Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

canım o zaman profilimden albüme bak

ya işte yeni evimde iğrenç eşyaları gösterime sununc a evimin güzelliği de belli olmuyo. ben konuyu komşuya da göstermeye deutanırım. boş olsa bu kadar utanmam yani. neyse halıları kaldırdım zati bi ara kocama çingenelik yapıp koltukları da çıkartıcam. sen napıyon işin gücün varmı

amaaaan tam muhabbet edecektik elektrikler kesildi yaaa
içine sinmediyse kaldır tabi sonuçta yeni ev,ve senin dayanmış döşenmiş gelin evin hiç olmadı ,hevesin var ...
allahım çabucak dayayıp döşemeyi nasip etsin...

başakcım ben yatıyorum
gerçi sohbet te edemedik ama ben bu gece acildeydim canım,suyum mu geldi n oldu anlamadım,gelen bişeyler oldu ama
neyse şu an tetikte bekliyorum böyle

çok geçmiş olsun canımmm...Allah yardımcın olsunnn...hayırlı doğumlar nasip etsinn...

son dakika!!!

belinaysu hatun kişinin tkb nin arkasından dedi ve kodu yaptığı tespit edilmiş,

seray hatunun da bu dedikoduya yandaşlık yaptığı tespit edilerek,

yaptıkları aşırı saygısızlıktan ötürü 1 ay susma , 2 ay yazma CEZASINA ÇARPTIRILARAK, 3 ay hapis ve sonunda kellelerinin vurulmasına karar verilmiştir...

ayrıca; seray hatunun aleni şekilde tkb yi protesto ettiği ve bu ayıbı ceasurca tkb ye ve halka duyurduğu gözlemlenmiş olup,

seray hatunun kellesi vurulduktan sonra halka teşhir edilmesine karar verilmiştir... TKB

SAYGILI VE DAİMİ MÜDAVİMLERE SAYGILAR:42:

aşk olsun başakcımmmmm....sen bizi 2 ay yazma cezası ve en kötüsü 3 ay hapis cezasına çarptırıosunda biz cazgırlık yapıp yazarsakda ayrıca bi ceza olacakmı ?:17::17::17::17::17:hem bide gelcem dediydin amaaa...:110::110::110::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

başakkk ne ara geldın ne ara gerı cıktın ya:19::19::19::19::20::20::20::20: bi slm verir insan

kıssss biz cezalıyızzzz ne yazıonnn :9::9::9::9::9:

ya ben yokken laf atıodun gelmio die bide sarartmışsın beni sevincin madalyalarınıda al hıh :)canım haşta olmuşlar

oy kıyamam çok geçmiş olsun canımmmm benimmmmmm hemen çorba yapıp gelimm

kıs demiş olmam lasım ay bidaha diyin geçmiş olsn annem çabuk gel

sen başaka dionda okumuon oda ikili testin sonucunu yazdı haala soruon deli karı

kaynatım kızz çorbada yaparım iyilieştiririm oyy burnuda sümüklü sümüklü şimdi :)))

kız benim yırtık var 12 yaşımdan buyana ameliyat için erken dedilerdi 7 yıl romatizma die başladığım penisilin iğnesi yemiştim sağ bacağım 3 senede aynı taraftan 2 kez şişti diz kapağım su aldılar içinden şırıngayla sen hemen bi gitt şişmeden

sevince kaynatırım sana daha töbe yok kaynatmm elime düşersin kızım sen)))

allah seni emiiii deli bu karııı duyurulurrrr :55::54::54::54:

hadişko sende ceza alcannn deli bu karı duyrulur dedinnnn yandın wallaaa başak görmesinnnn :18::18::18:

iyilik canım sen nasılsın hayat nasıl gidiyor.

bende iyim cnmmm ....hayatta güzel çokk şükür rabbime bi mercimeğimiz eksik iştee:8:

Sen dua edersin ama kabul olmuyor sanarsın!
Ekmek almak için bir fırına gidersi...n.
Beklerken fırıncı ile bir sohbet başlar,
Ve fırıncının hoşuna gidersin, hoş sohbetsin ya...
Fırıncı başkalarına istediğini verip acele ile gönderir
Bu arada sen istediğini alamadığın için sıkılmaya başlarsın,
Ama bilmezsin ki..
Fırıncı daha yeni pişmiş en güzel ekmeği verecek.

hz.mevlana

Seelaam ben geldim sohbete ama kimseley yookuluuu :50::50: neyse bende gideyim baari kocişle ilgileneyim kociş olmasa beklerdim sizi ama neyse sonra görüşürüz artıkın hadi hoşçakalıın :5::5:

Slm kizlarrr cok uzun zamandir giremiyodumm nasilsinizzz varmi yeni hamislerrrr bu araaaa bende hamisim galiba cuma gunu beta hcgm 91.9cikti pazartesi ise yani dun 439.7 cikti haftaya kese icin gidicem dua edin insallah gorunur cok korkuyorum:18:
canım senle tanışamadık sanırım yeni görüyom seni burda hayırlı olsun canım ah darısı bizimde başımıza inşallaaah :16::16:
aynen canım yaa bundan sonra böyle ..
3 senedir yapıyorum da ne oluyo.
çok kıymetimi bildiler sanki:63:
bencede hıh iyi oluyo onlaraa :63::19:
aynen tatlım Allah yardımcınız olsun. hele bi de yepyeni mobilyaların hasar görmesi insanın canını sıkıyo.
benimkiler aşağıdan yukarıya çıkarana kadarkendilerinden geçtilr:25:
tahmin edebiliyorum zaten ay yaa kıyamamki ben mobilyalarımaaa :14: bişey olmadan taşırız inşallah artıkın kat kat saracaz naapalım :50::50::18:

çok geçmiş olsun canımmm...Allah yardımcın olsunnn...hayırlı doğumlar nasip etsinn...

aşk olsun başakcımmmmm....sen bizi 2 ay yazma cezası ve en kötüsü 3 ay hapis cezasına çarptırıosunda biz cazgırlık yapıp yazarsakda ayrıca bi ceza olacakmı ?:17::17::17::17::17:hem bide gelcem dediydin amaaa...:110::110::110::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

hadişko sende ceza alcannn deli bu karı duyrulur dedinnnn yandın wallaaa başak görmesinnnn :18::18::18:

basak kendıne ceza versın annem:19::19::19::19: yiyim onun cezasını:1::1::1::1::1: kendı soz verıp gelmıyo ustelık gelıyo slm vermeden gidiyo:99:

:16::16::16: ayyyyyyyyy canım benim kader arkadaşım çok sevindim Allah tamamına erdirsin inşallah :nazar::nazar: hele bat vermemende varmış bişiler :1::1: canım yaaa darısı benimde başıma inşallah umut oldun valla bana herşey yolunda gider inşallah dualarım seninle pıhtıdaşım :1::1:
canım bak iğne kullanınca seninde herşey yolunda gidecek inan oğluna kardeş gelecek sonra:) tabi korkular hiç bitmez ben çok tırsıyorumm:18::18:
beni merak edenler etmeyenler :2::2: yarına düzelirim inşallah :2:
şimdi çıkıyorum canlarım ilaç içip yatacağım :2: hepinizi çok özledim
hadisko :2: gelde nane limon kaynat :110:
geçmiş olsunnnnn iyi dinlen iyileş gel ok...

son dakika!!!

belinaysu hatun kişinin tkb nin arkasından dedi ve kodu yaptığı tespit edilmiş,

seray hatunun da bu dedikoduya yandaşlık yaptığı tespit edilerek,

yaptıkları aşırı saygısızlıktan ötürü 1 ay susma , 2 ay yazma CEZASINA ÇARPTIRILARAK, 3 ay hapis ve sonunda kellelerinin vurulmasına karar verilmiştir...

ayrıca; seray hatunun aleni şekilde tkb yi protesto ettiği ve bu ayıbı ceasurca tkb ye ve halka duyurduğu gözlemlenmiş olup,

seray hatunun kellesi vurulduktan sonra halka teşhir edilmesine karar verilmiştir... TKB

SAYGILI VE DAİMİ MÜDAVİMLERE SAYGILAR:42:
hemende harcadın kızlarrrrıııııı:19::19:

canım gözün aydın çok sevindim :nazar::nazar::nazar: Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin pozitif olmaya çalış iyi düşün bu sefer hiçbişey olmicak Allahın izniyle:16::16::16:

inşallah canım en iyisini düşünmek istiyorum ama kolay değil malesef azıcık daha zaman geçsin büyüsün bebişim daha iyi olucam inş.

günaydınnn kızlarrr:16::16::16::16::16::16::16:

hadısko amelıyat olmadınmı annem ben gıttım emar cekıntılr yırtık var dedı amelıyat ama olmak erken dedı bı dok daha gittim evde 300 defa hareker verdı cok zordu acıdı yapmadım dün gece cok agrıdı ayakta fazla kalınca agrı yapıyo ne yapam :31:

yok annem ben zaten çok hareketli gacıydım voleybol çok oynadım beni rahatsız edici tek yanı var oda oturup kalktımda kırt kırt ses çıkarması okadar şişme yok çok şükür boğaz anjiniyle başlamıştı adını 3 yıl sonra koyabildiler ancakkk ameliyat yaptırmadım kontrol altında tutuldum tedavim bitti iğnem bitti çok şükür çok iiimm

kız başak sana çok pis kızdımm heee:47:
niye 1.sayfadaki tanıtım yazımı değiştinn...:20:
heee??? niye??:19:
kocamı silmişsin ordann...:16::16::14::14:
canevimden vurdun beniii:14::14::43::43::43:
çok alındımmm....:19::19:
ayrıca nerdeyse hergün uğruyorum ama hala sarıyımm:27::27:
onu hiçç anlamadımmm:50::50:
yoksam sen beni gözden mi çıkarttın??
:63::63:

selamlar anca gelebildim işleri halledip ama biraz durup çıkıcam ütü yapmam lazım çünkü nasılsınız bakalım görüşmayeli

yok annem ben zaten çok hareketli gacıydım voleybol çok oynadım beni rahatsız edici tek yanı var oda oturup kalktımda kırt kırt ses çıkarması okadar şişme yok çok şükür boğaz anjiniyle başlamıştı adını 3 yıl sonra koyabildiler ancakkk ameliyat yaptırmadım kontrol altında tutuldum tedavim bitti iğnem bitti çok şükür çok iiimm

ben sporda yapmam nasıl yırtıldıysa çok ağrıyo yapıyo yerde yemek yiyemyorum dok Ameliyat demişti yaşın küçük bekle dedi bunun bandajı falan yok mu ben biraz dan geliyorum duş alaym bugün kalabalığı z hayret :60:

kıysan napçaktın acaba:25::25:

kuzum evimin düzeni yeni yeni oturuyor. bende yeni yeni kı.ımın üstüne oturuyorum:32:

annem var misafirim biliyosun. yarın da babam gelicek. misafirlerimi deyolcu ettikten sonraaaaaaaaaa

keyifte benim kahya daaaaaaaaaaa:62::62::62: bu aralar mazur gör beni:38:

sağol canım inşallah temiz çıkar evet.

doktora ense kalınlığını sordum normal dedi. inşallah sorun yoktur.

bak içine doğan doğru çıkmış kardeloş doğurmak üzereymiş:9::9:

benimde kaykeytom var:21:gerçi benimki de bana bi yudum su vermez cazgır o biraz:25:

sen biraas daha sık gel sana 3 değil 5 adet kırmızı yıldız takıyım annemmmm:23::23:
hahayttt kankeytonu sevsinler seninnnnnVİRÜSbenim kankeytom senin kankeytonu çiğ çiğ yerrr üstüne yetmez çiğ börek çiğ köfte yapar löpür löpür götürür hıh
canım çok sağol inşalahhhh

serayla konuşurken araya niye sıkıştırmaya çalışıyon güzel tebriklerini.

insan ayrı bir mesajda özel olarak yazar.senden özel bişiler beklerdim kanka olarak:19:

sağol canımcım. fotolarını koyucaM AMA salona börülcenin koltuklarını ve halısını koyduk. iğğğğrençç oldu. salona girmek bile istemiyorm. sanki börülcenin evine giriyormuşum gibi hissediyorm. onları tez zamnda çıkartıcam evden. o yüzden evimin resimlerini koyarken biras utanabilirim.

en güzel yerim yatak odam.

bide bebişe düşündüğümüz bi oda var orası da çok güzel çünkü bomboş:1::1:

inşallah bundan sonra evde en güzel keyif nasıl yapılır diye sohbetler yaparız:21::21::21:

aminnnn
kız bu çok fena hele hamiş olnca ikiye tek görüo yaaa bizi iiice cılız bişi gördü herhalddd

alayımm anam sevincin canı varrr nasılsa bana madalyonlarından bidene verir zaaar...

basak kendıne ceza versın annem:19::19::19::19: yiyim onun cezasını:1::1::1::1::1: kendı soz verıp gelmıyo ustelık gelıyo slm vermeden gidiyo:99:
aldınmı cevabını hanfendi sex
i garuuu
kız başak sana çok pis kızdımm heee:47:
niye 1.sayfadaki tanıtım yazımı değiştinn...:20:
heee??? niye??:19:
kocamı silmişsin ordann...:16::16::14::14:
canevimden vurdun beniii:14::14::43::43::43:
çok alındımmm....:19::19:
ayrıca nerdeyse hergün uğruyorum ama hala sarıyımm:27::27:
onu hiçç anlamadımmm:50::50:
yoksam sen beni gözden mi çıkarttın??
:63::63:
kankeytosuna bak sen şunun yere göğe sığdıramıodu bide seni kavgada olmaz böle şelerrr yapılmaz bide can ciğer kankası gel kız sen bizim kankamız ol bırak bu karıdan daha hayır gelmes sana iikidakkada satıooo
kıslar naberrr???
nasılsınızz ???
keyfiniz yerindedir inşallahhhh
iyim bebişim sen nasılsın bugün doğumgünümdü sabah kalktım neşeli eşim baktım hiç oralı olmuo bi öpücükle doğumgünümü kutlasa bile yeterdi sinirlendim bukadarmış değerimiz dedim hiçbişi istemiorum senden bi kutlsan yeterdi dedim indi çıktı indi çıktı aşağıya pastamı almışlarrr
çok duygulandım hediyesizde olsa güseldi hoşuma gitti ne yaaln sölim süpriz adı üstünde şimdi daha iyiyim düşün görümceyle planlamışlar
Hadisko erenay duman slm kızlar nasılsınız:16:

canım iyiyim sen nasılsın

Back
X