

günaydın saracımmmmm nasılsın canımmm...

dumancımmmmmmmmmmmmmmm çokkkkkk sevindim yaaaa Allah tamamına erdirsin canım benimmmm...bu sefer herşey çok güzel olacakkk...tuğbaemrah ı hatırlıomusun oda hamile biliomusun 7 hafta 1 günlük bugün ;) berabersinizz....Allah a emanet ol kuzucummm...öptümmm :54::54::54:

gızlarrrrrr efsane geri döndü işte başak hanımmm görü ngörünn işimiz olmasa gelioruzz dimii yıldızlarımı kızartttt kelleni uçururum hazır suçlusundaaa

Back
X